×
ورزشی
شناسه خبر : 194097
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 20:40
می‌خواهیم دل مردم را شاد کنیم/ قطر نشان داده فوتبال آسیا رو به پیشرفت است

قلعه‌نویی:

می‌خواهیم دل مردم را شاد کنیم/ قطر نشان داده فوتبال آسیا رو به پیشرفت است

سرمربی تیم ملی ایران گفت: در صورت شکست قطر 50 درصد مسیر صعود به جام‌جهانی را هموار کردیم و می‌خواهیم در این بازی دل مردم ایران را شاد کنیم.

نورنیوز- گروه ورزشی: امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار مقابل قطر در مرحله انتخابی جام‌جهانی ۲۰۲۶، اظهار داشت: در ابتدا باید از امارات و باشگاه شباب‌الاهلی به خاطر میزبانی این دیدار تشکر کنم. در خصوص بازی فردا هم باید بگویم شرایط خاصی است و اگر بتوانیم ۳ امتیاز لازم را بگیریم که با همین هدف هم به میدان می‌رویم، راه صعودمان هموار می‌شود.

قطر تیم خطرناکی است

وی ادامه داد: قطر تیمی است که فوتبال با برنامه‌ای بازی می‌کند و خطرناک است. چند ماه قبل در جام‌ملت‌های بازی کردیم که با بدشانسی تیم ما همراه بود و نتوانستیم به فینال صعود کنیم. این بازی شرایط خاص خود را دارد و با آن دیدار خیلی فرق می‌کند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تاکید کرد: جا دارد از بازیکنان خودم تشکر کنم چراکه در بازی قبلی مقابل ازبکستان، وظایف خود را به خوبی انجام دادند و ساختار تیمی را به خوبی حفظ کردند. فردا تغییراتی نسبت به بازی قبل خواهیم داشت که برای آن دلایل خاص خود را داریم.

فوتبال جای انتقام گرفتن نیست

قلعه‌نویی در مورد بازی قبلی با قطر، یادآور شد: فوتبال برای لذت بردن است و باید تلاش کنیم یک بازی خوب همراه با پیروزی کسب کنیم تا هواداران خوشحال شوند. دنبال انتقام‌گیری نیستیم، چون فوتبال جایی برای گرفتن انتقام نیست، اما می‌خواهیم برنده شویم تا دل مردم شاد شود. به تیم خوب قطر احترام می گذاریم؛ آنها نشان داده‌اند فوتبال در آسیا رو به پیشرفت است. قطر میزبانی جام‌جهانی و جام‌ملت‌ها را در کارنامه دارند و دو دوره قهرمانی جام‌ملت‌ها را به نام خود ثبت کرده‌ و این نشان می‌دهد تیم قابل احترامی است.

وی تاکید کرد: از هواداران هم تشکر می‌کنم که همواره در کنار ما هستند و ایرانیان نشان داده‌اند هر جا که باشند حامی تیم ملی بوده‌اند و فردا هم در کنار ما خواهند بود.

تیم ملی ساختار دفاعی و تهاجمی خوبی دارد

قلعه‌نویی در خصوص آمار پایین گلزنی تیمش، عنوان کرد: مربی زمانی نگران می‌شود که تیم ایجاد موقعیت نکند. بازی قبلی در برابر امارات نشان دادیم در ساختار دفاعی و همچنین فاز تهاجمی و ایجاد موقعیت در شرایط خوبی هستیم. توپ‌هایی که بالای ۸۰ درصد باید به گل تبدیل شود به ثمر ننشست و این دلایل خاص خود را دارد.

وی ادامه داد: بنابر دلایلی، زمان تمرینی کافی نداشتیم. قرار بود بازی فردا در تهران باشد اما به دلایلی که رقم خورد همه برنامه‌ها دچار مشکل شد. ما مجبور شدیم به تهران برگردیم و دوباره سفر کنیم تا به این جا برسیم و این زمان‌بر است.

سرمربی تیم ملی تصریح کرد: آمار همه چیز را نشان می‌دهد. تنها نکته‌ای که باید به آن توجه کنیم این است که باید توپ‌های ما به گل تبدیل شود. ساختار دفاعی خوبی داریم و موقعیت‌های مناسبی هم ایجاد می‌کنیم و شاید تنها مشکل این باشد که کمی بدشانس هستیم.

اگر قطر را شکست دهیم ۵۰ درصد مسیر را رفته‌ایم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با تاکید بر اینکه فردا ایران با قطر و همچنین ازبکستان با امارات بازی دارند،‌ گفت: اگر این بازی مهم را برنده شویم، بیش از ۵۰ درصد راه صعود را رفته‌ایم.

وی در واکنش به اتفاقات داوری در بازی با ازبکستان تصریح کرد: نکته مهم این است که باید به قانون و داوران احترام بگذاریم، هرچند شاید اشتباهاتی مرتکب شوند. VAR  هنوز در فوتبال باشگاهی ما تمام و کمال اجرایی نشده و این مشکلاتی را ایجاد می‌کند. در بازی آلمان و اسپانیا دیدیم چه اتفاقی افتاد و داوران با وجود VAR اشتباه کردند. در بازی با ازبکستان اعتقاد دارم یکی از خطاها، پنالتی بود که داور نگرفت اما وظیفه داریم به قانون و داوران احترام گذاشته و از بازیکنان خواسته‌ام با تمرکز بالا به میدان رفته و در طول بازی آن را رعایت کنند.

تیم ملی فوتبال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه فردا سه‌شنبه در هفته چهارم مرحله انتخابی جام‌جهانی ۲۰۲۶ به مصاف قطر می‌رود. این دیدار در کشور ثالت و به میزبانی امارات برگزار خواهد شد.

شاگردان قلعه‌نویی از سه دیدار قبلی خود، هفت امتیاز اندوخته‌اند و قطر نیز چهار امتیازی است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
قاچاقچیان سوخت در قشم دستگیر شدند
قالیباف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم
خطیب‌زاده: احیای مذاکرات هسته‌ای به رفتار آمریکا بستگی دارد
سومین ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
پسکوف: فقدان اعتماد میان روسیه و اوکراین کاملاً مشهود است
ترفند جدید سارقان برای فرار از مجازات‌های سنگین
خشکسالی بی‌سابقه تهران؛ ذخایر سدها به کمتر از 11 درصد رسید
رئیس‌جمهور آمریکا تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران را تمدید کرد
ترامپ: حماس در صورت عدم ایفای نقش خود، با عواقب روبه‌رو خواهد شد
دبیرکل کنگره ملی عربی: روز آزادی فلسطین نزدیک است
نواف سلام: لبنان بخشی از جهان عرب است و قصد دارد نقش کارآمدی در منطقه ایفا کند
گروسی: راه‌حل فوری یا جادویی درباره ایران وجود ندارد
خطیب موقت نماز جمعه: ماجرای بانک آینده بسیار تاسف‌بار است
یکطرف شدن جاده چالوس امروز از ساعت 15
فدراسیون جهانی والیبال بیش از 251 هزار دلار به ایران اختصاص داد
دبیرکل جهاد اسلامی: سلاح مقاومت فلسطین را زمین نمی‌گذاریم
لغو گسترده پروازها در آمریکا همزمان با ادامه تعطیلی دولت فدرال
تصادف مرگبار امروز در صالح‌آباد تهران+ آمار فوتی‌ها
انفجار در مسجد جاکارتا ده‌ها نمازگزار را مجروح کرد
الحیه: «طوفان الاقصی» پاسخ به تلاش برای محو مسئله فلسطین بود
چین خواستار کاهش چشمگیر زرادخانه هسته‌ای آمریکا شد
پایان انتظار خودروهای بلاصاحب در پارکینگ‌های بندرعباس
تأکید شهباز شریف بر گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با ایران
آتش سوزی خط انتقال آب بندر لنگه
نقش فعال ایران در مباحث جهانی مرتبط با تغییر اقلیم
7 تصادف مرگبار تهران در هفته دوم آبان ماه +تعداد کشته‌ها
گروسی: ایران قانونی داخلی تصویب کرده که می‌گوید باید همکاری خود با ما را محدود کند
زویا امامی بازیگر تلویزیون درگذشت
انتظار طولانی کامیون‌های ایران پشت مرزها
آخرین وضعیت 4 بیمارستان‌ بحرانی و نا ایمن تهران
X
آگهی تبلیغاتی