×
حوادث
شناسه خبر : 194142
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/24 ساعت 10:42
موبایل‌قاپ‌ها در زندان می‌مانند/ قوه قضائیه وثیقه قبول نمی‌کند

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ:

موبایل‌قاپ‌ها در زندان می‌مانند/ قوه قضائیه وثیقه قبول نمی‌کند

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری سارقان اتوبان شهید همت، گفت: از مسئولان قوه قضائیه درخواست کرده‌ایم که به هیچ وجه برای این افراد وثیقه قبول نکنند و کل زمان حبس را در زندان سپری کنند.

نورنیوز-گروه حوادث: چندی پیش ویدئویی از یک گوشی‌قاپی در اتوبان شهید همت در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد. در این ویدئو یک موتورسیکلت، به یک خودروی تیبا نزدیک شده و در کسری از ثانیه راکب موتورسیکلت از موتور پیاده شده، در عقب این خودرو را باز کرده و پس از سرقت یک تلفن همراه، سریع از محل فرار می‌کند.

گوشی قاپ اتوبان شهید همت دستگیر شد

حالا پس از گذشت چند روز، دیروز سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری این سارقان خبر داده و گفت: چندی پیش فیلمی از یک گوشی قاپی در اتوبان همت در شبکه های اجتماعی بازنشر شد که همکاران من موفق به دستگیری این سارقان شدند و روش کار این باند اینطور بود که دو نفر با موتورسیکلت جلو رفته و اقدام به سرقت می‌کردند. همچنین یک نفر از عقب اسکورت آنها می‌شد و در صورت نیاز به کمک می‌رفت که هر سه نفر دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

وی ادامه داد: در جلساتی که با مسئولان قوه قضائیه داشتیم از آنها خواستیم که به هیچ وجه برای این افراد وثیقه قبول نکنند و کل زمان حبس را در زندان سپری کنند.

از ترس چند هفته شب‌ها خوابم نمی‌برد؛ اما حالا امنیت به من بازگشت

روز گذشته فردی که تلفن همراهش در این ویدئو به سرقت رفته بود با حضور در پلیس آگاهی، ضمن قدردانی از پلیس به خاطر دستگیری این سارقان، درباره روز حادثه در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: ساعت ۸ صبح روز ۲۳ مردادماه بود که من با یک ماشین تیبا که از اسنپ گرفته بودم، از خانه به سمت محل کارم در حال حرکت بودم که در بزرگراه شهید همت، زیر پل آفریقا، ترافیک شدید شد و من صدایی شنیدم و تصور کردم که ماشین تصادف کرده است.

او می افزاید: در این حین به یک باره در باز شد، فردی رسما داخل خودرو آمد و گوشی تلفن همراهم را که یک آیفون ۱۴ پرومکس بود از دستم کشید، سوار موتورسیکلت شد و فرار کرد.

این مالباخته که خانمی حدودا ۳۰ ساله است، ادامه می دهد: همه این اتفاقات در کسری از ثانیه رخ داد، من خیلی ترسیدم و حالم به شدت بد شد. به طوریکه تا چند هفته نمی توانستم  بخوابم و حتی نمی توانستم سوار هیچ خودرویی شوم.

او می گوید: حالا که برای شناسایی این فرد به پلیس آگاهی آمدم و چهره سارق را دوباره دیدم، همان حسی به من دست داد که هنگام سرقت داشتم و دوباره خیلی ترسیدم؛ اما خوشحالم که این سارق دستگیر شده و دیگر در سطح شهر آزاد نیست و حس امنیت دوباره به من بازگشت.

این مالباخته اظهار می‌کند: من اطلاعات کاری بسیاری مهمی در تلفن همراهم داشتم و در این مدت که تلفنم سرقت شده بود بسیار از لحاظ کاری آسیب دیدم.

او به سایر شهروندان توصیه کرد که علاوه بر پنجره‌ها، حواسشان به قفل بودن در خودرو نیز باشد و نسبت به اطراف خود آگاهی داشته باشند و می‌گوید: اصلا تصور نمی‌کردم که سارق تلفنم دستگیر شود، به همین خاطر  از پلیس تشکر می‌کنم و امیدوارم که تلفن همراه من نیز به زودی پیدا شود.

فرد مورد نظر را در اتوبان زیرنظر گرفتیم

به سراغ سارق اتوبان شهید همت که سارقی سابقه دار است و در پلیس آگاهی حضور داشت رفتم و درباره انگیزه‌اش درباره سرقت پرسیدم گه در این خصوصبه ایسنا می‌گوید: چندسال پیش به خاطر سرقت تلفن همراه دستگیر شدم و چند ماهی هم در زندان بودم، وقتی آزاد شدم، به دنبال کارگری رفتم تا اینکه حدود چندماه پیش دوباره تصمیم گرفتم با یکی از دوستانم به سرقت برویم.

او می افزاید: پس از چند گوشی قاپی، در خیابان، یک بار در اتوبان همت خانمی را تحت نظر گرفتیم که تلفن همراه گران‌قیمتی در دستش بود، وقتی خودرو متوقف شد؛ خیلی سریع از موتور پیاده شدم، گوشی را از دستش قاپیدم و با دوستم فرار کردیم؛ اما چند روز پیش توسط پلیس در خانه‌مان دستگیر شدم.

این گوشی قاپ اظهار می کند: تاکنون چند تلفن همراه دزدیده بودیم و به مالخرهایی که اطراف بازار سر چهارراه می‌ایستادند، می‌فروختیم.

او در پاسخ به این پرسش که تصور می‌کرد دستگیر شود یا خیر؟ می‌گوید: می‌دانستم مثل دفعه پیش دستگیر می شوم اما فکر نمی کردم اینقدر زود دستگیر شوم و چون فیلممان در فضای مجازی منتشر شد، خیلی زود شناسایی شدیم و چند روز پیش دستگیر شدم و حالا بسیار پشیمانم.

به گزارش ایسنا، این سارق برای ادامه روند قضائی، به دادسرا معرفی شد


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نمایش اقتدار ملی در راهپیمایی 13 آبان
نحوه پرداخت وام 30 میلیون تومانی برای بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان+اپلیکیشن
وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد
مهاجرانی: وام ازدواج با کارت رفاهی حذف نمی شود/ کارت گام جایگزین وام ازدواج نیست
تنگسیری: مردان پولادین خلیج فارس دشمن را سر جایش خواهند نشاند
زخمی شدن 15 دانش آموز در برخورد سه سرویس مدرسه
درخواست آمریکا برای حکومت 2 ساله یک نیروی بین‌المللی بر غزه
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
کودک‌کُشی با اسباب‌بازی‌های بمب‌گذاری‌شده در غزه
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
13آبان تمام نشدنی!
علل شکست سیاست‌های اقتصادی
امضای تفاهم نامه همکاری رسانه‌ای و فرهنگی میان ایران و پاکستان
ابزار سیاسی یا دغدغه دینی؟
رئیس جمهور لبنان: لبنان گزینه‌ای جز مذاکره ندارد
پایان دوره پس از جنگ سرد و آغاز جنگ گرم جدید
در پاییز مراقب آنفلوآنزا و کرونا باشید
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه‌شنبه 13 آبان1404 + ساعت بازی سپاهان
آیا سخنان البوسعیدی خبر از تغییر راهبرد کشورهای عربی می‌دهد؟
سیاست‌نامه | 13آبان 58، 46 سال بعد
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 13 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
بازار داغ انتخابات زودهنگام در انگلیس
ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا نیرو و افسر اطلاعاتی به مکزیک اعزام می کند
پایان باتری و آغاز ایمپلنت‌های بی‌سیم در جراحی پزشکی
نقش امگا3 از کنترل قند خون تا سلامت چشم و مفاصل
سلامت قلب از چه سنی به خطر می‌افتد؟
هوش مصنوعی هرچه باهوش‌تر، خودخواه‌تر
کشف شبه‌ذره‌ ضد الکتریسیته
آمریکا: توطئه بزرگ تروریستی مرتبط با داعش در میشیگان خنثی شد
با وجود ناراحتی، روانخواه استعفا نداده است؛ ملاقات سرنوشت‌ساز سرمربی تیم امید با تاج
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
ساعت مدارس و ادارات 6 شهرستان خوزستان به‌دلیل آلودگی هوا تغییر کرد
بیرانوند بازیکن برتر دیدار تراکتور-الشرطه شد
تعطیلی مدارس برخی شهرهای هرمزگان فردا سه‌شنبه
انجام دو مرحله از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
تاکید گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین
زاخارووا: ایتالیا به‌طور کامل فرو می‌پاشد
مسکو و پکن؛ از تقویت همکاری راهبردی تا کاهش سهم دلار در مبادلات دوجانبه
غفوری: برای حضور در استقلال هزاران بار شکرگزارم
جزئیات تمهیدات ترافیکی پلیس همزمان با راهپیمایی 13 آبان+فیلم
«داریوش ارجمند» خادم افتخاری مسجد جمکران شد
حمله پهپادی نیروهای پشتیبانی سریع به شمال دارفور کشته و زخمی برجای گذاشت
السودانی: گروه‌های مسلح فقط با خروج آمریکا خلع سلاح می‌شوند
ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین فعلا منتفی است
سوئیس: شرایط لازم برای به ‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هنوز فراهم نشده است
ائتلاف احزاب لبنان: قانون اعدام اسرای فلسطینی هرگز مقاومت را متوقف نخواهد کرد
رئیس ستاد راهبری اصلاح نظام بنگاه‌داری صندوق‌های بازنشستگی منصوب شد
رونالدو: مسی بهتر از من نیست
فیدان: فلسطینی‌ها باید به دست خودشان اداره شوند
مواد مخدر؛ بهانه آمریکا برای «ماموریت نظامی جدید» در مکزیک
X
آگهی تبلیغاتی