×
اجتماعی
شناسه خبر : 194100
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 21:23
بیش از 200 هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند

از ابتدای سال ۱۴۰۳؛

بیش از 200 هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند

در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که از ابتدای فروردین تا نیمه مهر 1403، 203 هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: در نشست روز دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد، معاون عتبات عالیات سازمان حج با اعلام این مطلب افزود: این افراد در قالب ۵۰۷۵ کاروان به عراق رفته اند و این در حالیست که نرخ ارز مبادله ای روند رو به رشدی داشته و باعث افزایش هزینه اعزام زائر شده است.

حمیدرضا محمدی همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت ارائه خدمات به زائران در بخش های اسکان، تغذیه و حمل و نقل، به راهکارهایی که در برخی استان ها برای اعزام زائر بکار گرفته می شود، اشاره کرد و گفت: سازمان حج و زیارت بسته های دو تا هفت روزه برای جذب و اعزام زائران در قالب کاروان های تحت نظارت این سازمان تعریف کرده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز با توجه به شرایط و وضعیت اعزام و جذب زائر در سال ۱۴۰۳ لزوم بازنگری در برنامه ها و توجه به کاهش هزینه ها با بکارگیری ساختار مناسب را یادآور شد و بار دیگر از مسئولان این حوزه خواست مدیران استان هایی را که عملکرد موفقی در اعزام زائر به عتبات عالیات داشتند، تشویق و معرفی کنند.

در ادامه این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت از روند اعزام زائران به سفر های عمره گزارش داد و گفت: تاکنون ۹۶ هزار نفر برای تشرف به سرزمین وحی اعلام آمادگی و ۴۳ هزار نفر هزینه را واریز کردند.

سید عباس حسینی بر لزوم اطلاع رسانی بیشتر در خصوص سفرهای عمره تاکید کرد و از پیش ثبت نام سفر حج ۱۴۰۴ در روزهای آینده خبر داد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به زمان بندی و طرح جدید وزارت حج و عمره عربستان برای سفر حج، مسئولیت هواپیمایی در مورد عملیات پروازی و برنامه ریزی برای انجام این مسئولیت سنگین و هماهنگی در مورد جداول پروازی با کشور میزبان را ضروی خواند.

غلامرضا رضایی همچنین با اشاره به اینکه درعملیات عمره هم اکنون ۱۴ هتل در مدینه و ۷ هتل در مکه در اختیار عمره گزاران ایرانی است از پیگیری های انجام شده برای رفع نواقص در دو هتل از هتل های مکه گزارش داد و تاکید کرد: در عمره نیز همانند حج حقوق زائرین مطالبه می شود و اگرهتلی نتواند به سرعت نواقص را رفع کند با توجه به وجود هتل های خالی براحتی جایگزین خواهد شد.

این گزارش حاکیست در آغاز این نشست، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در سخنانی فرارسیدن سالروز ارتحال شهادت گونه حضرت معصومه (س) را تسلیت گفت و با اشاره به جایگاه و منزلت کریمه اهل بیت در میان مردم ایران، شکل گرفتن حوزه علمیه‌ای پویا و قدرتمند در شهر قم را که به یکی از بزرگترین مراکز علمی و دینی شیعه در جهان تبدیل شده است از برکات معنوی حضور بانوی کرامت دراین شهر دانست.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با بیان اینکه برخی کشورهای منطقه با وجود داشتن تجهیزات و سلاح های پیشرفته از آن در مسیر صحیح استفاده نمی کنند، به حرکت ایران اسلامی درموشک باران رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنایات دشمن اشغالگر اشاره کرد و گفت: با این اقدام، ایران اسلامی جایگاه ویژه ای در دل مردم آزادیخواه جهان پیدا کرد و در مواضع مسلمانان شاهد هستیم که به ایران و رهبری معظم که در برابر دشمن ایستاده و از موضع حق دفاع کردند، افتخار می کنند و به آن می بالند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد