×
سیاسی
شناسه خبر : 194003
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 12:53
اولین نشست بین‌المللی سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین و محور مقاومت برگزار می‌شود

به میزبانی مشهد؛

اولین نشست بین‌المللی سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین و محور مقاومت برگزار می‌شود

هیأت اجرایی جمعیت دفاع از ملت فلسطین از برگزاری اولین نشست بین‌المللی سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین و محور مقاومت با حضور اندیشمندانی از 26 کشور جهان 26 مهرماه در مشهد خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مهدی شکیبایی عضو هیأت اجرایی جمعیت دفاع از ملت فلسطین امروز(دوشنبه) در نشست خبری به تبیین برنامه‌های اولین نشست بین‌المللی تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین که در مشهد برگزار خواهد شد، پرداخت و ضمن تبریک عملیات شب گذشته حزب‌الله در حمله به حیفا که منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از صهیونیست‌ها شد، گفت: این عملیات معادله جدیدی در منازعه بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی رقم زده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی نورنیوز، او افزود: حیفا از این بابت که به لحاظ اقتصادی قلب رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود، قابلیت تغییر معادلات را در محور مقاومت دارد و از امروز حساب جدیدی روی حزب‌الله باز خواهد شد.

عضو هیأت اجرایی جمعیت دفاع از ملت فلسطین با بیان اینکه پیش از «طوفان‌الاقصی» شاهد رکودی در اهمیت مسأله فلسطین بودیم، تصریح کرد: اما عملیات طوفان‌الاقصی صحنه را تغییر داد و خصوصا جنبش‌های دانشجویی این مساله را به صدر توجهات آورد. در این راستا این جمعیت نیز اجتماعی در روزهای آتی برای کمک و حمایت از ملت مظلوم فلسطین برگزار خواهد کرد.

طوفان سوم اثری از اسرائیل باقی نمی‌گذارد

در ادامه این نشست، «محمد طهرانی‌مقدم» با بیان اینکه حدود ۲۰ سال پیش سردار سلیمانی و شهید طهرانی‌مقدم با سفر به لبنان شهر بزرگ موشکی زیرزمینی حزب‌الله را طراحی کردند و ساختند گفت: در آن شهر بزرگ موشکی بیش از صدها موشک مراکز حیاتی رژیم صهیونیستی را هدف گرفت.

او تاکید کرد: همه این مراکز حیاتی در بُرد موشک‌های حزب‌الله است و هنوز یکی از آن موشک‌ها شلیک نشده و آنچه استفاده شده از امکانات جانبی حزب‌الله بوده است.

طهرانی مقدم‌اظهار کرد: طوفان الاقصی اسرائیل را به ذلت کشاند، «وعده صادق» نیز هیمنه اسرائیل را شکست، وقتی طوفان سوم آغاز شود، اثری از اسرائیل باقی نخواهد ماند، چون امروز همه نیروهای مقاومت آماده‌اند. زینبیون در پاکستان و فاطمیون در افغانستان و انصارالله با طرح‌های پیچیده و باورنکردی که هنوز اجرایی نشده آماده‌اند و وقتی طوفانی سوم آغاز شود اثری از اسرائیل باقی نخواهد ماند.

او در ادامه با بیان اینکه اولین نشست بین‌المللی تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین، جمعه با هدف بررسی راه های عملی حمایت از مردم فلسطین و لبنان و توقف حملات رژیم صهیونیستی در مشهد برگزار خواهد شد، افزود: در این نشست شخصیت‌هایی از بیش از ۳۰ کشور از جمله سفرای کشورهای ترکیه، عراق، یمن، سوریه، نیکاراگوئه حضور خواهند داشت.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به صدور فتوای تاریخی رهبر معظم انقلاب مبنی بر وجوب حمایت از مقاومت، رسالت و هدف اجلاسیه را تبیین شاخص‌های جهاد و زدودن غبار غربت از مجاهدین و ارائه الگوی مدیریت جهادی عنوان کرد و گفت: در این اجلاس از شهدای بزرگی تجلیل خواهیم کرد. شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید طهرانی‌مقدم و شهید سید محمد حجازی.

طهرانی‌مقدم افزود: در اجلاس آتی هم‌چنین از خانم زهرا مصطفوی فرزند امام راحل (ره) که سال‌ها برای جبهه مقاومت زحمت کشیدند و رئیس امنای مجموعه مردم نهاد فلسطین بودند، تقدیر خواهد شد.

او ادامه داد: افتتاحیه این اجلاس در 18 خرداد امسال در دمشق برگزار شده است. ویژه برنامه‌هایی نیز برای شهدای خدمت شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان در هندوستان برگزار شد.

او تاکید کرد: در ادامه این اجلاسیه، شامگاه جمعه، اجتماع مردمی نیز با حضور میهمانان خارجی در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

حزب الله لبنان اعلام کرد: روز یکشنبه ۳۸ عملیات علیه نظامیان صهیونیست انجام داد که در جریان آنها جنوب حیفا و پایگاه‌های این نظامیان در کنار شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی هدف قرار گرفتند.

بر اساس بیانیه حزب الله، مرکز آموزش و نگه داری ۷۲۰۰ و پادگان آموزشی تیپ گولانی در جنوب حیفا هدف حملات پهپادی رزمندگان لبنانی قرار گرفتند.

علاوه بر این، نیروهای لبنانی به صورت تن به تن و از مسافت صفر با اشغالگران صهیونیست در مناطق مرزی لبنان درگیر شده و آنها را به عقب بازگرداندند.

همچنین پادگان تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در بنیامینا در جنوب حیفا، هدف حملات پهپادهای انفجاری حزب الله قرار گرفت که در جریان آن تاکنون ۴ نظامی کشته و ۱۱۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی نیز به صورت رسمی کشته شدن ۴ نظامی خودش در حمله حزب الله را تأیید کرد.

طبق این گزارش، اولین نشست بین المللى تشکلها وسازمان هاى مردم نهاد حامى فلسطین با حضور بیش از مراسمن داخلى وخارجى باهدف بررسى راههاى عملى حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان، توقف جنایات صهیونیستها در ٢٤ مهر ماه ١٢٠٣ در مشهد مقدس (ثالار بنیاد بزوهشهاى اسلامى آستان قدس رضوى برگزار می‌شود و با هم اندیشی سمن‌ها برنامه‌ریزی جهت کمک‌های بیشتر به محور مقاومت و مردم مظلوم فلسطین انجام خواهد شد.
در این راستا تاکنون بیش از 80 مقاله ارائه شده که با حضور دانشگاه فردوسی مشهد، علوم رضوی، سمنان، اهل بیت و جامعه‌المصطفی و حوزه علمیه خراسان برگزار خواهد شد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حمله اسرائیل به ابوالظهور؛ پیام مستقیم به اردوغان و ارتش ترکیه
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور 1405 آغاز شد
هشدار سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران در جنگ بعدی متفاوت خواهد بود
مرکز آزمون تصادف خودرو راه‌اندازی شد اما آزمون تصادف خودروها آغاز نشد
بازگشت پروازهای بندرعباس به شمال کشور
عارف خواستار پایان دخالت شوراهای عالی در امور اجرایی دانشگاه‌ها شد
نورنما | آتش سوزی در جزیره سالامینا یونان
اسلام‌آباد میزبان وزیر خارجه سوریه پس از 19 سال
غم‌انگیزترین غایبان کنکور 1405؛ 4 داوطلب شهید و 30 نفر فوت شدند
پیام عمان درباره تنگه هرمز؛ خواهان تشدید تنش نیستیم
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مازندران
شوک بزرگ در نقل و انتقالات استقلال؛ ستاره فصل قبل تمرینات را با تیم اسپانیایی آغاز کرد!
روند صعودی قیمت نفت خام برای پنجمین روز متوالی
حرم حضرت معصومه(س) میزبان مراسم چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
افزایش نگرانی تل‌آویو از حضور دریایی ترکیه در سوریه
چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود را تکمیل کرد
تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت صیادان در دوران جنگ
کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
عراقچی: اصرار بر سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا، شکست‌های بیشتری به بار می‌آورد
توقیف 3 شناور صیادی با 76 هزار لیتر سوخت قاچاق
کره جنوبی: کره شمالی احتمالاً 40 تا 60 سلاح هسته‌ای دارد
صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد
قیمت درهم امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ درهم گران شد
قطعی برق خوزستان امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
برنامه قطعی برق قزوین امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
جزئیات محاسبه نمره کل کنکور سراسری 1405 از زبان رئیس سازمان سنجش
جزئیات آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت تهران
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 1405 مشخص شد
عملکرد ضعیف قلب با کوچک‌شدن سریع‌تر مغز ارتباط دارد
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
ریشه‌یابی تخلفات اداری شهرداری‌ها؛ از تعدد قوانین تا دخالت شوراهای شهر
دو کشته در تصادف زنجیره‌ای بزرگراه امام علی تهران
پخش زنده مسابقه ابوالفضل شمسی پور امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان
قیمت مرغ، سینه مرغ و بال مرغ امروز 29 مرداد+ جدول
حادثه مرگبار در علم‌کوه؛ ریزش سنگ جان یک کوهنورد را گرفت
جدول قیمت گوشت امروز پنج شنبه 29 مرداد
زاخارووا: کی‌یف ناتوانی خود در دستیابی به توافق صلح را نشان داده است
نوراینفو | این 6 شماره تماس را هرگز فراموش نکنید
الحشد الشعبی: 30 سپتامبر یک روز ملی و حاکمیتی برای عراق است
قیمت جهانی طلا پس از جهش 4 درصدی عقب نشست
خبر مهم برای شهروندان میناب؛ محدودیت سوخت‌گیری لغو شد
ترامپ از دیدار دوباره با رهبر کره شمالی خبر داد
پخش زنده مسابقه اهورا خاطری امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان
آخرین وضعیت واردات خودرو؛ 30 هزار دستگاه وارد شد، خودروهای کارکرده همچنان بلاتکلیف
نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت
قالیباف به زیارت حرم امامین جوادین(ع) در کاظمین رفت
تکذیب حمله به دادگستری بهبهان؛ فیلم منتشر‌ شده‌ قدیمی است
جدول قیمت کالاهای اساسی امروز پنج شنبه 29 مرداد | دنبه هم نجومی شد؟
قیمت سکه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت سکه امامی