×
بین الملل
شناسه خبر : 194252
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/24 ساعت 17:58
34 درصد آمریکایی‌ها به کنگره اعتماد ندارند

34 درصد آمریکایی‌ها به کنگره اعتماد ندارند

نتایج یک نظرسنجی نشان می دهد که تنها 34 درصد آمریکایی ها به کنگره اعتماد دارند. همچنین تنها 31 درصد اعلام کردند که به رسانه ها برای انتشار اخبار درست و منصفانه اعتماد کرده اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد آمریکایی‌ها بیشتر از آنکه به کنگره و رسانه‌های کشور اعتماد داشته باشند، به دولت محلی اطمینان دارند.
 نتایج نظرسنجی جدید گالوپ حاکی از آن است که 67 درصد مردم آمریکا اعتماد و اطمینان بسیار زیادی به دولت های محلی اطراف خود دارند.

این در حالی است که تنها 34 درصد آمریکایی ها اظهار کردند که به کنگره و تنها 31 درصد به رسانه ها اطمینان دارند که اخبار را به صورت کامل، درست و منصفانه منتشر می کنند.

همچنین براساس نتایج این نظرسنجی، 55 درصد آمریکایی ها به احتمال زیاد به دولت های ایالتی اعتماد دارند و 54 درصد نیز هنگام قضاوت کردن درباره موضوعات مختلف در کشور به دولت های محلی بیشتر از نهادهای خبری و قانون گذاران فدرال اعتماد دارند.

گالوپ تصریح کرد بین 40 تا 48 درصد پاسخ دهندگان اظهار کردند که به دستگاه قضایی از جمله دادگاه عالی، مردان و زنان سیاسی، مدیریت مشکلات بین‌المللی دولت فدرال و دستگاه اجرایی تحت امر رئیس جمهور اعتماد دارند.

به علاوه، حدود 40 درصد اظهار کردند که سطح اعتماد و اطمینان به رئیس جمهور بایدن و دستگاه اجرایی بسیار زیاد است.

این در حالی است که نتایج نظرسنجی انجام شده در این باره در سال گذشته حاکی از آن بود که 32 درصد آمریکایی ها به کنگره اعتماد داشتند. در نظرسنجی دیگری نیز 32 درصد اعتماد زیادی به رسانه ها داشتند.

این نظر سنجی در حالی انجام شد که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 5 نوامبر برگزار می شود و در حال حاضر دو نامزد در رقابت تنگاتنگی با یکدیگر قرار دارند.

نتایج نظرسنجی جدید هاروارد/هریس نشان می دهد دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان برتری بسیار اندکی بر کامالا هریس نامزد دموکرات ها در بین افرادی دارد که زودتر از موعد در ایالت های چرخشی و رقابتی رای می دهند.

بر این اساس، 48 درصد رای دهندگان در ایالت های رقابتی که گفتند رای خود را زودتر از موعد به صندوق می اندازند، به ترامپ رای می دهند در حالی که 47 درصد این افراد به هریس رای می دهند.     

نتایج نظرسنجی جدید شبکه سی بی اس و موسسه یوگاو نشان می دهد کامالا هریس با اختلاف 3 درصد در مقابل دونالد ترامپ در این نظرسنجی، پیشتاز است به طوری که هریس حمایت 51 درصد رای دهندگان ثبت نام شده را بدست آورده و ترامپ از حمایت 48 درصدی برخوردار است.

در حالی که نتایج نظرسنجی های ملی سیگنال های مهمی را درباره دیدگاه رای دهندگان نشان می دهد، اما نتایج مجمع گزینندگان در هر ایالت، فرد پیروز را تعیین خواهد کرد و نتایج انتخابات در ایالت های چرخشی نیز بسیار تعیین کننده است.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
خبری خوش برای فرهنگیان بازنشسته؛ پاداش‌تان پرداخت شد
افزایش شمار مصدومان انفجار بندرعباس به 14 نفر و یک کشته + فیلم
بیانیه آملی‌لاریجانی در حمایت از سپاه پاسداران
تایید دو اساسنامه دولت توسط شورای نگهبان
قیمت بنزین سوپر کمی تعدیل شد
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه + نقش تغذیه در درمان آلزایمر
نگرانی آمریکا از یک تغییر در ارتش چین
ساماندهی 3698 خودروی رهاشده در سطح معابر شهری پایتخت
سپاه شایعه ترور سردار تنگسیری را تکذیب کرد
انهدام 5 مقر مخفی داعش در صحرای
ساپینتو: ناراحت و تنها هستم، ولی تسلیم نمی‌شوم
ایران توان هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل را دارد
اعلام همبستگی انجمن علمای یمن با ایران
مجلس خبرگان رهبری، تروریستی اعلام کردن سپاه توسط اتحادیه اروپا را محکوم کرد
انفجار گاز در اهواز؛ مرگ چهار نفر و تخریب دو ساختمان
زمان برگزاری رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه اعلام شد
ماموریت اقتصادی ترامپ در عراق با هدف کنترل نفت و گاز
بازسازی بازار رشت با مشارکت بازاریان و حمایت قضایی آغاز شد
اعتراضات بزرگ مردمی در آمریکا علیه عملیات مهاجرتی آیس
امکان لغو روش دوم خرید کالابرگ از امروز فعال شد
شورای نگهبان: اتحادیه اروپا باید عواقب سخت ماجراجویی خود را بپذیرد
آغاز مجدد ثبت سفارش و واردات تلفن همراه
2 زمین لرزه شهر اردکان و بخش خانه زنیان شیراز را لرزاند
پیگیری وضعیت هنرمندان موسیقی بازداشت‌شده آغاز شد
فروش بلیت و انحصار پخش زنده جشنواره فیلم فجر در «آیگپ»
گزارش تصویری | تجدید میثاق هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + امیرخانی از بیمارستان مرخص شد
گزارش تصویری | حضور رهبر معظم انقلاب در مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران
نسل تازه فجر؛ آزمون بزرگ فیلم‌اولی‌ها
رایزنی های مصر برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 11 بهمن 1404+ جدول
با کالابرگ از فروشگاه‌های با قیمت پایین خرید کنید
مرغ ارزان شد؛ افزایش تولید، بازار را آرام کرد
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت عالم متعهد حجت‌الاسلام آقای عبدخدائی
پادکست | تکنیک تنفسی نظامی ها برای آرامش در شرایط استرس زا
وام ازدواج 1405 تا 50 درصد افزایش می‌یابد
جزئیات پرونده 17 پزشک بازداشت شده اعلام شد
مصرف گاز خانگی رکورد تاریخی زد
فرماندار قصرشیرین: انفجارها ناشی از رزمایش ارتش بود
ونزوئلا قانون عفو عمومی را احیا می‌کند
مرکز ملی پاسخ بحران در ایران ایجاد می‌شود
موافقت واشنگتن با فروش بسته تسلیحاتی 9 میلیارد دلاری به عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 11 بهمن1404+جدول
نتانیاهو به مقر پلیس احضار می‌شود
سخنگوی مجلس: پرداخت کالابرگ الکترونیکی تنها راه حفظ قدرت خرید مردم است
مردی 48 ساعت بدون ریه زنده ماند
طارمی، «فرمانده آرام» المپیاکوس در لیگ قهرمانان اروپا
ترامپ آماده اعلام استقرار نیروی ثبات بین‌المللی در غزه
قیمت گوشت قرمز امروز 11 بهمن 1404 + جدول قیمت ها
بازیگر فیلم تنها در خانه درگذشت