×
سیاسی
شناسه خبر : 193976
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 10:14
باهنر: سفر دلتمردان به منطقه موجی از امید در لبنان ایجاد کرد

باهنر: سفر دلتمردان به منطقه موجی از امید در لبنان ایجاد کرد

باهنر گفت: سفر آقای عراقچی در اوضاع نابسامان و تهدیدهای رژیم اسرائیل بسیار حائز اهمیت بود از سوی دیگر سفر دولتمردان به لبنان و کشورهای منطقه موجی از امید و اقتدار را داخل کشور و در میان مردم مظلوم لبنان ایجاد کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین سفرهای دولتمردان به لبنان و کشورهای منطقه را بسیار تأثیرگذار دانست و گفت: پس از طوفان الاقصی وعده صادق ۱ و وعده صادق ۲ شرایطی که در لبنان غزه و منطقه حاکم است، ویژه است.

او به مظلومیت مردم لبنان و غزه اشاره کرد و افزود: فجایعی که در لبنان و غزه رخ می‌دهد روح هر انسانی را جریحه‌دار می‌کند، ما در دوران خود شاهد این هستیم که انسان می‌تواند به اسفل‌السافلین و پست‌ترین مراتب وجود، مانند نتانیاهو در رژیم صهیونیستی برسد و این چنین سفاک و خونخوار باشد. همانطور که شمر، یزید و سنان به این سفاکی رسیده بودند.

دبیرکل جامعه اسلام مهندسین خاطرنشان کرد: انسان می‌تواند به اعلی علیین نیز برسد، همچون شهدای بزرگوار عاشورا و مظلومینی که امروز در غزه و لبنان به شهادت می‌رسند. در چنین رخدادهایی مواجهه از جنبه‌های عملی و ابعاد روانی مهم است؛ مقام معظم رهبری فرمودند کمک به مردم لبنان بر همه مسلمانان جهان فرض است، یعنی واجب است هر کس می‌تواند قدمی و یا قلمی و حتی درهمی کمک بکند؛ این وظیفه شرعی همه ما است.

باهنر، امیدبخشی به مردم مظلوم لبنان و غزه را موضوعی مهم دانست و ادامه داد: بعد از عملیات وعده صادق ۲ و فجایعی که در لبنان رخ داد و رهبران جبهه مقاومت و سید حسن نصرالله به شهادت رسیدند، رئیس جمهور کشورمان و دولتمردان سفرهای خوبی در منطقه به ویژه لبنان انجام دادند. سفر آقای عراقچی در شرایط درگیری لبنان و اوضاع نابسامان و تهدیدهایی که از طرف رژیم صهیونیستی انجام می‌شد، بسیار حائز اهمیت بود.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین حضور پرصلابت مقام معظم رهبری در نماز جمعه نصر را بسیار حائز اهمیت و مؤثر بر افزایش امید و اقتدار مردم لبنان و هموطنان خودمان دانست و گفت: در شرایطی که تهدیدهای بسیاری علیه امنیت کشورمان انجام می‌شد و حتی برخی از دلسوزان اظهار می‌کردند که شرایط عادی نیست و خطر در پیش است و نباید رهبری نماز را اقامه کنند، به لطف خداوند نماز جمعه نصر با رهبری انقلاب و با اقتدار کامل انجام شد. این اتفاق بسیار مؤثر و ارزشمند بود.

باهنر افزود: سفر آقای قالیباف به بیروت یک اقدام بسیار به‌هنگام و پسندیده بود؛ چرا که در اوج تهدیدهای رژیم صهیونیستی که اعلام می‌کرد هیچ پروازی نباید از سوی ایران به لبنان انجام شود، آقای قالیباف خودش هدایت هواپیما را نیز بر عهده گرفت و در فرودگاه بیروت فرود آمد. آقای قالیباف در مناطق آوارشده لبنان حاضر شد و با مردم صحبت کرد. با این اقدام هم توانست دل مردم لبنان را به دست آورد، همینطور در داخل کشور موجی از اقتدار را ایجاد کرد.

به گزارش مهر، او گفت: این سفرها نشان می‌دهد که مقام‌های ما نیروهای جنگ و جبهه بودند و در مواقع حساس از همه علایق مادی خود می‌گذرند، برای اینکه بتوانند به وظایف مذهبی و ملی خودشان عمل کنند. رئیس مجلس ما نیز در لبنان اعلام کرد که ما بچه جنگ هستیم و همین اقدام‌ها است که امید را به شیعیان، مسلمانان و آزادی‌خواهان دنیا مخابره می‌کند. ایران اسلامی امروز توانسته است از مواضع به‌حق و مقتدرانه خود دفاع کند و این موضوع را خدمت مقام معظم رهبری تبریک می‌گویم و به آقای قالیباف می‌گویم که واقعاً گل کاشتی، دستت درد نکند. به امید خدا همه ما توفیق داشته باشیم که وظیفه خودمان عمل کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات پهپادی نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت واردن
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 31 تیر 1405 + جدول قیمت ها
فوتبال ایرانی علیه آزادی بیان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 تیر 1405+ جدول پخش
ونس و عراقچی دو روایت، یک واقعیت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در لردگان
اقتصادنگار | عرق ریزی شهروندان در تابستان داغ اجاره نشینی
9 مسئول حفاظت آزمون‌های نهایی به دلیل تخلف برکنار شدند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها