×
اجتماعی
شناسه خبر : 194343
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/25 ساعت 11:27
جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها در روزهای پایانی هفته

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها در روزهای پایانی هفته

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌ها در راستای تسهیل در تردد هم‌وطنان در سفرهای بین‌شهری در روزهای پایانی هفته اعمال می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: تردد موتورسیکلت از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه مورخ 1403/07/25 الی ساعت 7 روز شنبه مورخ 1403/07/28 از محورهای کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران - سمنان - مشهد و بالعکس ممنوع است اما تردد موتورسیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا تصریح کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس کماکان ممنوع است.

وی به پیش‌بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک در محور چالوس پرداخت و گفت: در روز چهارشنبه تاریخ 1403/07/25 ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقلیه به شرح ذیل اجرا می‌شود؛ یعنی از ساعت 14 از مرزن آباد به سمت تهران انسداد به‌صورت کامل اعمال می‌شود. (شمال به جنوب)

شیرانی ادامه داد: در ادامه از ساعت 17 از  ابتدای پل زنگوله(انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) یک‌طرفه اعمال می‌گردد؛ از ساعت 24 هم یک‌طرفه اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

وی از اعمال محدودیت قطعی در روز جمعه تاریخ 1403/07/27 و ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقلیه در آزادراه تهران شمال خبر داد و اعلام کرد: از ساعت 14 در آزادراه تهران -شمال اعمال محدودیت تردد برای خودروهای به مقصد چالوس انجام می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات ترافیک پلیس راهور فراجا تصریح کرد: در ادامه از ساعت 15 از ابتدای پل زنگوله(انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد به‌صورت کامل اجرا شده و از ساعت 17 از مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه اجرا می شود. (شمال به جنوب).

وی گفت: از ساعت 23 طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود؛ این در حالی است که تردد از مسیر جاده قدیم کرج-چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد بوده،ولی تردد خودرو هایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت 11 از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

شیرانی با اعلام اینکه تردد کلیه تریلرها از محور هراز کماکان ممنوع است تصریح کرد: تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 12 الی 24 روز چهارشنبه تاریخ  1403/07/25 و همچنین از ساعت 7 الی 24 روزهای پنجشنبه و جمعه تاریخ‌های 1403/07/26 و 27  از محور هراز ممنوع است.

وی گفت‌: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأمورین پلیس‌راه محدودیت یک‌طرفه مقطعی روزجمعه تاریخ 1403/07/27 به‌صورت رفت‌وبرگشت از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

شیرانی از اعمال محدودیت در محور فشم خبرداد و گفت: از ساعت 17 الی 20 روز جمعه تاریخ 1403/07/27  محدودیت ترافیکی از انتهای محور نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیگان (ابتدای پیچ آریانا )به‌صورت یک‌طرفه به سمت خروجی فشم انجام خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تعیین تکلیف صادرات برخی محصولات پتروشیمی در بخشنامه جدید
پالتیکو: ویتکاف و کوشنر از پرونده‌های ایران و اوکراین کنار گذاشته شدند
حکم اعدام عامل حمله به ماموران پلیس در اصفهان اجرا شد
رایزنی عراقچی و رئیس پارلمان لبنان درباره لبنان و مذاکرات اسلام‌آباد
جمع‌آوری 36 میلیارد تومان کمک غیرنقدی در کمپین هلال‌احمر
وزش باد همراه با گرد و خاک در پایتخت
رد پیشنهاد جت اختصاصی فیفا توسط مسئولان فدراسیون فوتبال ایران
فردا؛ دریاچه چیتگر میزبان رویداد فرهنگی «گذر خلیج فارس»
گزارش زخمی شدن نظامیان اسرائیلی در حمله پهپادی حزب‌الله
نمایندگی ایران در سازمان ملل: مردم ایران ثابت کرده‌اند استقلال فروشی نیست
شایعه تخلیه اجباری آسیب دیدگان جنگ از هتل‌ها تکذیب شد
تیم ملی فوتبال با بازی درون گروهی تمرین کرد
پزشکیان: حملات حین مذاکرات موجب بی اعتمادی ایران به آمریکا شد
آزادی دریانوردی باید طبق قوانین بین‌المللی رعایت شود
بقائی: خلیج فارس تا همیشه خلیج فارس خواهد ماند
تالار وحدت با اجرای «آن آبی ایرانی» جان تازه ای گرفت
حدادی: اوسمار سرمربی پرسپولیس است/ استقلال نباید به AFC معرفی شود
ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی
پیام جذاب مهدویان به مناسبت روز ملی خلیج فارس
در سایه هپروت ترامپ، جهان آماده شوک دوم انرژی
ترامپ: یک رئیس‌جمهور اجازه دارد در یکی از مأموریت‌ها به فضا برود
ناتوانی در مذاکره و لغو برجام عامل اصلی شکل‌گیری جنگ علیه ایران
نگرانی سایپا بابت تامین ورق های فولادی حل شد
ترامپ به رژه مسکو دعوت نشد
شرمن: دولت ترامپ فاقد دیپلماسی مؤثر با ایران است
سفیر ایران در هند: پایان جنگ پیش‌شرط حل اختلافات با آمریکاست
پیام قالیباف به مناسبت روز ملی خلیج فارس
هزینه جنگ با ایران ممکن است به 50 میلیارد دلار برسد
قدردانی نخست‌وزیر ژاپن از ایران برای اجازه تردد کشتی ژاپنی
عراقچی:روز ملی خلیج فارس یادآور حماسه بیرون راندن پرتغالی‌ها از تنگه هرمز است
هشدار فرمانده نیروی هوافضای سپاه به دشمن آمریکایی
رضایی: میدان و دیپلماسی در یک مسیر واحد حرکت می‌کنند
وزارت بهداشت غزه: شمار شهدا به 72 هزار و 601 نفر رسید
قابلیت جدید گوگل؛ تولید مستقیم فایل با هوش مصنوعی جمینای
سی‌ان‌ان: کارنامه تورمی ترامپ بدتر از بایدن و کارتر است
شرط حماس برای ورود به مرحله دوم آتش بس اعلام شد
رئیس‌جمهور لبنان: تجاوزات اسرائیل با وجود آتش‌بس ادامه دارد
زمان ثبت‌نام آزمون سراسری اعلام شد
آینده خلیج فارس بدون حضور آمریکا رقم خواهد خورد
ادعای ترامپ درباره زیرساخت‌های نفتی ایران ایران اغراق‌آمیز است
انتصاب سرپرستان بیمه مرکزی و بانک ملی ایران
مدودف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست
معاون نیروی دریایی: ادعای نابودی توان دریایی ایران بی‌اساس است
وزیر خارجه روسیه: تجاوز آمریکا و اسرائیل به خزر آسیب زد
امنیت خلیج فارس بدون حضور بیگانگان و قدرت‌های استکباری معنا می‌یابد
تعهد صنف جایگاه‌های سوخت به حفظ نیروها در شرایط بحرانی
جزئیات سقوط مرگبار کودک ایرانی از طبقه ششم در اتاوا
سردار علایی: خلیج فارس مهم‌ترین مؤلفه قدرت ملی ایران است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 اریبهشت 1405+ جدول
وزیر صمت: فولاد خودروسازان تأمین است