×
بین الملل
شناسه خبر : 194182
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/24 ساعت 13:48
پهپادهای حزب‌الله، بلای جان اسرائیل

روایت رسانه آمریکایی «هیل»؛

پهپادهای حزب‌الله، بلای جان اسرائیل

تارنمای «هیل» با اشاره به حمله پهپادی موفق حزب‌الله لبنان به پایگاه تیپ گولانی اسرائیل نوشت: با اینکه اسرائیل سال‌ها بر تقویت سیستم‌های دفاع هوایی خود برای حفاظت در برابر راکت و موشک تمرکز کرده، اما در رهگیری پهپادهای حزب‌الله ناتوان بوده و بهای سنگینی پرداخت کرده‌ است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش این پایگاه خبری وابسته به کنگره آمریکا، ‌اسرائیل، طی سال‌ها، آرایه‌های دفاع هوایی خود را برای ایجاد حفاظت گسترده در برابر شلیک راکت‌های کوتاه‌برد و موشک‌های میان‌برد و دوربرد تقویت کرده است، اما با این وجود کارشناسان هشدار داده‌اند که سامانه‌های هوایی اسرائیل نفوذناپذیر نبوده و بسیاری از پهپادها توان داخل شدن به حریم هوایی آن را دارند.

هیل با اشاره به تعداد تلفات اسرائیل در ۱۰ روز گذشته بر اثر هواپیماهای بدون سرنشین نوشت: حمله حزب الله به پایگاه تیپ گولانی، دومین حمله مرگبار هواپیماهای بدون‌سرنشین به اسرائیل طی دو هفته اخیر بود که گفته می شود ۴ کشته بر جا گذاشته است. به گزارش رسانه های اسرائیلی، اوایل ماه جاری نیز، یک هواپیمای بدون سرنشین که از عراق پرتاب شد، دو سرباز اسرائیلی را کشت و ۲۲ نفر را زخمی کرد. در ماه ژوئیه (تیر) یک پهپاد پرتاب شده از یمن حدود ۲۷۰ کیلومتر از منتهی الیه جنوبی اسرائیل (سرزمین های اشغالی) تا تل آویو را طی و بدون رهگیری توسط سامانه های دفاعی اسرائیل، ‌به ساختمانی در مرکز شهر برخورد کرد و یک نفر را کشت.

یک مقام امنیتی اسرائیل گفت که شناسایی پهپادها به چند دلیل دشوارتر است: نخست آن که آن‌ها آهسته پرواز می کنند و اغلب شامل قطعات پلاستیکی هستند و نسبت به موشک‌های قدرتمند رد حرارتی ضعیف‌تری برای سیستم های راداری به جا می گذارند. از سوی دیگر ردیابی مسیر پهپادها نیز سخت تر از موشک است، چرا که پهپادها می‌توانند از مسیرهای پروازی دایره‌ای برخوردار بوده و از هر جهتی به پرواز در آیند، پایین‌تر و نزدیک تر به سمت زمین پرواز کرده و - چون بسیار کوچک‌تر از موشک‌ها هستند - گاهی با پرندگان اشتباه گرفته می شوند.

هیل به نقل از این مقام نظامی اسرائیل نوشت: اسرائیل سال‌ها بر تقویت سیستم‌های دفاع هوایی خود برای بهبود حفاظت در برابر راکت و موشک تمرکز کرده است. اما هواپیماهای بدون سرنشین به عنوان اولویت اصلی این رژیم در نظر گرفته نشدند. این بدان معناست که در ادامه نبرد کنونی، توانایی اسرائیل در شناسایی و رهگیری پهپادها به اندازه توانایی هایش در مقابله با راکت ها و موشک ها موفق نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، این گزارش در پایان با اشاره به موفقیت حزب الله در پیشبرد اهداف مختلف خود از طریق پهپادهای بدون سرنشین اذعان کرد: حزب‌الله همچنین از طریق کوبیدن پهپادها به باتری‌ها و زیرساخت‌هایی که برای سرنگونی آن‌ها استفاده می‌شوند، برای از بین بردن قابلیت‌های دفاع هوایی اسرائیل اقدام کرده است. اوایل سال جاری، حزب الله اعلام کرد که از یک پهپاد انفجاری موسوم به «ابابیل» برای سرنگونی بالون رصدی اسرائیل، که بخشی از پدافند هوایی اسرائیل است، استفاده کرده است. این گروه ضد اسرائیلی شامگاه دوشنبه، ویدئویی منتشر کرد که در آن تعدادی از اعضای خود را در انباری پر از پهپاد نشان می‌داد. این ویدئو پهپادها را روی پرتابگرها نشان داده و در انتها عنوانی با این مضمون مشاهده شد: «قابلیت‌های ما هنوز دست نخورده است».


نظرات

آخرین اخبار
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 29 شهریور 1405 ؛ دلار یک قدم تا 230 هزار تومان
روایت از آکسیوس از جنگ ایران و رنج جهانی پای نازل سوخت