×
سیاسی
شناسه خبر : 194003
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 12:53
اولین نشست بین‌المللی سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین و محور مقاومت برگزار می‌شود

به میزبانی مشهد؛

اولین نشست بین‌المللی سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین و محور مقاومت برگزار می‌شود

هیأت اجرایی جمعیت دفاع از ملت فلسطین از برگزاری اولین نشست بین‌المللی سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین و محور مقاومت با حضور اندیشمندانی از 26 کشور جهان 26 مهرماه در مشهد خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مهدی شکیبایی عضو هیأت اجرایی جمعیت دفاع از ملت فلسطین امروز(دوشنبه) در نشست خبری به تبیین برنامه‌های اولین نشست بین‌المللی تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین که در مشهد برگزار خواهد شد، پرداخت و ضمن تبریک عملیات شب گذشته حزب‌الله در حمله به حیفا که منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از صهیونیست‌ها شد، گفت: این عملیات معادله جدیدی در منازعه بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی رقم زده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی نورنیوز، او افزود: حیفا از این بابت که به لحاظ اقتصادی قلب رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود، قابلیت تغییر معادلات را در محور مقاومت دارد و از امروز حساب جدیدی روی حزب‌الله باز خواهد شد.

عضو هیأت اجرایی جمعیت دفاع از ملت فلسطین با بیان اینکه پیش از «طوفان‌الاقصی» شاهد رکودی در اهمیت مسأله فلسطین بودیم، تصریح کرد: اما عملیات طوفان‌الاقصی صحنه را تغییر داد و خصوصا جنبش‌های دانشجویی این مساله را به صدر توجهات آورد. در این راستا این جمعیت نیز اجتماعی در روزهای آتی برای کمک و حمایت از ملت مظلوم فلسطین برگزار خواهد کرد.

طوفان سوم اثری از اسرائیل باقی نمی‌گذارد

در ادامه این نشست، «محمد طهرانی‌مقدم» با بیان اینکه حدود ۲۰ سال پیش سردار سلیمانی و شهید طهرانی‌مقدم با سفر به لبنان شهر بزرگ موشکی زیرزمینی حزب‌الله را طراحی کردند و ساختند گفت: در آن شهر بزرگ موشکی بیش از صدها موشک مراکز حیاتی رژیم صهیونیستی را هدف گرفت.

او تاکید کرد: همه این مراکز حیاتی در بُرد موشک‌های حزب‌الله است و هنوز یکی از آن موشک‌ها شلیک نشده و آنچه استفاده شده از امکانات جانبی حزب‌الله بوده است.

طهرانی مقدم‌اظهار کرد: طوفان الاقصی اسرائیل را به ذلت کشاند، «وعده صادق» نیز هیمنه اسرائیل را شکست، وقتی طوفان سوم آغاز شود، اثری از اسرائیل باقی نخواهد ماند، چون امروز همه نیروهای مقاومت آماده‌اند. زینبیون در پاکستان و فاطمیون در افغانستان و انصارالله با طرح‌های پیچیده و باورنکردی که هنوز اجرایی نشده آماده‌اند و وقتی طوفانی سوم آغاز شود اثری از اسرائیل باقی نخواهد ماند.

او در ادامه با بیان اینکه اولین نشست بین‌المللی تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین، جمعه با هدف بررسی راه های عملی حمایت از مردم فلسطین و لبنان و توقف حملات رژیم صهیونیستی در مشهد برگزار خواهد شد، افزود: در این نشست شخصیت‌هایی از بیش از ۳۰ کشور از جمله سفرای کشورهای ترکیه، عراق، یمن، سوریه، نیکاراگوئه حضور خواهند داشت.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به صدور فتوای تاریخی رهبر معظم انقلاب مبنی بر وجوب حمایت از مقاومت، رسالت و هدف اجلاسیه را تبیین شاخص‌های جهاد و زدودن غبار غربت از مجاهدین و ارائه الگوی مدیریت جهادی عنوان کرد و گفت: در این اجلاس از شهدای بزرگی تجلیل خواهیم کرد. شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید طهرانی‌مقدم و شهید سید محمد حجازی.

طهرانی‌مقدم افزود: در اجلاس آتی هم‌چنین از خانم زهرا مصطفوی فرزند امام راحل (ره) که سال‌ها برای جبهه مقاومت زحمت کشیدند و رئیس امنای مجموعه مردم نهاد فلسطین بودند، تقدیر خواهد شد.

او ادامه داد: افتتاحیه این اجلاس در 18 خرداد امسال در دمشق برگزار شده است. ویژه برنامه‌هایی نیز برای شهدای خدمت شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان در هندوستان برگزار شد.

او تاکید کرد: در ادامه این اجلاسیه، شامگاه جمعه، اجتماع مردمی نیز با حضور میهمانان خارجی در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

حزب الله لبنان اعلام کرد: روز یکشنبه ۳۸ عملیات علیه نظامیان صهیونیست انجام داد که در جریان آنها جنوب حیفا و پایگاه‌های این نظامیان در کنار شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی هدف قرار گرفتند.

بر اساس بیانیه حزب الله، مرکز آموزش و نگه داری ۷۲۰۰ و پادگان آموزشی تیپ گولانی در جنوب حیفا هدف حملات پهپادی رزمندگان لبنانی قرار گرفتند.

علاوه بر این، نیروهای لبنانی به صورت تن به تن و از مسافت صفر با اشغالگران صهیونیست در مناطق مرزی لبنان درگیر شده و آنها را به عقب بازگرداندند.

همچنین پادگان تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در بنیامینا در جنوب حیفا، هدف حملات پهپادهای انفجاری حزب الله قرار گرفت که در جریان آن تاکنون ۴ نظامی کشته و ۱۱۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی نیز به صورت رسمی کشته شدن ۴ نظامی خودش در حمله حزب الله را تأیید کرد.

طبق این گزارش، اولین نشست بین المللى تشکلها وسازمان هاى مردم نهاد حامى فلسطین با حضور بیش از مراسمن داخلى وخارجى باهدف بررسى راههاى عملى حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان، توقف جنایات صهیونیستها در ٢٤ مهر ماه ١٢٠٣ در مشهد مقدس (ثالار بنیاد بزوهشهاى اسلامى آستان قدس رضوى برگزار می‌شود و با هم اندیشی سمن‌ها برنامه‌ریزی جهت کمک‌های بیشتر به محور مقاومت و مردم مظلوم فلسطین انجام خواهد شد.
در این راستا تاکنون بیش از 80 مقاله ارائه شده که با حضور دانشگاه فردوسی مشهد، علوم رضوی، سمنان، اهل بیت و جامعه‌المصطفی و حوزه علمیه خراسان برگزار خواهد شد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
مرینو باز هم ناجی شد؛ اسپانیا با حذف بلژیک به مصاف فرانسه می‌رود
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
رئیس فیفا زیر تیغ انتقاد ستاره‌های سابق انگلیس
قالیباف: به آمریکا اعتماد نداریم؛ در کنار مذاکره برای جنگ آماده ایم!
نوه خردسال رهبر شهید انقلاب در کنار پدربزرگش به خاک سپرده شد
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
فیفا یک میلیون دلار به زلزله‌زدگان ونزوئلا اختصاص داد
دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد
روسیه: خواهان تفاهم کامل ایران و آمریکا هستیم
جنبش نجبا خواستار برخورد قاطع با متعرضان کویتی به صیادان عراق شد
وضعیت تنگه هرمز در 24 ساعت گذشته چگونه بود؟
روسیه در شورای امنیت ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد
روس‌اتم: بازگشت کارکنان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر آغاز شد
هیئت قطری برای تقویت نقش میانجی‌گری دوحه وارد ایران شد
ژرژ ژسوس رسماً سرمربی تیم ملی پرتغال شد
مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر بُرد
سی‌ان‌ان: ترامپ مخالف مشارکت اسرائیل در درگیری احتمالی با ایران است
اشپیگل: آلمان پایگاه نظامی خود در اربیل را تعطیل می‌کند
بلینکن: اروپا خود را برای آینده‌ای بدون آمریکا آماده می‌کند
کمیته‌های مقاومت فلسطین: رهبر شهید در روزهای سخت کنار مقاومت ایستاد
ترامپ از چه چیزی بیشتر می‌ترسد؛ ترور یا شکست؟
ایران قهرمان المپیاد بین‌المللی ریاضی چین 2026 شد
جوزف عون: مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت
تکذیب ادعای العربیه و فاکس‌نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
واکنش ترامپ به شایعات درباره برنامه ادعایی ترورش؛ «اسرائیل به هیچ نتیجه‌ای نرسید»
سرپرست وزارت دفاع: تشییع باشکوه رهبر شهید، توطئه دشمن را ناکام گذاشت
آتش‌سوزی گاراژ خودروهای اسقاطی در جاده خاوران مهار شد
تاکید سازمان ملل بر ادامه دیپلماسی درباره ایران
صندوق بین‌المللی پول: جنگ با ایران رشد اقتصاد جهان را کاهش داد
ارائه 167 هزار خدمت امدادی و درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید