×
ورزشی
شناسه خبر : 194310
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/25 ساعت 10:20
قهرمانی پرتاب وزنه ایران: به شکستن رکورد ایران نزدیکم ولی حمایت نمی‌شوم

قهرمانی پرتاب وزنه ایران: به شکستن رکورد ایران نزدیکم ولی حمایت نمی‌شوم

مهدی صابری، قهرمانی پرتاب وزنه ایران گفت: دغدغه اجاره‌خانه دارم و در مشهد تمرین می‌کنم و تمام هزینه‌های اردویی را می‌دهم. با اینکه مدال‌های زیادی در مسابقات مختلف کسب کرده‌ام اما از طرف وزارت ورزش هیچ حمایتی نمی‌شوم.

نورنیوز-گروه ورزشی: با پایان فصل فضای باز، دوومیدانی‌کاران وارد فصل بدنسازی می‌شوند تا خود را برای مسابقات داخل سالن و همچنین مسابقات فصل بعدی آماده کنند. قرار است اردوهای تیم‌های ملی دوومیدانی ایران از اول آبان به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب که تنها کمپ تخصصی دوومیدانی است برگزار شود.

مهدی صابری قهرمانی پرتاب وزنه ایران در مورد شرایط خود گفت: بعد از آخرین مرحله لیگ سه هفته با مشورت مربی استراحت کردم و بعد از آن استارت تمریناتم را زدم. هدف‌گذاری من برای بازی‌های کشورهای اسلامی به میزبانی عربستان است. اردوهای تیم ملی هم از اوایل آبان برگزار می‌شود. امیدوارم زودتر شروع شود تا بحث حقوق و هزینه‌های مکمل و سایر موارد انجام شود چون الان شرایط سختی دارم.

او با بیان اینکه امسال به دلیل شرایط زندگی شخصی کمی افت کردم، ادامه داد: اگر یک مرحله دیگر لیگ داشتیم یا کمی دیرتر بود، می‌توانستم رکورد باشگاه‌ها یا حتی ملی را بزنم اما هدفم این است که امسال رکورد داخل سالن را بزنم و در ادامه هم بدون دغدغه برای بازی‌های آسیایی آماده شوم.

صابری در مورد رقابت‌های داخل سالن بیان کرد: مسابقه باشگاهی و قهرمانی کشور دو رقابت داخل سالن هستند که تنها در یک مسابقه شرکت می‌کنم چون هدف‌گذاری من بلندمدت است و وقتی سه ماه در دوره قدرت هستم، نمی‌توانم به راحتی به وضعیت سرعت برگردم چون رکوردهایم افت می‌کند. می‌خواهم ۱۰۰ درصد آمادگی‌ام را برای بازی‌های کشورهای اسلامی و بعد از آن قهرمانی آسیا بگذارم.

او در مورد اینکه نزدیک‌ترین فرد به شکستن رکورد ملی پرتاب وزنه است، گفت: به شکستن رکورد ایران نزدیک هستم. در تمرین ۲۰ متر و ۳۰ سانتی‌متر پرتاب می‌کنم و رکورد ایران ۲۰.۶۶ متر است. اگر شرایط حمایتی مناسب و ذهنم آرام باشد، دغدغه اجاره‌خانه، غذای روزانه و مکمل نداشته باشم، زدن این رکورد و حتی رسیدن به رکورد ۲۱ متر و رکورد ۲۱.۵۰ متر که رسیدن به المپیک است دور از دسترس نیست. بحث حمایت است که ورزشکار در مسیر درست خود قرار بگیرد.  

او در پاسخ به این سوال که الان دغدغه اجاره خانه و بقیه موارد را دارید، بیان کرد: بله من الان ماهی ۷ میلیون تومان اجاره خانه می‌دهم. در مشهد تمرین می‌کنم و تمام هزینه‌های اردویی را می‌دهم. با اینکه مدال‌های زیادی در مسابقات مختلف کسب کرده‌ام اما از طرف هیات استان، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هیچ حمایتی نمی‌شوم. البته قرار شده فدراسیون از آبان ماه اردوها را برگزار کند و حقوق بدهد اما انتظار حمایت از طرف کمیته و وزارت هم داریم.

صابری در مورد قرارداد باشگاهی خود بیان کرد: امسال با باشگاه کارا ماشین قرارداد خوبی نسبت به سال گذشته بستم اما باید به موقع پرداخت شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (0) – خیبر (1)
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت برادر حجت‌الاسلام قمی
کمیته فنی فردا تکلیف ساپینتو را مشخص می‌کند
ترامپ: در حال بررسی موضوع ایران هستم
رکوردشکنی خودروی دانگ‌فنگ در تخلفات رانندگی
بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از فردا
سرمایه گذاری پسر ترامپ در تولید پهپادهای اسرائیلی
کدام کشورها در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند؟
ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تغییر کرد
برنامه‌های تیم ملی در فیفادی مشخص شد+ جزئیات
هدف اسرائیل غیر قابل‌ زیست کردن غزه است
بزرگراه شهید باقری امشب مسدود است
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
ردپای زلنسکی و زنش در پرونده جزیره اپستین
بن‌بست اروپا برای اعمال دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه
رکوردشکنی داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها/اعلام آخرین ساعت ثبت نام
هواپیمای ناشناس چطور وارد حریم هوایی روسیه شد؟
پیام تسلیت قالیباف به خانواده محمد قمی نماینده مجلس
آمادگی اروپا برای کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران
پیش‌بینی افزایش دمای تهران در روزهای اخیر
مخالفت آمریکاییها با جنگ احتمالی علیه ایران
چرا سهام ایرباس سقوط کرد؟
جاده چالوس یکطرفه شد
اعزام نیرو به غزه از سوی 5 کشور
دیپلماسی منطقه‌ای در مهار تنش‌ها علیه ایران
عراقچی: پرونده هسته‌ای ایران با راهکار نظامی قابل حل نیست
نرخ بلیت هواپیما همچنان 48 دلار برای هر صندلی است
رئیس فیفا متهم به همدستی در جنایات جنگی شد
ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت
غیبت ادامه‌دار وریا غفوری در تمرین استقلال
پرواز خونین دنا در جاده چالوس!
قیمت دلار امروز هم صعودی بود
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران