×
ورزشی
شناسه خبر : 193688
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 16:12
دادستان تهران: شرایط نامطلوب ورزشگاه‌ها زیبنده تیم ملی ما نیست

در بازدید از روند بازسازی ورزشگاه آزادی؛

دادستان تهران: شرایط نامطلوب ورزشگاه‌ها زیبنده تیم ملی ما نیست

علی صالحی دادستان تهران از روند بازسازی و تجهیز ورزشگاه آزادی بازدید کرد و شرایط نامطلوب ورزشگاه‌ها را زیبنده تیم ملی ندانست.

نورنیوز-گروه ورزشی: علی صالحی روز شنبه به همراه جمعی از معاونان خود، حسین طلا معاون وزیر و مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و جمعی از مدیران از روند بازسازی و تجهیز ورزشگاه آزادی بازدید کرد.

صالحی در این بازدید ضمن حضور در ضلع غربی ورزشگاه و نظارت دقیق بر نحوه نصب و جانمایی سکوهای تماشاگران بر رعایت الزامات و مقررات فنی و قانونی در اجرای این پروژه تاکید کرده همچنین از جایگاه CIP و VIP، جایگاه خبرنگاران و گزارشگران و چمن مجموعه ورزشی آزادی نیز بازدید کرد.

دادستان تهران در این بازدید، ضمن قدردانی از مسئولان و نهادهای دخیل در بازسازی ورزشگاه آزادی، ورود دادستانی به موضوع ساماندهی و بازسازی ورزشگاه‌ها را یکی از تکالیف قوه قضاییه در راستای احیای حقوق عامه و پیگیری این حقوق مهم دانست و اظهار داشت: با توجه به اینکه ساماندهی وضعیت ورزشگاه‌های ما در سراسر کشور مطالبه عمومی مردم است دادستانی بر اساس وظیفه قانونی خود به این موضوع ورود پیدا کرد.

صالحی با تاکید بر لزوم تسریع در آماده‌سازی و تجهیز این مجموعه، افزود: به دلیل آماده نبودن ورزشگاه آزادی تیم ملی ما باید برای انجام بازی‌های خود به استان‌های مختلف سفر کند که در آن استان‌ها نیز شرایط ورزشگاه‌ها مطلوب نیست. این شرایط زیبنده تیم ملی ما نیست بنابراین باید ورزشگاه آزادی هرچه سریعتر تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی ادامه داد: شرایطی که در ورزشگاه آزادی هست در آمادگی تیم ملی و کیفیت بازی آنان تاثیرگذار است و این موضوع باید مدنظر مسئولان نهادهای ذیربط و پیمانکار پروژه باشد.

صالحی ورزشگاه آزادی را نماد و پیشانی فوتبال کشور برشمرد و عنوان کرد: این مجموعه با نیم قرن فعالیت خاطرات خوب و بدی در ذهن مردم به جا گذاشته و سهم مهمی در پیشرفت فوتبال کشور داشته است.

وی با تاکید بر اینکه بازسازی و نگهداری این مجموعه نیازمند طرح و برنامه مدون و اصولی با رعایت کلیه جوانب از جمله مسائل فنی و تخصصی است، افزود: نگهداری از ورزشگاه آزادی از بازسازی آن مهمتر است و ما نباید اجاره دهیم ورزشگاه‌های مادر در سراسر کشور خصوصا این ورزشگاه ملی به این وضعیت دچار شود.

دادستان تهران تصریح کرد: چمن‌های ما در بعضی از ورزشگاه‌ها به هیچ عنوان مناسب نیست؛ بنابراین برای همه این موارد باید برنامه ریزی دقیق کرد. از وزارت ورزش تقاضا دارم برای این موضوع برنامه ریزی جدی داشته باشد.

تاکید دادستان بر تجهیز ورزشگاه‌ها به سیستم VAR و حفظ شأن و منزلت بانوان

صالحی بر تجهیز ورزشگاه‌ها به سیستم VAR و حفظ شان و منزلت بانوان در برپایی مسابقات ورزشی تاکید کرد و گفت: دستگاه قضایی تمام توان و تلاش خود را برای برگزاری هرچه بهتر و مطلوب‌تر مسابقات ورزشی به کار گرفته و از دستگاه‌های مسئول و متولی مطالبه گری نموده و مطابق قانون حمایت می‌نماید.

وی اضافه کرد: با توجه به حجم زیاد طرفداران و تماشاچیان مسابقات فوتبال، می‌توان از این ظرفیت عظیم در زمینه مسائل فرهنگی استفاده کرد همچنین باید برای ارتقای جایگاه فوتبال تلاش کنیم و یکی از زیرساخت‌های آن ورزشگاه‌های ماست که باید با سرعت و جدیت بازسازی و نوسازی شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مدیریت جدید خلیج فارس بر مدار فرمان رهبر معظم انقلاب
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در عسلویه
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
دیدار اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت لبنان با سفیر ایران در بیروت
سی ان ان:تقریبا همه سایت‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه تخریب شده اند
سودجویان بازار خودرو را آشفته کردند
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌ پیشرفت عزت و عظمت کشور
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست