×
اجتماعی
شناسه خبر : 194071
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 17:46
چه خبر از طرح ترافیک جدید پایتخت؟

چه خبر از طرح ترافیک جدید پایتخت؟

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران آخرین وضعیت طرح ترافیک جدید پایتخت را تشریح کرد.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: طرح جدید ترافیک پایتخت در حال مطالعه است و بعد از اقناع و کسب نظرات کارشناسان باید در شورای ترافیک و شورای شهر بررسی و تصویب شود و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان فصل پاییز مطالعات به اتمام می‌رسد.

پوریا علیمردانی عصر دوشنبه در حاشیه نشست با شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و نوآور و فعالان حوزه حمل و نقل هوشمند و ترافیک در جمع خبرنگاران افزود: مطالعات طرح ترافیک جدید در حال انجام است و باید مطالعات به سمع و نظر اساتید دیگر دانشگاه‌ها نیز برسد تا نظرات خود را بیان کنند، البته انگیزه‌های متفاوتی برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک وجود دارد؛ به گونه‌ای که یکی از نواقص طرح فعلی، شب‌مردگی و سوق دادن به سمت استفاده از موتورسیکلت است که تلاش می‌شود با ارائه تسهیلات، محله را سکونت‌پذیرتر کرده تا از این محدوده‌های ارزشمند صیانت شود.

وی با اشاره به کنترل هوشمند محدوده از توسعه دوربین‌ها خبر داد و گفت: اکنون ۲۲۰ دوربین فعال در پایتخت وجود دارد که تلاش برای افزایش تعداد این دوربین‌ها به ۳۰۰ دستگاه نیز در حال انجام است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران درباره تردد پلاک شهرستان در محدوده طرح ترافیک نیز گفت: راه‌حلی برای حل این موضوع با وزارت کشور مطرح شده که براساس آن از طریق سامانه یکپارچه، رقم عوارض تردد آنها وصول شود البته اکنون نیز از تردد خودروهای پلاک شهرستان عوارض وصولی گرفته می‌شود.

تکمیل مطالعات طرح ترافیک جدید پایتخت تا پایان فصل پاییز

علیمردانی با بیان اینکه معتقدیم حل مساله ترافیک در تهران یک اقدام فراسازمانی است، اظهار کرد: همانگونه که شهروندان در ترافیک می‌مانند، مسئولان همچون شهردار و رییس جمهور نیز در ترافیک توقف می‌کنند و حل این مساله نیز به کمک سازمان‌ها و ‌نهادهای مختلف نیاز دارد.

وی با بیان اینکه شهردای تهران سلسله نشست‌هایی را با مجموعه نوآور داشته است تا نظرات، ایده‌ها و پیشنهادات آنها را برای حل مشکل یا کنترل ترافیک جمع‌آوری کند، گفت: با توجه به قرارگیری در نیمه دوم سال و افزایش حجم ترافیک به دنبال فعالیت مدارس و مراکز آموزشی، سفرهای درون شهری افزایش یافته است و باید طرح‌های متفاوتی برای کنترل ترافیک احصا شود اما باید دست در دست دهیم ‌تا مشکل ترافیک حل شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران با تاکید بر اینکه بخشی از حل مشکل ترافیک وظیفه نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که در همین راستا نشست‌های تخصصی با این شرکت‌ها برگزار می‌شود تا آنها با توجه به امکانات و شرایط شهر راه‌حل ابتکاری برای حل معضل ترافیک ارائه دهند، افزود: برای کنترل و ‌کاهش ترافیک چهار شاخص مدنظر است که در مرحله اول باید از طریق سیستم‌های شهر هوشمند به گونه‌ای عمل شود که همه نیازها به طور هوشمند محقق شود تا لازم نباشد که شهروند برای رفع نیازهای خود در شهر تردد کند و در مجموع سفر کمتری داشته و در نهایت ترافیک‌ کمتر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه براساس راهکار دوم مجموع شبکه حمل و نقل باید به سمت حمل‌ونقل پاک سوق داده شود و برهمین اساس باید انواع مدل‌های حمل‌ونقل پاک اجرا شود، افزود: براساس شاخص سوم نیز باید در راستای مهار ترافیک، مردم را با بسته‌های تشویقی به سمت استفاده از حمل‌ونقل عمومی سوق داد. در مرحله چهارم تمرکز بر اقدامات پوششی مانند تامین پارکینگ و طرح ترافیک خواهد بود.

علیمردانی با تاکید بر اینکه درخواست این است که همه باید تلاش کنند تا مشکل ترافیک حل شود اظهار کرد: این نشست‌های تخصصی ادامه خواهد داشت و در دبیرخانه دائمی پیشنهادات پیگیری می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران درباره ورود تراموا به پایتخت نیز گفت: روی مدهای متفاوت حمل و ‌نقل مانند تراموا، تاکسی و ون باید مطالعه شود و در مجموع سوال این است که چرا در تهران همه مدل‌های مختلف حمل و نقل وجود نداشته باشد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
حزب‌الله: رهبر انقلاب پیامی به شیخ نعیم قاسم ارسال کردند
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود