×
سیاسی
شناسه خبر : 194031
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 15:13
رئیس‌جمهور: گسترش روابط دو کشور برای ما ارزش بسیاری دارد

رئیس‌جمهور: گسترش روابط دو کشور برای ما ارزش بسیاری دارد

رئیس‌جمهور با تاکید بر استقبال از هر پروژه و اقدامی که سبب توسعه روابط بین ایران و جمهوری آذربایجان شود، گفت: باید امکانی فراهم کنیم تا ارتباطات و مراودات میان مردم تسهیل شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان امروز دوشنبه - ۲۳ مهرماه - در دیدار شاهین مصطفی معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان بر اهمیت گسترش همکاری‌های مشترک بین دو کشور تأکید کرد و با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی دو کشور، گفت: شما برادران ما هستید و گسترش روابط دو کشور برای ما ارزش بسیاری دارد.

وی بر احترام به تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان تأکید کرد و اظهار داشت: معتقدیم حق حاکمیت هیچ کشوری نباید نادیده گرفته شود، از سوی دیگر باز شدن پای کشورهای دیگر به منطقه را به صلاح کشورهای این منطقه نمی‌دانیم، چرا که باور داریم با همکاری یکدیگر می‌توانیم امنیت و مسائل مرتبط به خود را حل کنیم و این سیاست اصولی دولت جمهوری اسلامی ایران است که همواره بر آن تأکید داشته و داریم.

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای تفاهمات میان دو کشور، افزود: در دیدار با مقامات سایر کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی منطقه هم تأکید کرده‌ام که باید امکانی را فراهم کنیم تا ارتباطات و مراودات میان مردم تسهیل شود. در همین راستا از تمام پروژه‌هایی که ارتباطات میان کشورهای اسلامی را بیش از پیش توسعه دهد، استقبال می‌کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه برای تقویت و ارتقای امنیت، برقراری آرامش و ارتباط بین کشورها، نیازی به دیوارکشی در مرزها نیست، تصریح کرد: بازارهای کشورهای اسلامی باید به روی یکدیگر باز باشد و تجار به راحتی با هم کار کنند.

وی در ادامه بر ارتقای سطح همکاری‌ها میان دو کشور تأکید کرد و گفت: از برقراری مسیرهای ریلی و بزرگراهی میان دو کشور استقبال می‌کنیم و همچنین خواهان تداوم و گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های انرژی و کشاورزی هستیم و به آنچه در این زمینه‌ها توافق شده، پایبندیم.

پزشکیان در این دیدار با اشاره به رسیدگی‌های قضایی به پرونده فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان، گفت: این موضوع را تا اجرای کامل روندهای قانونی دنبال می‌کنیم.

در ادامه «شاهین مصطفی» معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار ضمن اعلام آمادگی کشورش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران افزود: به نمایندگی از رئیس جمهور آذربایجان اعلام می‌کنم که خواهان گسترش روابط با ایران در زمینه‌های اقتصادی، تجاری، خطوط سوآپ انرژی، فرهنگی، ترانزیت و تکمیل و توسعه خطوط جاده‌ای و ریلی مشترک، امنیتی و دفاعی است و برای روابط خود با ایران اهمیت زیادی قائل هستیم.

وی با بیان اینکه الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان خواهان تقویت آرامش و تثبیت صلح در منطقه است، اظهار داشت: ما نسبت به هیچ کشوری ادعای ارضی نداریم و متقابلا ادعای هیچ کشوری علیه تمامیت ارضی خود را نمی‌پذیریم و معتقدیم مسائل و مشکلات منطقه باید از طریق مذاکره میان کشورهای منطقه حل و فصل شود.

شاهین مصطفی با اعلام آمادگی کشورش برای تداوم همکاری‌های گسترده با ایران و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های قبلی، به برگزاری نشستی بین‌المللی در باکو با موضوع تغییرات اقلیمی در آینده نزدیک اشاره کرد و از دکتر پزشکیان برای شرکت در این نشست دعوت به عمل آورد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نبرد سفید پروتئین؛ رقابت جهانی بر سر مرغ
دود تورم بر چشم صنعت ارتباطات/ تعرفه‌های ثابت، هزینه‌های فزاینده و بحران توسعه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 11 آبان1404+ جدول
آتش‌سوزی رستوران دوطبقه در شهرک غرب
تولید بنزین باکیفیت و خودرو کم‌مصرف اولویت ملی دولت است
قطع همکاری 50 استاد دانشگاه صنعتی شریف از سال 96 تاکنون
استفاده از سلول‌های بنیادی خون قاعدگی؛ راهی نوین برای درمان ناباروری در ایران
نورنما | ظهور پمپ‌های بنزین رباتیک در چین
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(117) « پره سر»
نقش ایران و ترکیه در آزمون FATF
کمک‌های پزشکی تنها 10 درصد نیاز واقعی غزه را تأمین می‌کند
لایحه حذف 4 صفر از پول ملی با اصلاحات مجلس تصویب شد
ایران چهارمین کشور استخراج‌کننده رمزارز جهان است
رقابت هوش و تراشه؛ نبرد خاموش آمریکا و چین
افشای اطلاعات جنایتکاران نظامی اسرائیل توسط گروه هکری «حنظله»
توسعه صنعت هسته‌ای ایران پاسخ به نیازهای کشور است، نه تولید سلاح
پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شد
اعلام جزئیات معافیت سربازی در قانون جوانی جمعیت /معافیت مشمولان 35 ساله با 2 فرزند
پرداخت بخشی از خسارات تجار حادثه بندر شهید رجایی
رفتار سیاسی از رقابت تا دشمنی
حمله پهپادی اوکراین به بندر «تواپسه»؛ نفتکش روسی در آتش سوخت
پاسخ قالیباف به موضوع طولانی شدن بررسی طرح‌ هوش مصنوعی در مجلس
فاجعه مرگبار در مکزیک؛ 23 کشته در آتش‌سوزی فروشگاه والدو + فیلم حادثه
دو گزینه نهایی میزبانی داربی 106 مشخص شد
افزایش ابتلا به سرطان پستان در ایران / زنگ هشدار برای زنان بالای 40 سال
تأکید عراقچی بر پیگیری آزادی استاد ایرانی بازداشت‌شده در ترکیه
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+ فیلم
با جامعه پس از جنگ
قتل‌عام‌های وحشیانه در دارفور
طعنه سنگین اوباما به ترامپ: هر روز در آمریکا هالووین است!
مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 امشب به پایان می‌رسد
اتفاقی امیدبخش در سینمای هویت‌طلب ملی
مداردیپلماسی | آزمایش دوباره جنگ،وقتی صلح هدف بمب است
حمله خونین در قطار انگلیس؛ 9 زخمی در وضعیت بحرانی + فیلم حادثه
5 عادت صبحگاهی خطرناک که فشار خون را بالا می‌برند
افشای جزئیات تکان‌دهنده شکنجه اسرای فلسطینی
پیشنهاد چین برای تأسیس «سازمان جهانی هوش مصنوعی» در شانگهای
مرگ تلخ کوهنورد 67 ساله در ارتفاع 5000 متری قله دماوند
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 11 آبان1404
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 11 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
پرورش دام سبک در روستای «چپرقویمه»
برای کاهش علائم اختلالات فصلی چه بخوریم؟
جاسوسی با امواج صوتی روشی جدید
پایان دردهای عضلانی با اسکلت نرم بیرونی
کشف قدیمی‌ترین هوای زمین در یخ 6میلیون ساله
بهبود گلوکز خون با میدان مغناطیسی
حمله توپخانه‌ای اسرائیل به مناطق مختلف غزه
سرگردانی مردم در سامانۀ اعتراض به حذف یارانه
دیدار وزرای خارجه آلمان و رژیم صهیونیستی و گفت وگو درباره آخرین تحولات منطقه
X
آگهی تبلیغاتی