×
بین الملل
شناسه خبر : 193954
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 09:05
مقر تیپ گولانی ارتش رژیم اسرائیل زیر آتش حزب‌الله

حملات موشکی مقاومت اسلامی لبنان به عکا و حیفا؛

مقر تیپ گولانی ارتش رژیم اسرائیل زیر آتش حزب‌الله

مقاومت اسلامی لبنان بامداد دوشنبه رژیم صهیونیستی را تهدید و اعلام کرد : به دشمن گوشزد می کنیم که آنچه که امروز شاهد بوده، تنها بخش کوچکی از حملاتی خواهد بود که باید منتظر آن باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل: اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان در این بیانیه افزود: دست به عملیاتی ویژه و ترکیبی با موشک و پهپاد به سوی مناطقی از عکا و حیفا زدیم به صورتی که پهپادها از رادارها گذشتند و به پادگاه آموزشی تیپ گولانی در بنیامینا رسیدند.

اتاق عملیات حزب الله اعلام کرد: هدف از این حمله آن بود که دشمن را ادب کنیم و پاره‌ای از توان خود را در هر زمان و مکانی که بخواهیم به دشمن نشان دهیم.

حزب الله افزود: تعدی به شهروندان‌ما سبب خواهد شد که حیفا مانند کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی در تیررس موشک‌های ما قرار داشته باشد.

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان اظهار کرد: دشمن با خود گفته بود که پس از ترور فرماندهان و رهبران‌ ما، دیگر قادر نخواهیم بود، این رژیم را تهدید کنیم.

حزب الله تأکید کرد که اگر دشمن بخواهد به تعدی خود علیه مردم لبنان و غزه ادامه دهد، حملات آن شدت خواهد گرفت.

حزب الله شامگاه یکشنبه پادگان تیپ گولانی ارتش این رژیم در بنیامینا در جنوب حیفا را هدف حملات پهپادهای انفجاری خود قرار داد که در جریان آن تاکنون ۴ نظامی کشته و ۱۱۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی نیز به صورت رسمی کشته شدن ۴ نظامی خودش در حمله حزب الله را تأیید کرد.

تصاویر نظامیان صهیونیست کشته شده در حمله به مقر تیپ گولانی

مقر تیپ گولانی ارتش رژیم اسرائیل زیر آتش حزب‌الله
 

همزمان با اعلام عدم ترخیص بیش از ۵۰ نظامی ارتش اسرائیل از بیمارستان، رئیس ستاد کل ارتش این رژیم از پایگاه بینامینا در جنوب حیفا بازدید کرد که هدف حمله پهپادی حزب الله قرار گرفت.

 حمله پهپادی تلافی جویانه حزب الله لبنان به پایگاه "بنیامینا" در جنوب شهر حیفای اشغالی، علاوه بر تحمیل تلفات سنگین بر رژیم اسرائیل، مقامات این رژیم را وا داشته به کاری بودن این حمله اذعان کنند.

 هرتسی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه به این پایگاه رفت و از نزدیک در جریان این حمله قرار گرفت. او در بازدید از پایگاه گولانی گفت: ما در وضعیت جنگی قرار داریم و حمله به عمق این پایگاه آموزشی دشوار و نتایج آن دردناک است.

رسانه‌‌های رژیم اسرائیل همزمان با حضور هالوی در این پایگاه، اسامی و تصاویر چهار نظامی کشته شده از تیپ گولانی را منتشر کرد:  گروهبان عمری تاماری، 19 ساله، گروهبان یوسف هیاو، 19 ساله، گروهبان یوآو آگمون، 19 ساله و گروهبان آلون آمیتی، 19 ساله.

رسانه عبری: حال 8 "سرباز اسرائیلی" همچنان وخیم است

روزنامه عبری اسرائیل هیوم نوشت که 52 نظامی اسرائیلی از تیپ گولانی پس از حمله پهپادی حزب الله به پایگاه آنها، در بیمارستان بستری هستند که حال 8 نفر از آنها وخیم است.

این روزنامه شب گذشته آمار مجروحان عملیات پهپادی حزب الله علیه مقر تیپ گولانی را 67 نفر اعلام کرده بود.

حزب الله شب گذشته اعلام کرد که پادگان آموزشی تیپ گولانی در بنیامینا شهر حیفا را با پهپاد‌ها هدف قرار داده است که در اثر آن، تاکنون چهار تن (البته اگر صهیونیست‌ها دروغ نگفته باشند)، کشته شده و بیش از 70 تن زخمی شده‌اند. این حمله مرگبارترین حمله حزب الله تا به الآن است.

آمار چهار نظامی کشته شده اسرائیل در حالی منتشر شد که پیش از آن، کانال دوازدهم تلویزیون اسرائیل اعتراف کرده بود که آمار تلفات تیپ گولانی در پی حمله پهپادی حزب الله به منطقه بنیامینا به 15 کشته و دستکم 67 زخمی رسیده است.

پایگاه دریایی «ستیلا ماریس» اسرائیل هدف حمله حزب‌الله قرار گرفت

 حزب الله لبنان از صبح امروز دوشنبه تاکنون چند پایگاه و محل تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی از جمله پایگاه دریایی «ستیلا ماریس» را در سرزمین های اشغالی هدف حملات موشکی قرار داد.

به گزارش شبکه المیادین، حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام که در راستای حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و دفاع از لبنان و مردم آن و همچنین پاسخ به تجاوزهای دشمن صهیونیستی به روستاها و غیرنظامیان، ساعت۷:۳۰ صبح امروز پادگان «زبدین» در مزارع اشغالی شبعا را با چندین موشک هدف قرار داده و موشک ها به طور مستقیم به این پادگان اصابت کرده اند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه دیگری تاکید کرد که در همین چارچوب و با ندای «لبیک یا نصرالله» ساعت۹:۳۰ صبح امروز با چند فروند موشک پایگاه دریایی «ستیلا ماریس» ارتش رژیم صهیونیستی واقع در شمال غرب حیفا را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است که مقاومت اسلامی لبنان همواره حاضر و آماده دفاع از کشور و مردم شجاع و مظلوم آن باقی خواهد ماند و در انجام وظیفه خود در مقابله با دشمن دریغ نخواهد کرد.

حزب الله لبنان ساعت ۱۰:۴۵ دقیقه صبح امروز تجمع نظامیان صهیونیستی در جنوب منطقه مارون الراس را هم هدف حملات راکتی قرار داد.

حملات جدید حزب‌الله به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی

مجاهدان حزب الله لبنان امروز دوشنبه نیز مواضع و محل های تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را چندین بار هدف حملات موشکی قرار دادند.

حزب اله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد که در راستای حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و دفاع از لبنان و مردم آن، ساعت۰۱:۰۵ دقیقه بامداد تجمع نظامیان دشمن صهیونیستی در منطقه «اللبونه» را هدف حملات موشکی قرار داده است.

مقاومت اسلامی لبنان ساعت ۰۱:۱۵ دقیقه بامداد نیز تجمع نظامیان رژیم دشمن صهیونیستی در منطقه «خله ورده» را با چند فروند موشک هدف قرار داد.

رزمندگان حزب الله ساعت ۰۰:۰۲ دقیقه بامداد نیز همین منطقه را هدف حملات موشکی قرار داده بودند.

ساعت ۰۳:۱۵ دقیقه بامداد هم تعدادی از نیروهای پیاده ارتش رژیم صهیونیستی تلاش کردند که از سمت منطقه «مرکبا» در جنوب لبنان وارد این کشور شوند که نیروهای حزب الله آن ها را هدف حملات راکتی قرار دادند.

همچنین ساعت ۳:۴۰ دقیقه بامداد مجاهدان مقاومت اسلامی لبنان برای بار دوم تجمع نظامیان دشمن در اللبونه را هدف حملات موشکی قرار دادند.

نیروهای مقاومت حزب الله دیروز یکشنبه روز پرکاری را تجربه کردند، به طوری که در حملات مختلف این گروه به مواضع نظامی رژیم صهیونیستی شماری از نظامیان تل آویو را کشته و شمار زیاد دیگری نیز زخمی شدند.

در مهم ترین این سلسله عملیات، پادگان تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه بنیامینا در جنوب شهر حیفا در شمال سرزمین های اشغالی هدف حملات پهپادهای انفجاری حزب الله قرار داد که بنا به اذعان صهیونیستهاُ در جریان آن تاکنون ۴ نظامی کشته و ۱۱۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا