×
اجتماعی
شناسه خبر : 194100
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 21:23
بیش از 200 هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند

از ابتدای سال ۱۴۰۳؛

بیش از 200 هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند

در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که از ابتدای فروردین تا نیمه مهر 1403، 203 هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: در نشست روز دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد، معاون عتبات عالیات سازمان حج با اعلام این مطلب افزود: این افراد در قالب ۵۰۷۵ کاروان به عراق رفته اند و این در حالیست که نرخ ارز مبادله ای روند رو به رشدی داشته و باعث افزایش هزینه اعزام زائر شده است.

حمیدرضا محمدی همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت ارائه خدمات به زائران در بخش های اسکان، تغذیه و حمل و نقل، به راهکارهایی که در برخی استان ها برای اعزام زائر بکار گرفته می شود، اشاره کرد و گفت: سازمان حج و زیارت بسته های دو تا هفت روزه برای جذب و اعزام زائران در قالب کاروان های تحت نظارت این سازمان تعریف کرده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز با توجه به شرایط و وضعیت اعزام و جذب زائر در سال ۱۴۰۳ لزوم بازنگری در برنامه ها و توجه به کاهش هزینه ها با بکارگیری ساختار مناسب را یادآور شد و بار دیگر از مسئولان این حوزه خواست مدیران استان هایی را که عملکرد موفقی در اعزام زائر به عتبات عالیات داشتند، تشویق و معرفی کنند.

در ادامه این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت از روند اعزام زائران به سفر های عمره گزارش داد و گفت: تاکنون ۹۶ هزار نفر برای تشرف به سرزمین وحی اعلام آمادگی و ۴۳ هزار نفر هزینه را واریز کردند.

سید عباس حسینی بر لزوم اطلاع رسانی بیشتر در خصوص سفرهای عمره تاکید کرد و از پیش ثبت نام سفر حج ۱۴۰۴ در روزهای آینده خبر داد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به زمان بندی و طرح جدید وزارت حج و عمره عربستان برای سفر حج، مسئولیت هواپیمایی در مورد عملیات پروازی و برنامه ریزی برای انجام این مسئولیت سنگین و هماهنگی در مورد جداول پروازی با کشور میزبان را ضروی خواند.

غلامرضا رضایی همچنین با اشاره به اینکه درعملیات عمره هم اکنون ۱۴ هتل در مدینه و ۷ هتل در مکه در اختیار عمره گزاران ایرانی است از پیگیری های انجام شده برای رفع نواقص در دو هتل از هتل های مکه گزارش داد و تاکید کرد: در عمره نیز همانند حج حقوق زائرین مطالبه می شود و اگرهتلی نتواند به سرعت نواقص را رفع کند با توجه به وجود هتل های خالی براحتی جایگزین خواهد شد.

این گزارش حاکیست در آغاز این نشست، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در سخنانی فرارسیدن سالروز ارتحال شهادت گونه حضرت معصومه (س) را تسلیت گفت و با اشاره به جایگاه و منزلت کریمه اهل بیت در میان مردم ایران، شکل گرفتن حوزه علمیه‌ای پویا و قدرتمند در شهر قم را که به یکی از بزرگترین مراکز علمی و دینی شیعه در جهان تبدیل شده است از برکات معنوی حضور بانوی کرامت دراین شهر دانست.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با بیان اینکه برخی کشورهای منطقه با وجود داشتن تجهیزات و سلاح های پیشرفته از آن در مسیر صحیح استفاده نمی کنند، به حرکت ایران اسلامی درموشک باران رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنایات دشمن اشغالگر اشاره کرد و گفت: با این اقدام، ایران اسلامی جایگاه ویژه ای در دل مردم آزادیخواه جهان پیدا کرد و در مواضع مسلمانان شاهد هستیم که به ایران و رهبری معظم که در برابر دشمن ایستاده و از موضع حق دفاع کردند، افتخار می کنند و به آن می بالند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تمدید قرارداد تاریخی پوچتینو با تیم ملی فوتبال آمریکا
حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام
هاآرتص: ترامپ از جنگ تمام‌عیار با ایران هراس دارد
نورنما | اربعین یعنی تمام جاده ها به یک نام ختم می شوند؛ حسین(ع)
قدردانی رئیس دفتر سیاسی حماس از مواضع ایران در قبال فلسطین
وزیر نیرو: رفع ناترازی برق بدون همراهی مردم ممکن نیست
بحران گاز اروپا وارد مرحله جدید شد؛ نقش تنگه هرمز در تشدید کمبود انرژی
آمریکا در پی کاهش وابستگی به چین برای تولید سلاح
جزئیات نتایج دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران و شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
آخرین اخبار تنگه هرمز؛ تکذیب مذاکرات با آمریکا و تایید رایزنی با عمان
آلبالو هم تنظیم بازاری شد!
نقشه راه تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
سقوط محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح
استقبال جوانان از خدمت داوطلبانه نظامی در بلژیک
درگذشت یک هنرمند پیشکسوت دیگر
اذعان الجزیره به کنترل کامل تنگه هرمز از سوی ایران
20 ستاره فوتبال ایران که هنوز تیم ندارند؛ بمب‌های نقل‌وانتقالات در انتظار
نورویدئو | قمار بزرگ ؛ چرا ترامپ ماشه را نکشید ؟
آخرین وضعیت جاده‌های شمال+محدودیت‌های ترافیکی
رونمایی شبکه شاد از سامانه «خادم» برای خدمت‌رسانی دانش‌آموزان در اربعین
محسن چاوشی با «چهل روز» به استقبال اربعین رفت + لینک دانلود
نگرانی متحدان آمریکا از باخت راهبردی واشنگتن
رکوردشکنی آتش‌سوزی جنگل‌های اروپا در 2026؛ تشدید بحران اقلیمی
نیمکت تیم ملی در انتظار تصمیم بزرگ؛ یحیی گزینه اول جانشینی قلعه نویی
آخرین وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب
فرار نخبگان، اقتصاد و امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
دلیل آسیب‌پذیری جنگنده‌های پیشرفته آمریکا در جنگ فرسایشی
خبر فوری از تعطیلی ادارات و بانک های قم چهارشنبه 14 مرداد 1405
آغاز رسمی فاز دوم پزشکی خانواده
قطعی برق خوزستان فردا سه شنبه 13 مرداد 1405
تلاش رئیس فیفا برای ماندن در قدرت؛ دیدار با مقامات دولت ترامپ
اسرائیل خواب خلع سلاح مقاومت را هم نخواهد دید
بحران در فیفا؛ اینفانتینو برای حفظ ریاست به کاخ سفید رفت
جزییات تعطیلی ادارات و بانک های کرمانشاه در روز چهارشنبه 14 مرداد اعلام شد
گفت‌وگوی صریح پزشکیان با مردم به‌زودی پخش و منتشر می‌شود
سند جدید درباره طرح کوچ فلسطینیان غزه
افتتاح پالایشگاه جدید بنزین تا پایان سال
آخرین وضعیت سدهای کشور؛ 40 درصد سدها خالی‌اند
وزنه‌برداری جهان با اوزان تازه آغاز شد
قربانی اصلی جنگ‌افروزی ترامپ کشورهای خلیج فارس هستند
بورس تهران در مسیر صعود؛ ورود 5.8 هزار میلیارد تومان پول حقیقی به بازار
دستگیری زوج قاچاقچی مواد مخدر با 18 کیلو حشیش
دموکرات‌های چپ آمریکا اوکازیو-کورتز را برای انتخابات 2028 آماده می‌کنند
جنگ ایران چگونه اقتصاد اروپا را تحت تأثیر قرار داد؟
زمان پرداخت مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ اعلام شد
حبس، جریمه و توقیف در انتظار رانندگان دارای پلاک مخدوش
نوراینفو | چرا با وجود خستگی خوابتان نمی‌برد؟ راهکارهای مؤثر برای خواب راحت
پایان یک پرونده جنجالی؛ حکم قصاص قاتل زن تهرانی تأیید شد