×
سیاسی
شناسه خبر : 193919
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/22 ساعت 19:50
پزشکیان: آینده کشور از مدارس رقم می‌خورد

پزشکیان: آینده کشور از مدارس رقم می‌خورد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه معتقدیم آینده کشور از مدارس رقم خواهد خورد، گفت: ما نیز در ساختن مدرسه برای دانش‌آموزان مناطق محروم از کارگری کردن هم ابایی نداریم.

نورنیوز-گروه سیاسی: پیرو رویکرد و نگاه ویژه رئیس‌جمهور نسبت به مقوله تحقق عدالت آموزشی در کشور به‌عنوان یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم، نخستین جلسه طرح ویژه «محرومیت زدایی از فضاهای آموزشی» با حضور مسعود پزشکیان و مسئولان آموزش و پرورش برگزار شد.

پزشکیان در این جلسه پس از شنیدن گزارش تفصیلی وزیر آموزش پرورش از آخرین وضعیت فضاهای آموزشی به‌ویژه در نقاط محروم کشور و همچنین نظام سیاستگذاری برای ساماندهی مدارس کانکسی، مدارس سنگی، مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر، مناطق با فضای آموزشی متوسط کمتر از ۳ متر و پروژه‌های نیمه تمام  و مدارس در حال احداث، محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی کشور را مستلزم تغییر رویکرد و عملکرد مدیران دانست و گفت: ما معتقدیم آینده کشور از مدارس رقم خواهد خورد اگر بتوانیم با ایجاد فضای مناسب آموزشی برای همه دانش‌آموزان در اقصی‌نقاط کشور و همچنین تغییر شیوه‌های منسوخ آموزش، عدالت آموزشی را محقق کنیم، علاوه بر اینکه دنیا و آخرت خود را آباد می‌کنیم، آینده کشور را نیز تضمین خواهیم کرد.

پزشکیان با تکیه‌ بر ۴ اصل عدالت، روابط بین بخشی، مشارکت مردمی و تکنولوژی مناسب، بر ضرورت ایجاد ساختار استانی، شهرستانی، شهری و بخشی برای تحقق این طرح تأکید و تصریح‌کرد: در بخش روابط بین بخشی بهره گیری از ظرفیت مسئولان استانی، امامان جمعه، شوراهای شهر، شهرداری‌ها و حتی مدیران و معلمان مدارس بسیار مؤثر و حائز اهمیت است، در این راستا دولت استانداران را مکلف به حمایت از این طرح و تجمیع ظرفیت‌ها خواهد کرد و مسئولین استانی و مدیران مناطق آموزشی هرکدام به سهم خود باید مسئولیتی در این زمینه به عهده بگیرند.

رئیس‌جمهور در ادامه استفاده بهینه از مشارکت عمومی در کنار کمک نهادهای حمایتی نظیر بسیج سازندگی، بنیاد برکت، بنیاد علوی و سایر دستگاه‌ها را از دیگر راهکارهای مؤثر در تحقق این طرح برشمرد و افزود: استفاده از کمک مردم و مشارکت عمومی علاوه بر تسریع در پیشبرد کارها، موجب تقویت سرمایه اجتماعی برای نظام و کشور خواهد شد چرا که مردم خود را در ساختن و آبادانی کشور سهیم می‌دانند.

رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت ایفای «مسئولیت اجتماعی» دستگاه‌های اجرایی مختلف، شرکت‌های بزرگ دولتی و خصوصی و انبوه سازان در تأمین مالی این طرح تأکید و گفت‌: رصد روزانه اجرای طرح با هدف بررسی میزان هماهنگی دستگاه‌ها و پیشرفت کار بر اساس جدول زمان‌بندی حداکثر یک ساله از دیگر الزامات اجرای این طرح است.

پزشکیان همچنین با بیان اینکه مشروط کردن تحقق چنین طرح‌هایی به تأمین بودجه و اعتبارات دولتی منجر به نتیجه نخواهد شد و به ثمر نخواهد رسید، تأکید کرد: تحقق عدالت آموزشی نیازمند تغییر نگاه و عملکرد مدیران است و با پشت میز نشینی محقق نخواهد شد، همه مدیران باید آستین خود را بالا بزنند، ما نیز در ساختن مدرسه برای دانش‌آموزان مناطق محروم از کارگری کردن هم ابایی نداریم و اگر چنین نگاهی در مدیران ما نهادینه شود کارهای بسیار بزرگی رقم خواهد خورد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرواز همدان - تهران پس از 6 سال دوباره فعال شد
هشدار مدودف نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
ترامپ به دامادش در مورد ایران مأموریت داد
هشدار ورود سرمای شدید به 7 استان
دستگیری 181 مالخر در عملیات پلیس فراجا
الشرع: اسرائیل از خاک سوریه عقب‌نشینی کند
نتانیاهو به شرم الشیخ نخواهد رفت
تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت محمود روحانی
قطع سخنان ترامپ در کنست اسرائیل
تشکر نتانیاهو از ترامپ برای کمک‌های در جنگ 12 روزه علیه ایران
اظهارات ضد ایرانی رئیس کنست در حضور ترامپ
پزشکیان: مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم نکنیم
پیروزی طلایی فرجی مقابل قهرمان چین
گوترش احترام به آتش‌بس و پایان کابوس غزه را خواستار شد
استقبال حماس از اظهارات ترامپ درباره غزه
پیام عراقچی در پی انتخاب دیپلمات ایرانی در شورای حقوق بشر
تلویزیون در ایران؛ مخاطب زیاد یا نفوذ واقعی؟
طوفان الاقصی؛ ضربه تاریخی جبهه مقاومت به اسرائیل یا اشتباه محاسباتی؟
نتانیاهو خطاب به ترامپ: شما به صلح پایبندی من نیز هستم
از جنگ ادراکی تا موازنه بازدارندگی مقاومت
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 21 مهر + جدول
قاتل مجری تلویزیون به‌زودی محاکمه می‌شود
برندگان جایزه نوبل اقتصاد 2025 معرفی شدند
استان‌ها سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کنند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 21 مهر 1404
نورنما | جاده موسیقی، شنیدن صدای آهنگ با عبور ماشین‌ها بر روی جاده‌ها
سقوط مرگبار یک دانشجو در دانشگاه تبریز
میزبانی بغداد برای «ایران در چند دقیقه»
دشمن درصدد فتنه‌انگیزی، فریبکاری و حق جلوه دادن باطل است
قتل مادر در پی اختلافات مالی
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
رهبر انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت به «پالرمو و CFT» نداشته‌اند
برتری اخلاقی حماس در تبادل اسرا
آزادی همه اسرای زنده اسرائیلی در غزه
پایان نزاع مرگبار کبابی‌ها
انسداد جاده چالوس به دلیل تردد احشام
وزیر صمت: حمایت از صنوف و واحدهای تولیدی را دنبال می‌کنیم
2 نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی سخنرانی ترامپ را تحریم کردند
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(99) « بوکان»
بازسازی غزه؛ تجارت اشک و آوار
تردید ترامپ در مورد پذیرش «تونی بلر» از سوی کشورهای جهان برای اداره غزه
دولت حساب نوزادان را شارژ کرد
بورس امروز هم سبز است
قبض گاز جدید شما چقدر می‌آید؟
اکوسیستم نابهره‌وری
روایت روسی از روابط بین‌المللی: جهت‌گیری پوتین در والدی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 21 مهر1404+ جدول
درخواست پاکستان برای گفت‌وگو با افغانستان پس از درگیری های مرزی
ترامپ وارد تل‌آویو شد
حماس: نتانیاهو پس از دو سال جنگ، تسلیم شروط مقاومت شد
X
آگهی تبلیغاتی