×
ورزشی
شناسه خبر : 194310
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/25 ساعت 10:20

قهرمانی پرتاب وزنه ایران: به شکستن رکورد ایران نزدیکم ولی حمایت نمی‌شوم

مهدی صابری، قهرمانی پرتاب وزنه ایران گفت: دغدغه اجاره‌خانه دارم و در مشهد تمرین می‌کنم و تمام هزینه‌های اردویی را می‌دهم. با اینکه مدال‌های زیادی در مسابقات مختلف کسب کرده‌ام اما از طرف وزارت ورزش هیچ حمایتی نمی‌شوم.

نورنیوز-گروه ورزشی: با پایان فصل فضای باز، دوومیدانی‌کاران وارد فصل بدنسازی می‌شوند تا خود را برای مسابقات داخل سالن و همچنین مسابقات فصل بعدی آماده کنند. قرار است اردوهای تیم‌های ملی دوومیدانی ایران از اول آبان به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب که تنها کمپ تخصصی دوومیدانی است برگزار شود.

مهدی صابری قهرمانی پرتاب وزنه ایران در مورد شرایط خود گفت: بعد از آخرین مرحله لیگ سه هفته با مشورت مربی استراحت کردم و بعد از آن استارت تمریناتم را زدم. هدف‌گذاری من برای بازی‌های کشورهای اسلامی به میزبانی عربستان است. اردوهای تیم ملی هم از اوایل آبان برگزار می‌شود. امیدوارم زودتر شروع شود تا بحث حقوق و هزینه‌های مکمل و سایر موارد انجام شود چون الان شرایط سختی دارم.

او با بیان اینکه امسال به دلیل شرایط زندگی شخصی کمی افت کردم، ادامه داد: اگر یک مرحله دیگر لیگ داشتیم یا کمی دیرتر بود، می‌توانستم رکورد باشگاه‌ها یا حتی ملی را بزنم اما هدفم این است که امسال رکورد داخل سالن را بزنم و در ادامه هم بدون دغدغه برای بازی‌های آسیایی آماده شوم.

صابری در مورد رقابت‌های داخل سالن بیان کرد: مسابقه باشگاهی و قهرمانی کشور دو رقابت داخل سالن هستند که تنها در یک مسابقه شرکت می‌کنم چون هدف‌گذاری من بلندمدت است و وقتی سه ماه در دوره قدرت هستم، نمی‌توانم به راحتی به وضعیت سرعت برگردم چون رکوردهایم افت می‌کند. می‌خواهم ۱۰۰ درصد آمادگی‌ام را برای بازی‌های کشورهای اسلامی و بعد از آن قهرمانی آسیا بگذارم.

او در مورد اینکه نزدیک‌ترین فرد به شکستن رکورد ملی پرتاب وزنه است، گفت: به شکستن رکورد ایران نزدیک هستم. در تمرین ۲۰ متر و ۳۰ سانتی‌متر پرتاب می‌کنم و رکورد ایران ۲۰.۶۶ متر است. اگر شرایط حمایتی مناسب و ذهنم آرام باشد، دغدغه اجاره‌خانه، غذای روزانه و مکمل نداشته باشم، زدن این رکورد و حتی رسیدن به رکورد ۲۱ متر و رکورد ۲۱.۵۰ متر که رسیدن به المپیک است دور از دسترس نیست. بحث حمایت است که ورزشکار در مسیر درست خود قرار بگیرد.  

او در پاسخ به این سوال که الان دغدغه اجاره خانه و بقیه موارد را دارید، بیان کرد: بله من الان ماهی ۷ میلیون تومان اجاره خانه می‌دهم. در مشهد تمرین می‌کنم و تمام هزینه‌های اردویی را می‌دهم. با اینکه مدال‌های زیادی در مسابقات مختلف کسب کرده‌ام اما از طرف هیات استان، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هیچ حمایتی نمی‌شوم. البته قرار شده فدراسیون از آبان ماه اردوها را برگزار کند و حقوق بدهد اما انتظار حمایت از طرف کمیته و وزارت هم داریم.

صابری در مورد قرارداد باشگاهی خود بیان کرد: امسال با باشگاه کارا ماشین قرارداد خوبی نسبت به سال گذشته بستم اما باید به موقع پرداخت شود.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
X
آگهی تبلیغاتی