×
اجتماعی
شناسه خبر : 194343
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/25 ساعت 11:27
جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها در روزهای پایانی هفته

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها در روزهای پایانی هفته

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌ها در راستای تسهیل در تردد هم‌وطنان در سفرهای بین‌شهری در روزهای پایانی هفته اعمال می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: تردد موتورسیکلت از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه مورخ 1403/07/25 الی ساعت 7 روز شنبه مورخ 1403/07/28 از محورهای کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران - سمنان - مشهد و بالعکس ممنوع است اما تردد موتورسیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا تصریح کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس کماکان ممنوع است.

وی به پیش‌بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک در محور چالوس پرداخت و گفت: در روز چهارشنبه تاریخ 1403/07/25 ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقلیه به شرح ذیل اجرا می‌شود؛ یعنی از ساعت 14 از مرزن آباد به سمت تهران انسداد به‌صورت کامل اعمال می‌شود. (شمال به جنوب)

شیرانی ادامه داد: در ادامه از ساعت 17 از  ابتدای پل زنگوله(انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) یک‌طرفه اعمال می‌گردد؛ از ساعت 24 هم یک‌طرفه اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

وی از اعمال محدودیت قطعی در روز جمعه تاریخ 1403/07/27 و ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقلیه در آزادراه تهران شمال خبر داد و اعلام کرد: از ساعت 14 در آزادراه تهران -شمال اعمال محدودیت تردد برای خودروهای به مقصد چالوس انجام می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات ترافیک پلیس راهور فراجا تصریح کرد: در ادامه از ساعت 15 از ابتدای پل زنگوله(انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد به‌صورت کامل اجرا شده و از ساعت 17 از مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه اجرا می شود. (شمال به جنوب).

وی گفت: از ساعت 23 طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود؛ این در حالی است که تردد از مسیر جاده قدیم کرج-چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد بوده،ولی تردد خودرو هایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت 11 از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

شیرانی با اعلام اینکه تردد کلیه تریلرها از محور هراز کماکان ممنوع است تصریح کرد: تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 12 الی 24 روز چهارشنبه تاریخ  1403/07/25 و همچنین از ساعت 7 الی 24 روزهای پنجشنبه و جمعه تاریخ‌های 1403/07/26 و 27  از محور هراز ممنوع است.

وی گفت‌: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأمورین پلیس‌راه محدودیت یک‌طرفه مقطعی روزجمعه تاریخ 1403/07/27 به‌صورت رفت‌وبرگشت از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

شیرانی از اعمال محدودیت در محور فشم خبرداد و گفت: از ساعت 17 الی 20 روز جمعه تاریخ 1403/07/27  محدودیت ترافیکی از انتهای محور نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیگان (ابتدای پیچ آریانا )به‌صورت یک‌طرفه به سمت خروجی فشم انجام خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم