×
بین الملل
شناسه خبر : 194149
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/24 ساعت 11:08
آمریکا از  شکنجه فلسطینیان در زندان بدنام رژیم اسرائیل باخبر است

گاردین گزارش داد؛

آمریکا از شکنجه فلسطینیان در زندان بدنام رژیم اسرائیل باخبر است

روزنامه گاردین به‌تازگی از حضور مقامات آژانس اصلی کمک‌رسانی انسان‌دوستانه در آمریکا در نشست‌های روزانه مستقر در پایگاه نظامی صهیونیستی پرده برداشت که محل استقرار یک زندان بدنام است؛ موضوعی که مطلع بودن آمریکایی‌ها از شکنجه زندانیان فلسطینی و انفعال برای جلوگیری از آن را نشان می‌دهد.

نورنیوز- گروه بین الملل: گاردین نوشت: مقامات آژانس توسعه بین المللی آمریکا موسوم به «یو اس اید» در نشست هایی در پایگاه ارتش اسرائیل که همچنین میزبان زندان بدنام بازداشت شدگان فلسطینی است و گفته می شود شکنجه در آن رواج دارد، شرکت می کنند.

گاردین به نقل از سه مقام یو اس اید نوشت: مرکز کمک های بشردوستانه (رژیم) اسرائیل در ۲۹ ژوئیه (۸ مرداد) با حضور منظم مقامات آمریکایی در پایگاه نظامی صحرای «سدی تیمان» (Sde Teiman) آغاز بکار کرد.

گاردین با ادعای این که وظیفه یو اس اید تسهیل کمک های بشردوستانه فوری به غزه است افزود: پایگاه نظامی سدی تیمان به عنوان مرکز موقتی برای نگهداری بازداشت شدگان غزه بعد از حملات ۷ اکتبر (طوفان الاقصی) و آغاز جنگ برپا شد.

گروه های مدافع حقوق بشر و بازداشت شدگان آزاد شده از زندان مستقر در این پایگاه می گویند هزاران فلسطینی که در آنجا نگهداری می شوند در معرض بدرفتاری و شکنجه شدید بوده اند.

گاردین نوشت، (رژیم) اسرائیل در ماه ژوئیه (تیر) مکانیسم هایی را برای تایید عملیات امداد در غزه تایید کرد که در یک نهاد یعنی هیئت هماهنگی مشترک (JCB) ادغام شده است. این نهاد در پایگاه سدی تیمان مستقر است و عملیات پشتیبانی را با هماهنگی آمریکا، سازمان ملل و برخی دیگر از سازمان های غیردولتی بین المللی انجام می دهد.

منابع گاردین گفتند که یک سند داخلی از یو اس اید را رویت کرده که به محل فعلی هیئت هماهنگی مشترک در پایگاه ارتش رژیم اسرائیل در خارج از شهر بیوشوا در جنوب سرزمین های اشغالی اشاره دارد و بر اساس اطلاعات موجود در پایگاه ویکی پدیا به پایگاهی مربوط می شود که عکس هایی از زندانیان فلسطینی با چشم بند و جزییات بدرفتاری و شکنجه آنها را ارائه می دهد.

گاردین از حضور آمریکایی‌ها در زندان بدنام ارتش رژیم صهیونیستی پرده برداشت

منابع افشاکننده این خبر که خواستند نامشان فاش نشود به گاردین گفتند که دو مقام یو اس اید روزانه برای شرکت در نشست های هیئت هماهنگی مشترک با حضور مقامات صهیونیستی و سازمان ملل در این پایگاه حضور می یابند.

این روزنامه انگلیسی نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی محل این مرکز هماهنگی را تایید کرده اما به سوالات این رسانه درباره زندان مذکور پاسخی نداده است.

گروه های حقوق بشر، افشاگران و زندانیان آزاد شده از این زندان تایید کرده اند که در این زندان سربازان صهیونیستی به زندان حمله می کنند، ضرب وشتم و شکنجه از طریق برق گرفتگی و تغذیه اجباری در آنجا رایج است. یک پزشک صهیونیستی نیز که در این محل کار می کرده گزارش داده است که زندانیان فلسطینی به طور معمول به دلیل دستبند زدن های طولانی مجبور به قطع دست و پای خود می شوند.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در مه (اردیبهشت) گذشته شمار زندانیان فلسطینی از زمان حمله ۷ اکتبر را ۴ هزار نفر اعلام کرد که دستکم ۳۵ نفر از آنها یا در این مکان یا در بیمارستان های نزدیک آن جان باخته اند.

خالد مهاجنه (Khaled Mahajneh) وکیلی که از زندان سدی تیمان بازدید کرده به مجله +۹۷۲ گفت که اوضاع در این زندان به مراتب وحشتناکتر از آن چیزی است که در باره زندان ابوغریب یا گوانتانامو شنیده ایم.

یک مقام یو اس اید به گاردین گفت که ارتش رژیم اسرائیل هماهنگی ها با سازمان های بشردوستانه سازمان ملل را در یک سال گذشته تضعیف کرده است و جابجا کردن محل هیئت هماهنگی مشترک به پایگاه سدی تیمان بازتاب چنین اقدامی از سوی آنها است.

 


نظرات

آخرین اخبار
معاون وزیر جهادکشاورزی: افزایش قیمت مرغ و تخم‌مرغ گرانفروشی نیست
تغییر معادلات بازار طلا در سایه بحران نفت
ادعای جدید آمریکا درباره توقیف کشتی ایرانی
هشدار هواشناسی درباره افت دما و بارش در زنجان
پروازهای تهران، نجف و مشهد فعال شد
جزئیات جدید از هویت و انگیزه عامل تیراندازی در مراسم کاخ سفید
هوای قابل قبول پایتخت در ششمین روز اردیبهشت
معاریو: جنگ با ایران میلیاردها دلار برای آمریکا هزینه داشت
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است
«نشست تهران»؛ دیپلماسی جهانی تنگه هرمز
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد