×
حوادث
شناسه خبر : 194142
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/24 ساعت 10:42
موبایل‌قاپ‌ها در زندان می‌مانند/ قوه قضائیه وثیقه قبول نمی‌کند

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ:

موبایل‌قاپ‌ها در زندان می‌مانند/ قوه قضائیه وثیقه قبول نمی‌کند

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری سارقان اتوبان شهید همت، گفت: از مسئولان قوه قضائیه درخواست کرده‌ایم که به هیچ وجه برای این افراد وثیقه قبول نکنند و کل زمان حبس را در زندان سپری کنند.

نورنیوز-گروه حوادث: چندی پیش ویدئویی از یک گوشی‌قاپی در اتوبان شهید همت در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد. در این ویدئو یک موتورسیکلت، به یک خودروی تیبا نزدیک شده و در کسری از ثانیه راکب موتورسیکلت از موتور پیاده شده، در عقب این خودرو را باز کرده و پس از سرقت یک تلفن همراه، سریع از محل فرار می‌کند.

گوشی قاپ اتوبان شهید همت دستگیر شد

حالا پس از گذشت چند روز، دیروز سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری این سارقان خبر داده و گفت: چندی پیش فیلمی از یک گوشی قاپی در اتوبان همت در شبکه های اجتماعی بازنشر شد که همکاران من موفق به دستگیری این سارقان شدند و روش کار این باند اینطور بود که دو نفر با موتورسیکلت جلو رفته و اقدام به سرقت می‌کردند. همچنین یک نفر از عقب اسکورت آنها می‌شد و در صورت نیاز به کمک می‌رفت که هر سه نفر دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

وی ادامه داد: در جلساتی که با مسئولان قوه قضائیه داشتیم از آنها خواستیم که به هیچ وجه برای این افراد وثیقه قبول نکنند و کل زمان حبس را در زندان سپری کنند.

از ترس چند هفته شب‌ها خوابم نمی‌برد؛ اما حالا امنیت به من بازگشت

روز گذشته فردی که تلفن همراهش در این ویدئو به سرقت رفته بود با حضور در پلیس آگاهی، ضمن قدردانی از پلیس به خاطر دستگیری این سارقان، درباره روز حادثه در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: ساعت ۸ صبح روز ۲۳ مردادماه بود که من با یک ماشین تیبا که از اسنپ گرفته بودم، از خانه به سمت محل کارم در حال حرکت بودم که در بزرگراه شهید همت، زیر پل آفریقا، ترافیک شدید شد و من صدایی شنیدم و تصور کردم که ماشین تصادف کرده است.

او می افزاید: در این حین به یک باره در باز شد، فردی رسما داخل خودرو آمد و گوشی تلفن همراهم را که یک آیفون ۱۴ پرومکس بود از دستم کشید، سوار موتورسیکلت شد و فرار کرد.

این مالباخته که خانمی حدودا ۳۰ ساله است، ادامه می دهد: همه این اتفاقات در کسری از ثانیه رخ داد، من خیلی ترسیدم و حالم به شدت بد شد. به طوریکه تا چند هفته نمی توانستم  بخوابم و حتی نمی توانستم سوار هیچ خودرویی شوم.

او می گوید: حالا که برای شناسایی این فرد به پلیس آگاهی آمدم و چهره سارق را دوباره دیدم، همان حسی به من دست داد که هنگام سرقت داشتم و دوباره خیلی ترسیدم؛ اما خوشحالم که این سارق دستگیر شده و دیگر در سطح شهر آزاد نیست و حس امنیت دوباره به من بازگشت.

این مالباخته اظهار می‌کند: من اطلاعات کاری بسیاری مهمی در تلفن همراهم داشتم و در این مدت که تلفنم سرقت شده بود بسیار از لحاظ کاری آسیب دیدم.

او به سایر شهروندان توصیه کرد که علاوه بر پنجره‌ها، حواسشان به قفل بودن در خودرو نیز باشد و نسبت به اطراف خود آگاهی داشته باشند و می‌گوید: اصلا تصور نمی‌کردم که سارق تلفنم دستگیر شود، به همین خاطر  از پلیس تشکر می‌کنم و امیدوارم که تلفن همراه من نیز به زودی پیدا شود.

فرد مورد نظر را در اتوبان زیرنظر گرفتیم

به سراغ سارق اتوبان شهید همت که سارقی سابقه دار است و در پلیس آگاهی حضور داشت رفتم و درباره انگیزه‌اش درباره سرقت پرسیدم گه در این خصوصبه ایسنا می‌گوید: چندسال پیش به خاطر سرقت تلفن همراه دستگیر شدم و چند ماهی هم در زندان بودم، وقتی آزاد شدم، به دنبال کارگری رفتم تا اینکه حدود چندماه پیش دوباره تصمیم گرفتم با یکی از دوستانم به سرقت برویم.

او می افزاید: پس از چند گوشی قاپی، در خیابان، یک بار در اتوبان همت خانمی را تحت نظر گرفتیم که تلفن همراه گران‌قیمتی در دستش بود، وقتی خودرو متوقف شد؛ خیلی سریع از موتور پیاده شدم، گوشی را از دستش قاپیدم و با دوستم فرار کردیم؛ اما چند روز پیش توسط پلیس در خانه‌مان دستگیر شدم.

این گوشی قاپ اظهار می کند: تاکنون چند تلفن همراه دزدیده بودیم و به مالخرهایی که اطراف بازار سر چهارراه می‌ایستادند، می‌فروختیم.

او در پاسخ به این پرسش که تصور می‌کرد دستگیر شود یا خیر؟ می‌گوید: می‌دانستم مثل دفعه پیش دستگیر می شوم اما فکر نمی کردم اینقدر زود دستگیر شوم و چون فیلممان در فضای مجازی منتشر شد، خیلی زود شناسایی شدیم و چند روز پیش دستگیر شدم و حالا بسیار پشیمانم.

به گزارش ایسنا، این سارق برای ادامه روند قضائی، به دادسرا معرفی شد


نظرات

آخرین اخبار
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر، هرمز و فرودگاه کاشان
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند
معماری تازه خشونت قانونی در سرزمین‌های اشغالی
حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد صرفاً دو مورد از صدها جنایت جنگی متجاوزان است
آثار جنگ در دانشگاه‌ها موزه جنایت جنگی دشمن می‌شود
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»
تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ
پیشرفت 94درصدی فاز نخست جاده قزوین - الموت - تنکابن
نورنما | گریه خبرنگاران خارجی در حمله به اصفهان
ایران بر تنگه هرمز کنترل دارد
کلنگ ساخت مجدد مدرسه شجره طیبه، زده شد
بزرگترین افزایش قیمت بنزین آمریکا در 30 سال اخیر
فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند