×
بین الملل
شناسه خبر : 193984
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 10:44

سرنوشتی که سامانه تاد برای صهیونیست‌ها و آمریکا رقم می‌زند

انتشار اخباری مبنی بر نیاز رژیم صهیونیستی به سامانه‌های تاد آمریکایی نشان می‌دهد که اولا چنانکه ایران تاکید داشته اکثر 200 فروند موشک شلیک شده در وعده صادق 2 به هدف رسیده است و ثانیا خسارت‌های وارده به این رژیم قطعا دهها برابر بیشتر از 40 میلیون دلار ادعایی است.

نور نیوز-گروه بین‌الملل: رادیو ارتش صهیونیستی مدعی شد که برای اولین بار یک سکوی سامانه پدافندی آمریکایی «تاد» برای آمادگی به منظور مقابله با حملات ایران در اسرائیل مستقر خواهد شد. این منبع اعلام کرد که انتقال سامانه پدافندی آمریکایی تاد به فلسطین اشغالی به درخواست رژیم صهیونیستی و به منظور نشان دادن قدرت منطقه‌ای و به رخ کشیدن ائتلاف مستحکم میان طرفین و مقابله با ایران صورت گرفته است.  هر چند که پایگاه آمریکایی آکسیوس به نقل از یک مسئول دفاعی این کشور اعلام کرد که تصمیم استقرار سامانه پدافندی تاد در فلسطین اشغالی هنوز اتخاذ نشده است و وزارت دفاع آمریکا پنتاگون هم هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده است اما طرح این اخبار از سوی رسانه‌های صهیونیستی و پردازش گسترده آن از سوی رسانه‌های غربی در مقطع کنونی بیانگر حقایقی است که تاکنون صهیونیست‌ها و غربی‌ها از بیان آنها خودداری و سانسور شدید خبری را اعمال می‌کردند.

نخست آنکه اعلام این اخبار اعترافی آشکار به اقتدار پهپادی و موشکی ایران است که صهیونیست‌ها را دست به دامان آمریکا کرده است. زمانی غربی‌ها مدعی بودند که پهپادها و موشک‌های ایران ماکت و فتوشاپ می‌باشند و کارایی عملی ندارند حال آنکه رسما اذعان می‌کنند که ظرفیت‌های نظامی ایران می‌تواند تمام معادلات را تغییر دهد. این مسئله اعترافی آشکار به سیاست تحریم و فشار حداکثری و قدرت بازدارندگی ایران است.

دوم آنکه خبر سامانه‌های تاد را می‌توان اعتراف به دقت عمل و کارایی وعده صادق 2 دانست که دروغ بی‌اثر بودن آن را نشان می‌دهد. صهیونیست‌ها پس از وعده صادق 2 مدعی مهار اکثر موشک‌های ایران و بی‌اثر بودن عملیات شدند اما پس از مدتی اصابت چند موشک به پایگاه‌های مهم هوایی و موساد را مطرح و با افشای تصاویر ماهواره‌ای از اصابت بیش از 20 موشک به هدف سخن گفتند. در همین حال آنها عنوان کرده‌اند که وعده صادق 2 خسارت 40میلیون دلاری به این رژیم وارد کرده است. انتشار اخباری مبنی بر نیاز رژیم صهیونیستی به سامانه‌های تاد آمریکایی نشان می‌دهد که اولا چنانکه ایران تاکید داشته اکثر 200 فروند موشک شلیک شده در وعده صادق 2 به هدف رسیده است و ثانیا خسارت‌های وارده به این رژیم قطعا دهها برابر بیشتر از 40 میلیون دلار ادعایی است بویژه اینکه صهیونیست‌ها از بیان هزینه‌های سامانه‌ موشکی گنبد آهنین، پیکان و پاتریوت‌ها که در نهایت نیز موفق به رهگیری موشک‌های ایرانی نشده‌اند، خودداری کرده‌اند.

نکته مهم آنکه صهیونیست‌ها استقرار سامانه تاد را در حالی صرفا به موشک‌های ایرانی نسبت می‌دهند که گزارش‌ها نشان می‌دهد موشک‌های حزب‌الله لبنان، مقاومت یمن، پهپادهای عراقی نیز از سامانه‌های صهیونیستی گذشته و به تل‌اویو، حیفا و... رسیده اند و این یعنی مرگ سامانه‌های موشکی صهیونیست‌ها. بر این اساس می‌توان گفت که برجسته کردن نام ایران نوعی سانسور شکست سامانه‌های موشکی صهیونیست‌ها در برابر توان نظامی سایر گروه‌های مقاومت است تا از رسوایی بیشتر این رژیم در صحنه جهانی جلوگیری گردد.

