×
حوادث
شناسه خبر : 193710
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 22:29
حریق بازارآهن شادآباد؛ 3 کشته و 7 زخمی داشت

حریق بازارآهن شادآباد؛ 3 کشته و 7 زخمی داشت

حدود ساعت 14 امروز آتش سوزی گسترده ای در بازار آهن شاد آباد تهران به وقع پیوست. در جریان این آتش سوزی چندین باب مغازه و انبار لوله و چسب دچار حریق شدند و خسارت بسیاری به بار آمد.

نورنیوز-گروه حوادث: هر چند با تلاش نیرو های آتش نشانی حجم این آتش تا حدودی مهار شد اما هنوز خاموش نشده است.

به گفته سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، حریق بازارآهن شادآباد سه کشته برجای گذاشت. سیدجلال ملکی درباره جزئیات این حادثه گفت: دقایقی پیش آتش نشانان سه پیکر از یکی از مغازه های این بازارچه پیدا کردند که به تایید عوامل اورژانس جان خود را از دست داده بودند.

وی افزود: این حریق بسیار گسترده است و مهار کامل آن زمان بر است در حال حاضر آتش نشانان در محل حضور دارند اما هر لحظه یک انفجار کوچک رخ داده که سریعا مهار می شود.

شروین تبریزی گفت: تعداد مصدومان حادثه حریق بازار راه اهن شادآباد به هفت نفر افزایش یافت.

وی افزود: یک نفر از مصدومان که دچار سوختگی خفیف شده بود به بیمارستان شهدای یافت آباد منتقل شد.همچنین ۶ نفر دیگر، دچار جراحات سطحی شده و در محل خدمات درمانی دریافت کردند. سخنگوی مرکز اورژانس استان تهران ادامه داد که عوامل اورژانس تا مهار کامل آتش در محل خواهند بود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در این باره گفت:  حوالی ساعت ۱۴ امروز حادثه آتش سوزی در بازار آهن در منطقه شادآباد به سامانه ۱۲۵ اعلام و ماموران چند ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

او اظهار کرد: در این حادثه چند باب مغازه و انباری لوله و چسب بدلایل نامشخص دچار آتش سوزی شد که آتش نشانان مشغول مهار این حادثه هستند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: دود حاصل از این آتش سوزی از فواصل دور و با توجه به نزدیکی به فرودگاه مهرآباد قابل مشاهده است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران با بیان اینکه بیش از 80 درصد حریق بازار آهن مهار شد، گفت: تاکنون گزارشی از فوتی و مصدومیت نداشتیم.

وی ادامه داد: با توجه به اخطارهای داده شده اما همچنان در نگهداری کالاها، استانداردهای لازم رعایت نشده است.

وی با اشاره به انفجار دبه های چسب و کپسول های گاز تصریح کرد که هنگام حضور آتش نشانان آتش در اکثر مغازه ها شعله ور بوده و حدود 8 تا 10 خودرو نیز در محل آتش گرفته بودند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی گفت: بخش زیادی از ضلع‌های آتش بازارآهن شادآباد تحت کنترل آتش‌نشانان است اما حریق کاملا خاموش نشده است.

وی ادامه داد: در این مغازه‌‌‌ها وسایل بسیار خطرناکی مانند هزاران افشانه، لوله، اسپری و چسب ها نگهداری می‌شده که همگی در حال ترکیدن و انفجار هستند.

 10 هزار متر از مساحت بازار طعمه حرق شد

مدیرعامل آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه این آتش سوزی حدود 10 هزار متر از مساحت بازار را در برگرفته بود گفت: حدود ۸۰ درصد حریق در بازار آهن شادآباد مهار شده است

وی ادامه داد: صدای انفجارهایی که شنیده می‌شود به‌خاطر کپسول گاز و دبه‌های چسب است که منفجر می‌شود.

محمدی افزود: 11 ایستگاه آتش نشانی و 200 نیروی آتش نشان از 6 ضلع کنترل و خاموش کردن این آتش را بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه این آتش سوزی بسیار وسیع بود خاطر نشان کرد: متاسفانه هیچ اصول استانداردی اینجا رعایت نشده است و اقلام به صورت پلاستیک بوده که شدت آتش را بیشتر کرده است.

محمدی درباره صدای انفجار هم اظهار داشت: صدای انفجار ناشی از پیک نیک ها کپسول گاز و دبه های چسب بود که متاسفانه تعداد آنها هم در محل بسیار زیاد است.

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.


 

مدیرعامل آتش‌نشانی تهران تاکید کرد که آتش نشانان در تلاش برای کنترل آتش و عدم سرایت به دیگر واحدها هستند.

**اورژانس در حالت آماده باش

رئیس اورژانس استان تهران در همین زمینه از آمادگی اورژانس برای رسیدگی به مصدومان احتمالی حادثه حریق بازار شادآباد خبر داد.

محمداسماعیل توکلی با اشاره به حریق بازار شادآباد، گفت: ۶ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲ دستگاه خودروی فرماندهی در محل حادثه حاضر شده‌اند.

رییس سازمان اورژانس استان تهران از مصدومیت سه نفر در حادثه آتش‌سوزی بازار آهن پایتخت خبر داد.

**حضور دادستان تهران در محل آتش سوزی

دادستان عمومی و انقلاب تهران با حضور در محل آتش‌سوزی بازار آهن تهران در غرب پایتخت و محله شادآباد از نزدیک در جریان فرایند امدادرسانی قرار گرفت.

علی صالحی روز شنبه در محل آتش سوزی در غرب پایتخت و منطقه شادآباد حضور یافت و در حاشیه بازدید از این محله، اظهار داشت: برخی مغازه‌ها شرایط لازم را در نگهداری اجناس و کالاهای خود رعایت نکردند و ممکن است این حادثه امروز اینجا روی داده باشد و فردا در جای دیگری اتفاق بیفتد.

وی با تاکید بر لزوم همکاری مردم، ادامه داد: همکاری به نفع مردم است و اگر مردم همکاری داشته باشند قطعاً شاهد این نوع اتفاقات نخواهیم بود.

دادستان تهران با اشاره به سختی و مشکلات دستگاه‌های خدمت‌رسان در فرایند امدادرسانی افزود: با همکاری مردم موضوع را پیگیری و دستورات لازم را صادر خواهیم کرد تا مشکلات برطرف شود تا شاهد تکرار وقوع چنین حوادثی نباشیم.

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.


 

وی با تاکید بر تمکین و رعایت قانون تصریح کرد: قطعاً اگر عده‌ای بخواهند از قانون تبعیت نکنند با آنها برخورد می‌شود.

صالحی گفت: شهرداری باید به تکلیف قانونی خود مبنی بر جمع‌آوری سد معبرها در این منطقه اقدام کند و ما نیز حمایت و پشتیبانی خود را انجام خواهیم داد.

***حادثه‌ای در مهرآباد رخ نداده/ همه پروازها برقرار هستند

همچنین سخنگوی سازمان هواپیمایی نیز درباره مشاهده دود در آسمان غرب تهران گفت: در فرودگاه مهرآباد هیچ‌گونه صدایی شنیده نشده و عملیات پروازی به حالت طبیعی در حال انجام است.

حادثه مذکور این شائبه را ایجاد کرد که ممکن است آتش‌سوزی در اطراف فرودگاه مهرآباد رخ داده باشد.

 در این خصوص جعفر یازرلو ـ سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری - گفت: در فرودگاه مهرآباد هیچ‌گونه صدایی شنیده نشده و صدایی هم گزارش نشده است. عملیات پروازی و سطوح پروازی نیز در حالت طبیعی در حال انجام است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دولت چهاردهم علیه مقررات زائد؛ 90 هزار مقرره در کشور شناسایی شد
شروع عصر زیدان در فرانسه با یک خاطره ویژه از امباپه
مسکو: روسیه نه اروپا را تهدید می‌کند و نه از کسی باج می‌گیرد
سخنگوی قوه قضائیه: برای تنگه هرمز باید یک نظام حقوقی شکل بگیرد
جزئیات متفاوت از شیوه فیلم‌سازی اصغر فرهادی؛ اهمیت صدا در سینمای ایران
پزشکیان: اقدامات آمریکا زمینه‌ساز افزایش همگرایی میان کشورهای اسلامی شده است
جزییات و زمان افزایش یارانه حکمت بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
بازسازی 100 مدرسه در سیستان‌وبلوچستان و هرمزگان توسط ارتش
اطلاعیه مهم درباره آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا
راه‌اندازی تیم‌های واکنش سریع برای حفاظت اضطراری از زیگورات چغازنبیل
آیت الله مکارم‌شیرازی: فقدان آیت الله شبیری زنجانی ضایعه‌ای سنگین برای جامعه مؤمنان است
فهرست شایعات و اخبار تکذیب‌شده 24 ساعت گذشته
فراخوان تکفیری‌ها از سوی عربستان برای جنگ با یمن
گرفتاری واشنگتن در پرده‌ آهنین
بسیج: حضور آگاهانه مردم، ضامن عزت و امنیت کشور است
فردا؛ آغاز نشست هشتادو یکم مجمع عمومی سازمان ملل
سینمای ایران باز هم عزادار شد/ درگذشت سیروس ابراهیم‌زاده
پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ دلار در کمین شکست مرز 230 هزار تومان
بلاروس به جای کانادا؛ وعده تازه ترامپ در جنگ تجاری
حماس: رژیم صهیونیستی روی نوار نسل‌کشی در نوار غزه
هشدار هواشناسی؛ باد و گردوخاک مهمان روزهای آینده تهران
از فرآیند صلح تا ارتقای مبادلات تجاری
همکاری ایران و دانمارک برای نجات درختان هیرکانی از تغییر اقلیم+فیلم
واکنش وزارت خارجه به مواضع فرانسه درباره توقف فعالیت موسسه وابسته به سفارت
یک نفتکش گاز مایع در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
8 نفر در واژگونی مینی‌بوس محور یزد - میبد مصدوم شدند
کیش به استقبال نوسازی ناوگان دریایی می‌رود
همصدایی در نشست شورای حقوق بشر: حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی مصداق جنایت جنگی است
10 غایب بزرگ تیم ملی؛ زنگ تغییر نسل در فوتبال ایران؟
واکنش عراقچی به گزارش اسرائیل هیوم
تازه‌ترین اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
الخزعلی درگذشت آیت‌الله شبیری زنجانی را تسلیت گفت
الحشد الشعبی نفوذ داعش به غرب عراق را ناکام گذاشت
ورود بلژیکی‌ها به حوزه هایپرسونیک و هوافضا
نورنما | یا فاطمه معصومه(س)، نامت که می‌آید، دل به احترام غربتت می‌لرزد
عراق: 6 میلیون قبضه سلاح در طرح حصر سلاح جمع‌آوری شد
انتقال دبیرخانه خزر به ایران؛ پیگیری کاهش تراز دریا
چرایی اصرار ترامپ بر آدرس غلط درباره کمبود گازوئیل
بازداشت مدعی ارتباط با مقامات پس از کلاهبرداری
«کالج دانشجویی» در راه است؛ نسخه جهاد دانشگاهی برای پیوند دانشگاه و بازار کار
بازگشت 626 کودک بوشهری به کلاس درس
وزارت فرهنگ: هنر مسئول روایت حقیقت دفاع مقدس و ایستادگی ملت ایران است
پیام تسلیت رئیس سازمان بسیج در پی ارتحال آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی
خودروهای فرسوده 5 سال مهلت گرفتند؛ ثبت‌نام نوسازی از فردا آغاز می‌شود+لینک ثبت نام
صلاحیت بر باد رفته محمد صلاح
الحوثی: عربستان با مشارکت آمریکا جنایات گسترده‌ای در یمن مرتکب شد
نورنما | هفته دفاع مقدس، یادآور روزهای حماسه و ایثار گرامی باد
مأموریت دشوار ژاوی در هلند
جنایت تلخ در اراک؛ زن 60 ساله با دست و پای بسته به قتل رسید
بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رایگان شد