×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 193828
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/22 ساعت 12:36
کابینه رژیم صهیونیستی در مورد پاسخ به حمله ایران نامطمئن است

المانیتور؛

کابینه رژیم صهیونیستی در مورد پاسخ به حمله ایران نامطمئن است

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل وعده داده است که این حمله را تلافی خواهد کرد، اما تاکنون تصمیمی در مورد ماهیت و زمان واکنش اتخاذ نشده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: تارنمای المانیتور به بررسی فرآیند تصمیم‌گیری در کابینه رژیم اسرائیل برای حمله نظامی به ایران پرداخته و نوشته است: جلسه کابینه رژیم اسرائیل ساعاتی قبل از یوم کیپور بدون تصمیم گیری در مورد زمان و نحوه انتقام رگبار موشکی اخیر ایران به تعویق افتاد.کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب در مورد انتقام گیری از ایران به خاطر حمله 1 اکتبر که شامل شلیک حدود ۱۸۰ موشک بود، به توافق نرسید.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل وعده داده است که این حمله را تلافی خواهد کرد، اما تاکنون تصمیمی در مورد ماهیت و زمان واکنش اتخاذ نشده است. به گزارش نشریه وای نت و برخلاف گزارش‌های قبلی، گزینه‌ها برای هدف یا اهداف بالقوه برای رای گیری از سوی تمامی اعضای کابینه امنیتی مطرح نشد و مقامات، رسما نتانیاهو و یوآو گالانت وزیر دفاع را موظف نکردند که خودشان تصمیم نهایی را بگیرند. نشریه وای نت عنوان کرد که احتمالا تصمیم نزدیک به زمان حمله، برای حفظ عنصر غافلگیری، گرفته خواهد شد.

به نظر می رسد فقدان تصمیم، سفر گالانت را در روز سه شنبه به واشنگتن به تعویق انداخته است، جایی که به دعوت پنتاگون، او قرار بود درباره واکنش جمهوری اسلامی ایران واسرائیل گفتگو کند. نتانیاهو به گالانت دستور داد که دیدارش را تا زمانی که فرصتی برای صحبت با رئیس جمهور جو بایدن داشته باشد و پس از آنکه کابینه امنیتی در مورد مسیر اقدام تصمیم گیری کرد، به تعویق بیاندازد.

طی ۱۰ روز گذشته، رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده‌اند که نتانیاهو و گالانت در حال بررسی گزینه‌هایی از جمله حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، تأسیسات نفتی، پایگاه‌های ارتش، تأسیسات تولید موشک، انبارهای تسلیحات و رهبران و مقامات جمهوری اسلامی ایران هستند. دولت رئیس جمهور جو بایدن با گزینه اول مخالفت خود را اعلام کرد و در مورد گزینه دوم نیز نظرش محافظه کارانه و محتاطانه است.

بنیامین نتانیاهو و جو بایدن روز چهارشنبه با یکدیگر صحبت کردند. وبسایت خبری والا (Walla)، به نقل از مقامات ارشد آمریکایی و اسرائیلی که نامشان فاش نشده است، گزارش داد در حالی که هیچ تصمیم خاصی در مورد حمله تلافی جویانه اتخاذ نشده است، دو رهبر شکاف‌ها را در این مورد کاهش داده‌اند. در ادامه این بیانیه آمده است که مقامات ارشد اسرائیلی و آمریکایی قبل از گفتگوی نتانیاهو و بایدن چندین گفتگو از جمله میان ران درمر، وزیر امور استراتژیک اسرائیل و جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده، درباره جزئیات حمله احتمالی اسرائیل داشته‌اند.

سخنگوی اسرائیل پس از تماس بنیامین نتانیاهو و جو بایدن به وای نت گفت: «گفتگوها به طور مداوم در جریان است و ما به آنچه آمریکایی‌ها می‌گویند گوش می‌دهیم و در عین حال به آنها توضیح می‌دهیم که وضعیت را از طرف خودمان می‌بینیم و ارزیابی می‌کنیم. اسرائیل هر کاری را که لازم است برای محافظت از خود انجام خواهد داد.»

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روز جمعه در حالی که در لائوس به سر می‌برد، خطاب به مطبوعات گفت که دولت رئیس‌جمهور جو بایدن به شدت به تعامل برای جلوگیری از درگیری گسترده‌تر در منطقه، بازگرداندن همه گروگان‌ها به خانه، کمک رسانی به مردم غزه‌ که به شدت به آن نیاز دارند و پایان دادن به جنگ و درگیری، دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک در لبنان، حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر ایران و دستیاران تروریستی آن، یافتن راهی برای توقف چرخه خشونت و حرکت به سمت خاورمیانه یکپارچه تر و مرفه تر ادامه می‌دهد.»

بلینکن افزود: متاسفانه آنچه ما در میان چیزهای دیگر، پیش رو داریم به اصطلاح یک "محور مقاومت" به رهبری ایران است که به دنبال ایجاد جبهه‌های دیگر در نقاط مختلف است. ما از طریق بازدارندگی و از طریق دیپلماسی بسیار سخت و جدی در تلاشیم تا از وقوع جنگ و تباهی جلوگیری کنیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت با همکاری پلیس و دستگاه قضایی
«وحید عابدینی» استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد
نرخ سوم بنزین 5 هزار تومان شد
پرواز جنگنده‌های ژاپن در پاسخ به تهدید هوایی ناشناس
قیمت طلا و سکه سه شنبه 4 آذر ماه + جدول
لاوروف: نسخه‌ای از طرح آمریکا برای اوکراین را دریافت نکردیم
X
آگهی تبلیغاتی