×
فرهنگی
شناسه خبر : 193656
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 14:29

بلیت کنسرت دوباره گران شد/ افزایش قیمت بدون توجیه منطقی

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در دور جدید کنسرت‌ها، بلیت برخی اجراها تا 10 درصد افزایش یافته و به 1 میلیون و 100 هزار تومان رسیده است، این برای دومین بار در سال جاری است که قیمت بلیت کنسرت، با افزایش مواجه می‌شود، افزایش قیمتی که هیچ توجیه منطقی و قانونی ندارد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در دور جدید کنسرت‌ها، بلیت برخی اجراها تا ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است، این برای دومین بار طی سال جاری است که قیمت بلیت کنسرت، با افزایش مواجه می‌شود.

قیمت بلیت کنسرت‌ها که انتظار می‌رفت همزمان با افزایش اجاره‌بهای سالن، افزایش یابد، فعلا به‌صورت محدود و برای چند خواننده به سقف ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.

طبق این خبر، بلیت کنسرت‌ خواننده‌هایی که خیلی زود تمام می‌شود نظیر عرفان طهماسبی، علی یاسینی، علی زندوکیلی، مسیح و آرش و... به سقف ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده و سقف قیمتی اجرای دیگر خوانندگان، همچنان بر روی همان عدد ۸۹۵ و ۹۹۵ هزار تومان ایستاده است.

انتظار می‌رود سقف‌های قدیمی قیمت بلیت مشمول افزایش شود تا دیگر هیچ کنسرتی در کشور، کمتر از سقف ۹۹۵ هزار تومان وجود نداشته باشد

البته که انتظار می‌رود این سقف‌های قدیمی نیز مشمول افزایش شود تا دیگر هیچ کنسرتی در کشور، کمتر از سقف ۹۹۵ هزار تومان وجود نداشته باشد.

این برای دومین بار طی سال جاری است که قیمت بلیت کنسرت، با افزایش مواجه می‌شود. تا پیش از این، سقف قیمت بلیت کنسرت، هم‌زمان با نخستین روزهای سال جدید، به ۸۹۵ هزار تومان رسید. سقف قیمت بلیت کنسرت برای اجراهای تا ۲۸ اسفند، ۷۹۹ هزار تومان بود. این رقم برای سال ۱۴۰۱، ۶۹۹ هزار تومان و برای اجراهای سال ۱۴۰۰، ۴۹۵ هزار تومان بود. تا پیش از فرا رسیدن کرونا نیز سقف بلیت‌های کنسرت پایتخت به ۲۹۵ هزار تومان می‌رسید.

عموما عرف بر این بود که با پایان یافتن ماه صفر و به انتها رسیدن محدودیت ۲ ماه اجرای زنده در کشور، سقف قیمت بلیت با توجه به عواملی چون افزایش تعرفه‌های بخش خصوصی برای تامین پروداکشن‌هایی چون نور، صدا، ال‌ای‌دی‌ها و دستمزد کادر فنی و البته بالا رفتن چند ۱۰درصدی اجاره‌بهای سالن‌ها، این افزایش قیمت بلیت در ابتدای ماراتن ۱۰ماهه فعالیت خواننده‌های که عموما با بندهایی جدید برای سال جدید خود برنامه‌ریزی کرده بودند، رقم می‌خورد ولی اینکه این اتفاق برای امسال از نخستین روزهای سال رقم خورده و حالا برای بازه کنونی، برای دومین‌بار تکرار شده، نکته عجیبی به حساب می‌آید که تاکنون سابقه چندانی نداشته است.

به گزارش ایرنا، در شرایطی که کنسرت سال‌هاست به کالایی لوکس تبدیل شده که همگان، امکان استفاده از آن را پیدا نمی‌کنند، این افزایش سقف قیمت در بازه کنونی، هیچ توجیه منطقی و قانونی را به خود نمی‌بیند. این اتفاق در شرایطی رخ داده که قیمت بلیت کنسرت در رویال‌هال پانورامای کیش، که همواره بالاتر از تهران بوده، برای سال جدید، ۸۵۰ هزار تومان تعیین شده و بسیارجالب است که این سقف برای اجراهای تهران به ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
X
آگهی تبلیغاتی