×
بین الملل
شناسه خبر : 193954
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/23 ساعت 09:05
مقر تیپ گولانی ارتش رژیم اسرائیل زیر آتش حزب‌الله

حملات موشکی مقاومت اسلامی لبنان به عکا و حیفا؛

مقر تیپ گولانی ارتش رژیم اسرائیل زیر آتش حزب‌الله

مقاومت اسلامی لبنان بامداد دوشنبه رژیم صهیونیستی را تهدید و اعلام کرد : به دشمن گوشزد می کنیم که آنچه که امروز شاهد بوده، تنها بخش کوچکی از حملاتی خواهد بود که باید منتظر آن باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل: اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان در این بیانیه افزود: دست به عملیاتی ویژه و ترکیبی با موشک و پهپاد به سوی مناطقی از عکا و حیفا زدیم به صورتی که پهپادها از رادارها گذشتند و به پادگاه آموزشی تیپ گولانی در بنیامینا رسیدند.

اتاق عملیات حزب الله اعلام کرد: هدف از این حمله آن بود که دشمن را ادب کنیم و پاره‌ای از توان خود را در هر زمان و مکانی که بخواهیم به دشمن نشان دهیم.

حزب الله افزود: تعدی به شهروندان‌ما سبب خواهد شد که حیفا مانند کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی در تیررس موشک‌های ما قرار داشته باشد.

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان اظهار کرد: دشمن با خود گفته بود که پس از ترور فرماندهان و رهبران‌ ما، دیگر قادر نخواهیم بود، این رژیم را تهدید کنیم.

حزب الله تأکید کرد که اگر دشمن بخواهد به تعدی خود علیه مردم لبنان و غزه ادامه دهد، حملات آن شدت خواهد گرفت.

حزب الله شامگاه یکشنبه پادگان تیپ گولانی ارتش این رژیم در بنیامینا در جنوب حیفا را هدف حملات پهپادهای انفجاری خود قرار داد که در جریان آن تاکنون ۴ نظامی کشته و ۱۱۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی نیز به صورت رسمی کشته شدن ۴ نظامی خودش در حمله حزب الله را تأیید کرد.

تصاویر نظامیان صهیونیست کشته شده در حمله به مقر تیپ گولانی

مقر تیپ گولانی ارتش رژیم اسرائیل زیر آتش حزب‌الله
 

همزمان با اعلام عدم ترخیص بیش از ۵۰ نظامی ارتش اسرائیل از بیمارستان، رئیس ستاد کل ارتش این رژیم از پایگاه بینامینا در جنوب حیفا بازدید کرد که هدف حمله پهپادی حزب الله قرار گرفت.

 حمله پهپادی تلافی جویانه حزب الله لبنان به پایگاه "بنیامینا" در جنوب شهر حیفای اشغالی، علاوه بر تحمیل تلفات سنگین بر رژیم اسرائیل، مقامات این رژیم را وا داشته به کاری بودن این حمله اذعان کنند.

 هرتسی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه به این پایگاه رفت و از نزدیک در جریان این حمله قرار گرفت. او در بازدید از پایگاه گولانی گفت: ما در وضعیت جنگی قرار داریم و حمله به عمق این پایگاه آموزشی دشوار و نتایج آن دردناک است.

رسانه‌‌های رژیم اسرائیل همزمان با حضور هالوی در این پایگاه، اسامی و تصاویر چهار نظامی کشته شده از تیپ گولانی را منتشر کرد:  گروهبان عمری تاماری، 19 ساله، گروهبان یوسف هیاو، 19 ساله، گروهبان یوآو آگمون، 19 ساله و گروهبان آلون آمیتی، 19 ساله.

رسانه عبری: حال 8 "سرباز اسرائیلی" همچنان وخیم است

روزنامه عبری اسرائیل هیوم نوشت که 52 نظامی اسرائیلی از تیپ گولانی پس از حمله پهپادی حزب الله به پایگاه آنها، در بیمارستان بستری هستند که حال 8 نفر از آنها وخیم است.

این روزنامه شب گذشته آمار مجروحان عملیات پهپادی حزب الله علیه مقر تیپ گولانی را 67 نفر اعلام کرده بود.

حزب الله شب گذشته اعلام کرد که پادگان آموزشی تیپ گولانی در بنیامینا شهر حیفا را با پهپاد‌ها هدف قرار داده است که در اثر آن، تاکنون چهار تن (البته اگر صهیونیست‌ها دروغ نگفته باشند)، کشته شده و بیش از 70 تن زخمی شده‌اند. این حمله مرگبارترین حمله حزب الله تا به الآن است.

آمار چهار نظامی کشته شده اسرائیل در حالی منتشر شد که پیش از آن، کانال دوازدهم تلویزیون اسرائیل اعتراف کرده بود که آمار تلفات تیپ گولانی در پی حمله پهپادی حزب الله به منطقه بنیامینا به 15 کشته و دستکم 67 زخمی رسیده است.

پایگاه دریایی «ستیلا ماریس» اسرائیل هدف حمله حزب‌الله قرار گرفت

 حزب الله لبنان از صبح امروز دوشنبه تاکنون چند پایگاه و محل تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی از جمله پایگاه دریایی «ستیلا ماریس» را در سرزمین های اشغالی هدف حملات موشکی قرار داد.

به گزارش شبکه المیادین، حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام که در راستای حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و دفاع از لبنان و مردم آن و همچنین پاسخ به تجاوزهای دشمن صهیونیستی به روستاها و غیرنظامیان، ساعت۷:۳۰ صبح امروز پادگان «زبدین» در مزارع اشغالی شبعا را با چندین موشک هدف قرار داده و موشک ها به طور مستقیم به این پادگان اصابت کرده اند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه دیگری تاکید کرد که در همین چارچوب و با ندای «لبیک یا نصرالله» ساعت۹:۳۰ صبح امروز با چند فروند موشک پایگاه دریایی «ستیلا ماریس» ارتش رژیم صهیونیستی واقع در شمال غرب حیفا را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است که مقاومت اسلامی لبنان همواره حاضر و آماده دفاع از کشور و مردم شجاع و مظلوم آن باقی خواهد ماند و در انجام وظیفه خود در مقابله با دشمن دریغ نخواهد کرد.

حزب الله لبنان ساعت ۱۰:۴۵ دقیقه صبح امروز تجمع نظامیان صهیونیستی در جنوب منطقه مارون الراس را هم هدف حملات راکتی قرار داد.

حملات جدید حزب‌الله به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی

مجاهدان حزب الله لبنان امروز دوشنبه نیز مواضع و محل های تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را چندین بار هدف حملات موشکی قرار دادند.

حزب اله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد که در راستای حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و دفاع از لبنان و مردم آن، ساعت۰۱:۰۵ دقیقه بامداد تجمع نظامیان دشمن صهیونیستی در منطقه «اللبونه» را هدف حملات موشکی قرار داده است.

مقاومت اسلامی لبنان ساعت ۰۱:۱۵ دقیقه بامداد نیز تجمع نظامیان رژیم دشمن صهیونیستی در منطقه «خله ورده» را با چند فروند موشک هدف قرار داد.

رزمندگان حزب الله ساعت ۰۰:۰۲ دقیقه بامداد نیز همین منطقه را هدف حملات موشکی قرار داده بودند.

ساعت ۰۳:۱۵ دقیقه بامداد هم تعدادی از نیروهای پیاده ارتش رژیم صهیونیستی تلاش کردند که از سمت منطقه «مرکبا» در جنوب لبنان وارد این کشور شوند که نیروهای حزب الله آن ها را هدف حملات راکتی قرار دادند.

همچنین ساعت ۳:۴۰ دقیقه بامداد مجاهدان مقاومت اسلامی لبنان برای بار دوم تجمع نظامیان دشمن در اللبونه را هدف حملات موشکی قرار دادند.

نیروهای مقاومت حزب الله دیروز یکشنبه روز پرکاری را تجربه کردند، به طوری که در حملات مختلف این گروه به مواضع نظامی رژیم صهیونیستی شماری از نظامیان تل آویو را کشته و شمار زیاد دیگری نیز زخمی شدند.

در مهم ترین این سلسله عملیات، پادگان تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه بنیامینا در جنوب شهر حیفا در شمال سرزمین های اشغالی هدف حملات پهپادهای انفجاری حزب الله قرار داد که بنا به اذعان صهیونیستهاُ در جریان آن تاکنون ۴ نظامی کشته و ۱۱۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس
حمله موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای دارخوین و واکنش تند ایران در سازمان ملل
مردادماه خطرناک‌ترین زمان برای شنا؛ روایت آمارهای تلخ پزشکی قانونی از قربانیان
تراژدی در گالیکش؛ دعوای مسلحانه بزرگ‌ترها جان کودک 11 ساله را گرفت
قالیباف قانون برگزاری جلسات مجلس در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
تغییر در هیات مدیره استقلال؛ چه کسانی از باشگاه جدا می شوند؟
درگیری خیابانی دو راننده در تهران؛ راننده عصبانی گوش مرد میانسال را با دندان کند
خداحافظی رودری با سیتی؛ مقصد بعدی کجاست؟
تصویب طرح ایمن‌سازی بیمارستان رسول اکرم (ص) و اصلاح طرح خیابان لومومبا
تراژدی در جاده سیدآباد؛ 4 کشته در تصادف زنجیره‌ای بم
خروج ایرفرانس از آسمان خاورمیانه؛ تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های منطقه‌ای
اعتراف روزنامه اسرائیلی به برتری راهبردی ایران در تنگه هرمز
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ حملات اسرائیل به بنت جبیل ادامه دارد
تابوت تروریست‌های به هلاکت‌رسیده در جنگ ایران در راه بازگشت به آمریکا
کاهش قیمت نفت برنت و وست تگزاس در پی تغییرات ژئوپلیتیکی منطقه
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 2 استان جدید
پرونده فساد در شهرداری بابلسر؛ رؤسای سابق و فعلی یک سازمان بازداشت شدند
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ 8 نقطه شهر در وضعیت قرمز
سیاست نامه | نمایشنامه ناشیانه جنگ طلبان برای همدردی با جنوب ایران
قیمت جهانی طلا امروز 30 تیر ماه 1405
آمریکا در پی چیست؟
پایان زندگی «مایتی ماوس»؛ خداحافظ کوین کیگان+ زندگینامه
آغاز رسمی پیش‌فروش بلیت قطار برای بازه اول تا 16 مرداد 1405
پیامدهای فاجعه‌بار بسته شدن باب المندب برای آمریکا و کشورهای خلیج فارس