×
ورزشی
شناسه خبر : 194310
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/25 ساعت 10:20
قهرمانی پرتاب وزنه ایران: به شکستن رکورد ایران نزدیکم ولی حمایت نمی‌شوم

قهرمانی پرتاب وزنه ایران: به شکستن رکورد ایران نزدیکم ولی حمایت نمی‌شوم

مهدی صابری، قهرمانی پرتاب وزنه ایران گفت: دغدغه اجاره‌خانه دارم و در مشهد تمرین می‌کنم و تمام هزینه‌های اردویی را می‌دهم. با اینکه مدال‌های زیادی در مسابقات مختلف کسب کرده‌ام اما از طرف وزارت ورزش هیچ حمایتی نمی‌شوم.

نورنیوز-گروه ورزشی: با پایان فصل فضای باز، دوومیدانی‌کاران وارد فصل بدنسازی می‌شوند تا خود را برای مسابقات داخل سالن و همچنین مسابقات فصل بعدی آماده کنند. قرار است اردوهای تیم‌های ملی دوومیدانی ایران از اول آبان به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب که تنها کمپ تخصصی دوومیدانی است برگزار شود.

مهدی صابری قهرمانی پرتاب وزنه ایران در مورد شرایط خود گفت: بعد از آخرین مرحله لیگ سه هفته با مشورت مربی استراحت کردم و بعد از آن استارت تمریناتم را زدم. هدف‌گذاری من برای بازی‌های کشورهای اسلامی به میزبانی عربستان است. اردوهای تیم ملی هم از اوایل آبان برگزار می‌شود. امیدوارم زودتر شروع شود تا بحث حقوق و هزینه‌های مکمل و سایر موارد انجام شود چون الان شرایط سختی دارم.

او با بیان اینکه امسال به دلیل شرایط زندگی شخصی کمی افت کردم، ادامه داد: اگر یک مرحله دیگر لیگ داشتیم یا کمی دیرتر بود، می‌توانستم رکورد باشگاه‌ها یا حتی ملی را بزنم اما هدفم این است که امسال رکورد داخل سالن را بزنم و در ادامه هم بدون دغدغه برای بازی‌های آسیایی آماده شوم.

صابری در مورد رقابت‌های داخل سالن بیان کرد: مسابقه باشگاهی و قهرمانی کشور دو رقابت داخل سالن هستند که تنها در یک مسابقه شرکت می‌کنم چون هدف‌گذاری من بلندمدت است و وقتی سه ماه در دوره قدرت هستم، نمی‌توانم به راحتی به وضعیت سرعت برگردم چون رکوردهایم افت می‌کند. می‌خواهم ۱۰۰ درصد آمادگی‌ام را برای بازی‌های کشورهای اسلامی و بعد از آن قهرمانی آسیا بگذارم.

او در مورد اینکه نزدیک‌ترین فرد به شکستن رکورد ملی پرتاب وزنه است، گفت: به شکستن رکورد ایران نزدیک هستم. در تمرین ۲۰ متر و ۳۰ سانتی‌متر پرتاب می‌کنم و رکورد ایران ۲۰.۶۶ متر است. اگر شرایط حمایتی مناسب و ذهنم آرام باشد، دغدغه اجاره‌خانه، غذای روزانه و مکمل نداشته باشم، زدن این رکورد و حتی رسیدن به رکورد ۲۱ متر و رکورد ۲۱.۵۰ متر که رسیدن به المپیک است دور از دسترس نیست. بحث حمایت است که ورزشکار در مسیر درست خود قرار بگیرد.  

او در پاسخ به این سوال که الان دغدغه اجاره خانه و بقیه موارد را دارید، بیان کرد: بله من الان ماهی ۷ میلیون تومان اجاره خانه می‌دهم. در مشهد تمرین می‌کنم و تمام هزینه‌های اردویی را می‌دهم. با اینکه مدال‌های زیادی در مسابقات مختلف کسب کرده‌ام اما از طرف هیات استان، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هیچ حمایتی نمی‌شوم. البته قرار شده فدراسیون از آبان ماه اردوها را برگزار کند و حقوق بدهد اما انتظار حمایت از طرف کمیته و وزارت هم داریم.

صابری در مورد قرارداد باشگاهی خود بیان کرد: امسال با باشگاه کارا ماشین قرارداد خوبی نسبت به سال گذشته بستم اما باید به موقع پرداخت شود.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
X
آگهی تبلیغاتی