×
سیاسی
شناسه خبر : 193909
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/22 ساعت 19:22

قالیباف: رژیم اسراییل نظم و قانون بین المللی را به هیچ انگاشته است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رژیم اسراییل تاکنون بیش از 10 هزار کودک را در غزه کشته است، گفت: ایران از هر توافق دولت، ملت و مقاومت لبنان حمایت می‌کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران از هر توافق دولت، ملت و مقاومت لبنان پشتیبانی خواهد کرد، گفت: نمی‌توان توقع داشت هزاران تن بمب و مهمات بر سر مردم بی‌گناه ریخته شود و همه چیز آرام بماند.

محمدباقر قالیباف در نشست فوق‌العاده اتحادیه مجالس کشورهای آسیایی که در حاشیه یکصد و چهل و نهمین اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ژنو در حال برگزاری است، افزود: مستقیما از بیروت به اینجا می‌آیم. وقتی برنامه ریزی برای حضور در این اجلاس در تهران انجام شد تصمیم گرفتم سفری یک روزه به لبنان داشته باشم و از آنجا به جمع شما بیایم تا بتوانم درباره مسائل تلخی که در منطقه ما می گذرد دقیق تر سخن بگویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در بیروت مردمی را دیدم که استوار و مقاوم در مقابل یک دشمن جنایتکار، بدون تعهد به هرگونه خطوط قرمز و خو گرفته به ضد انسانی ترین رفتارها با غیرنظامیان و بی گناهان، ایستاده اند و با وجود شهادت روزانه گرانقدرترین مردان و فرزندانشان، تصمیم دارند یک بار برای همیشه این ماشین کشتار را متوقف کنند.

وی تصریح کرد: رژیم اسراییل نظم و قانون بین المللی را به هیچ انگاشته و تاکنون بیش از ۱۰ هزار کودک را در غزه کشته است. این رژیم عمدا به مدارس، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های محل حضور غیرنظامیان حمله می‌کند و ترور را به الگوی رفتار امنیتی خود تبدیل کرده است. همه دستاوردهای اخلاقی و حقوقی تمدن بشری اکنون جلوی چشم ما تهدید می‌شوند و اسراییلی ها به صراحت اعلام می‌کنند قصد دارند الگوی رفتار خود را به دیگر کشورهای منطقه نیز توسعه بدهند.

قالیباف افزود: نتیجه چنین وضعیتی چه خواهد بود؟ اگر کسی تصور می‌کند مردم فلسطین، عراق، سوریه، لبنان و یمن تسلیم خواهند شد سخت در اشتباه است. من به عنوان کسی که ۴۰ سال است از حیث نظامی و سیاسی با تحولات منطقه جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا آشنا هستم به شما می‌گویم نسل جدیدی از مقاومین در حال ظهور هستند و مردم منطقه برای دفاع از خود در برابر این قاتلان حرفه ای منتظر کسی نخواهند ماند.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: منطقه ما در آستانه انفجار قرار دارد. نمی‌توان توقع داشت هزاران تن بمب و مهمات بر سر مردم بی‌گناه ریخته شود و همه چیز آرام باقی بماند. اسراییل ثبات ژئوپلتیکی و تعادل استراتژیکی در منطقه را عمیقا به خطر انداخته و پا را از حد خود فراتر گذاشته است. مایلم به صراحت تاکید کنم به دنبال آتش بس در غزه و لبنان هستیم و معتقدیم آمریکایی‌ها و برخی کشورهای غربی اگر اراده کنند، می‌توانند این رژیم را به آتش بس وادار سازند.

قالیباف تاکید کرد: پیام مردم و مسئولان دولت لبنان و گروه های فلسطینی را برای شما آورده ام زمان آن رسیده که جهان، مخصوصا کشورهای آسیایی به مسئولیت انسانی خود عمل کنند و برای کنترل رژیم جنایتکار صهیونیستی اقدامات عملی انجام دهند و چنانچه در اینجا توافقی درباره وادار کردن امریکا و اسراییل به توقف خشونت در منطقه شکل بگیرد، صدای شما را هم به مردم منطقه خود خواهم رساند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: به مقام های دولت لبنان اطمینان دادم که ایران از توافقی که دولت، ملت و مقاومت لبنان از آن حمایت کند، پشتیبانی خواهد کرد. ما صلح پایدار را دوست داریم اما فکر می کنیم صلح تنها زمانی میسر است که کسانی که کودکان را می کشند و بر سر جنازه آنها می خندند توسط جهان منزوی و محکوم شده باشند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
X
آگهی تبلیغاتی