سوم آنکه ادعای رسانه‌های صهیونیستی در باب دریافت سامانه‌های تاد در شرایطی که ارتش صهیونیستی به رغم کشتار گسترده غیر نظامیان و ویران سازی لبنان در برابر اقتدار زمینی حزب‌الله غافلگیر شده و مقاومت لبنان معادله بیروت در برابر تل آویو و ضاحیه در برابر حیفا را اجرا می‌کند، را می‌توان نوعی بازی روانی برای روحیه دادن به نظامیان صهیونیست و کم رنگ‌سازی شکست محاسبات صهیونیست‌ها از ترور فرماندهان حزب‌الله از جمله سید حسن نصرالله دانست حال آنکه واقعیت میدان آن است که هیچ حربه و ترفند تبلیغاتی نمی‌تواند ابعاد این شکست‌ها را کاهش دهد.

چهارم آنکه سراسیمگی صهیونیست‌ها برای احیای سامانه‌های موشکی و دست به دامان تاد آمریکایی شدن، بیانگر هراس از عظمت و ظرفیت‌های تاریخ سازی وعده صادق 3  است که اعترافی آشکار به قاطعیت ایران در پاسخ گویی به هر تهدیدی و  ناتوانی رژیم صهیونیستی در تامین امنیت خویش است. تهران تاکید دارد که پاسخ هر جنونی را سخت و قاطع خواهد داد و در کنار آنکه به دنبال صلح می‌باشد اما از جنگ نیز هراسی ندارد و صهیونیست‌ها و حامیانش می‌توانند اراده ایران را مورد آزمایش قرار دهند هر چند که قطعا توان پرداخت تاوان آن را نخواهند داشت.

پنجم آنکه طرح ارسال سامانه‌های تاد آمریکایی به سرزمین‌های اشغالی، در کنار مباحثی همچون 18 میلیارد دلار کمک نظامی، مشارکت در دریای سرخ برای مقابله با توان یمنی‌ها، استفاده صهیونیست‌ها از بمب‌های آمریکایی در ترور فرماندهان مقاومت و کشتار مردم غزه و لبنان، و نیز مخالفت سران آلمان، انگلیس و فرانسه با توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی،  نشانگر مشارکت گسترده و همه جانبه غرب در جنایات رژیم صهیونیستی است که نمی‌توانند خود را مبرا سازند و باید مجازات شوند.

این مشارکت در حالی است که غربی‌ها در رویکردی ریاکارانه و با وقاحتی تمام با واژگانی دروغین همچون صلح و تل‌آتش‌بس هرگونه کمک به مردم بی‌دفاع فلسطین و لبنان را محکوم و به حتی به اعمال تحریم و تهدید نظامی علیه امدادگران و یاریگران می‌پردازند حال آنکه خود میلیاردها دلار کمک نظامی و اقتصادی در اختیار رژیم کودک‌ کش صهیونیستی قرار داده و رسما در نسل‌کشی‌ها و جنایاتش مشارکت می‌کنند که ادعای استقرار سامانه‌های تاد را می‌توان بخشی از این ریاکاری دانست. رویکردی که مشابه آن را در اوکراین نیز می‌توان مشاهده کرد چنانکه هر کشوری که با روسیه ارتباط داشته باشد محکوم و تهدید به مجازات می‌شود در حالی که اروپا و آمریکا صدها میلیارد دلار برای طولانی سازی جنگ در اختیار اوکراین قرار می‌دهند.

به هر تقدیر می‌توان گفت که استقرار تاد آمریکایی در سرزمین‌های اشغالی اجرایی شود یا نگردد انتشار این خود سندی آشکار بر زوال شدید رژیم صهیونیستی در سالگرد طوفان الاقصی و به شکست انجامیدن سناریوی خاورمیانه جدید آمریکا و صهیونیست‌هاست که اقتدار و نقش آفرینی مقاومت در تعیین سرنوشت منطقه را آشکار می سازد.

در نهایت آنکه اصرار آمریکا و اروپا به حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی پایگاه‌ها و منافعشان را به هدفی مشروع برای مقاومت و حامیان فلسطین مبدل می‌سازد چنانکه عراقچی وزیر امور خارجه در واکنش به خبرهای منتشر شده درباره ارسال سلاح‌های تازه از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی تصریح کرده است،« آمریکا اکنون جان نیروهای خود را با اعزام آنها برای هدایت سیستم‌های موشکی آمریکایی در اسرائیل در معرض خطر می‌دهد». این باتلاقی مرگبار است که قطعا آمریکایی‌ها توان خروج از آن را نخواهند داشت و تحولاتی همچون وعده صادق 3 معادلات جدیدی را در منطقه رقم می‌زند که در آن دیگر رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های نظامی آمریکا جایگاهی نخواهند داشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کدام یک از گوشی‌های شیائومی به روز نخواهد شد؟
برکناری یک مقام ارشد نظامی در دولت ترامپ!
عراقچی: مستندسازی جنگ 12 روزه در دستور کار است
واکنش عربستان به بحران انسانی در غزه؛ جامعه جهانی دخالت کند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 1 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 1 شهریور + پخش زنده
ونزوئلا و چالش مداخله‌گری ایالات متحده
آژانس بین‌المللی هسته‌ای: چندین انفجار در چرنوبیل رخ داده است
روش‌های طبیعی برای نرم کردن پوست خشک با ماسک‌های خانگی
هشدارپزشکان درباره عفونت ویروسی معروف به «سرماخوردگی چشمی»
تحولی جدید در روابط اسلام‌آباد و داکا؛ وزیر خارجه پاکستان به بنگلادش می رود
دکتر پزشکیان قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
گفت‌وگوی صریح و بی‌پرده با وزیر بهداشت + فیلم
هشدار عراقچی درباره منافع ملی ایران و تلاش اروپا برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک + فیلم
تسویه مطالبات گندمکاران، معلمان و فعالان حوزه دارو در دستور کار قرار گرفت
اجبار نصب پیام‌رسان‌های داخلی روی گوشی‌های هوشمند در روسیه
جنگ 12روزه برخی اولویت‌های ما را تغییر داد
افغانستان ادعای پاکستان درباره حضور داعش در این کشور را رد کرد
جزئیات نشست اهالی فرهنگ و هنر با معاون اول رئیس‌جمهور + فیلم
دستور وزیر ورزش برای پیگیری مفقودی 2 کوه‌نورد ایرانی در قرقیزستان
ترامپ: پوتین و زلنسکی توان کنار آمدن ندارند؛ شرکت در دیدار آنها را ترجیح نمی‌دهم
تحقیقات درباره اسناد محرمانه؛ حمله اف‌بی‌آی به خانه جان بولتون
استقلال یکی از بهترین تیم‌های تاریخ را تشکیل داد
آتشفشان دماوند فعال شد؟ + فیلم
کودتای 28 مرداد و درس‌هایش
وزارت امور خارجه کسب مدال در المپیاد بین‌المللی نجوم را تبریک گفت
آیا دوباره جنگ می شود؟
فضانوردان «آرتمیس 2» تمرینات ویژه‌ای را برای سفر به دور ماه آغاز کردند
آمریکا روند بررسی روادید 55 میلیون خارجی را تشدید می‌کند
فراجا: عاملان جنایت در ایرانشهر به سزای اعمالشان خواهند رسید
تصادف در محور رباط کریم - ساوه+تعداد مصدومان
سفارت آلمان در تهران باز است ؟
جیپو: بی‌صبرانه منتظر دیدار با هواداران استقلال هستم
حمله اوکراین به زیرساخت‌های نفتی روسیه در مسیر مجارستان و اسلواکی
حماس: اعلام رسمی قحطی در غزه، رسوایی بزرگ برای اسرائیل و متحدانش است
پهپادهای یمنی بار دیگر سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادند
گفت و گو وزیر دفاع در برنامه زنده گفتگوی ویژه خبری
دیدار حساس مقامات ایران و آژانس در وین
جزییات حادثه دلخراش در چین/تعدادفوتی ها
آغاز دور جدید مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی و اتحادیه اروپا مشخص شد
یاسر آسانی: خوشحالم که به بزرگ‌ترین باشگاه آسیا پیوستم + فیلم
اتحادیه اروپا: بحران قحطی در غزه جدی است؛ کمک‌های انسانی باید بی‌وقفه ارسال شود
تحولی بزرگ در باتری‌های لیتیومی؛ ظرفیت دو برابر با فناوری جدید
ترافیک سنگین در ورودی‌های مازندران
لاوروف: زمان دیدار زلنسکی و پوتین هنوز مشخص نشده است
پوستر ویژه پرسپولیس برای نبرد حساس با سپاهان رونمایی شد
یارانه نقدی کدام دهک ها در مردادماه قطع شد؟
حمله FBI به منزل جان بولتون، مشاور سابق رئیس‌جمهور آمریکا
هتریک هری کین و شب طوفانی بایرن مونیخ با 6 گل + خلاصه بازی
نقره آسیایی برای نازنین زهرا عبدالهی در تیراندازی نوجوانان