×
بین الملل
شناسه خبر : 193605
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 11:00
رهبران اروپایی بر لزوم آتش‌بس فوری در لبنان تاکید کردند

رهبران اروپایی بر لزوم آتش‌بس فوری در لبنان تاکید کردند

رهبران 9 کشور اتحادیه اروپا و اردن در یک بیانیه مشترک، بر لزوم آتش بس فوری در غرب آسیا به دنبال تشدید تنش میان لبنان و رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در یک بیانیه مشترک، رهبران موسوم به MED۹ - ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، یونان، مالت، قبرس، اسلوونی، پرتغال و کرواسی- خواستار آتش بس فوری در لبنان شدند.

در بیانیه این رهبران اتحادیه اروپا که پس از نشست در قبرس قرائت شد، آمده است: «در میان پس‌زمینه درگیری در غزه در منطقه وسیع‌تر، ما نگرانی عمیق خود را از تشدید رویارویی نظامی بین اسرائیل و حزب‌الله ابراز می‌کنیم». 

رهبران فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، یونان و پرتغال در بیانیه مشترکی با اشاره به خط مرزی ترسیم شده سازمان ملل که لبنان را از سرزمین‌های اشغالی جدا می‌کند، گفتند: ما به دنبال آتش بس فوری در سراسر خط آبی و ارسال به موقع کمک‌های بشردوستانه به لبنان هستیم.

آنها همچنین گفتند که به حمایت بیشتر از لبنان و مردم آن، از جمله نیروهای مسلح لبنان که قرار است نقش مهمی در ایجاد ثبات داشته باشند، ادامه خواهند داد.

در این بیانیه آمده است: وضعیت در حال گسترش در خاورمیانه به شدت نگران کننده است. با توجه به انعکاس درگیری غزه در منطقه وسیع‌تر، ما نگرانی شدید خود را از تشدید رویارویی نظامی بین اسرائیل و حزب‌الله ابراز می کنیم.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در یک کنفرانس خبری گفت که بازگشت نیروهای مسلح لبنان به جنوب لبنان و بازگرداندن حاکمیت لبنان برای صلح و ثبات آن ضروری است.

ماکرون مشخص نکرد که این حمایت چه شکلی خواهد داشت، اما گفت که کنفرانس ۲۴ اکتبر در پایتخت فرانسه با هدف افزایش ارسال کمک به لبنان به دلیل بحران انسانی و کمک به تقویت ارتش و نیروهای امنیتی داخلی این کشور خواهد بود.

پیش از آن ماکرون و جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، گفتند که نشست وزرای دفاع گروه ۷ همچنین راه‌های کمک به ارتش لبنان برای حرکت به سمت جنوب را بررسی خواهد کرد.

حمایت اعلام شده رهبران اتحادیه اروپا از نیروهای مسلح لبنان در حالی صورت می‌گیرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده با همتایان سعودی، قطری و فرانسوی خود در مورد اینکه چگونه انتخاب رئیس جمهور جدید لبنان می‌تواند تنش‌ها را در خاورمیانه کاهش دهد، صحبت کرد.

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا و همتای اسلوونیایی‌اش «رابرت گلوب» از درخواست ماکرون برای تعلیق تحویل تسلیحات به «اسرائیل» حمایت کردند و آن را راهی موثر برای کاهش تنش در لبنان و غزه دانستند، سانچز گفت: ما از آغاز این جنگ به اسرائیل اسلحه نفروخته‌ایم. و منطق ساده است. بدون سلاح، جنگی وجود ندارد.»

درخواست مجدد ماکرون برای توقف صادرات سلاح

ماکرون در پایان این نشست که در قبرس برگزار شد، بار دیگر خواستار توقف صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی شد و گفت: «این به هیچ وجه فراخوانی برای خلع سلاح اسرائیل نیست، بلکه درخواستی برای توقف هرگونه بی‌ثباتی در این بخش از جهان است.»

او گفت: «ما بار دیگر بر لزوم آتش‌بس تاکید کرده‌ایم و این آتش‌بس هم در غزه و هم در لبنان ضروری است. اکنون هم برای اسیران و هم برای غیرنظامیان قربانی خشونت، اجتناب از آلودگی منطقه ضروری است. به همین دلیل است که فرانسه خواستار پایان دادن به صادرات سلاح‌های مورد استفاده در این صحنه‌های جنگی شده است. همه ما می‌دانیم که این تنها راه پایان دادن به آن است.»

رئیس‌جمهور فرانسه قبلاً گفته بود که ارسال محموله‌های تسلیحاتی که در درگیری‌های غزه استفاده می‌شود باید به عنوان بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای یافتن راه‌حل سیاسی متوقف شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون درگذشت
توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت کمتر از 100 هزار تومان
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های دیگر تا هفته آینده پرداخت می‌شود
پاسخ معاون وزیر به چالش رسانه‌ها؛ کاغذ، اقتصاد و اینترنت خبرنگاران
3 هزار لیتر بنزین دپو شده قاچاق در قلعه‌گنج کشف شد
اذعان ترامپ به آزادی همه اسیران زنده و کشته‌شده رژیم صهیونیستی
اقدام نظامی آمریکا در صورت نقض آتش‌بس اوکراین
بارش‌های نرمال در راه، اما بحران آب کشور همچنان ادامه دارد
آیا اجماع‌سازی ترامپ نشانه قدرت است یا بحران؟
مدارس چهارمحال و بختیاری در نوبت بعدازظهر غیرحضوری شد
اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد
برف، برخی از مدارس استان همدان را در نوبت بعدازظهر به تعطیلی کشاند
عرضه بلیت‌های 60 دلاری به فدراسیون‌ها برای جام جهانی 2026
تحویل اولین رام قطار چینی برای ورود به متروی تهران
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(139) «جلفا»
«هنر قانع‌کردن مردم» در گفت‌وگو با دکتر محمد خدادی
لاوروف: آمریکا پذیرفت سرزمین‌های قدیمی باید دوباره به روسیه بازگردند
نشست دوحه برای تشکیل نیروی بین المللی در غزه برگزار شد
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تعلیق 6 ماهه فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو شهر عراق
ایران سردتر می‌شود
6 پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است
تغییر ساعت کاری قوه قضاییه تا 15 فروردین 1405
انحراف اتوبوس در جاده کرمان به رفسنجان 15 مجروح برجای گذاشت
یارانه کودکان دارای سوءتغذیه واریز شد
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید
425 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 ثبت نام کردند
یک سرباز صهیونیست دیگر به دلیل «مشکلات روانی» خودکشی کرد
پزشکیان: ظرفیت جابه‌جایی در استان تهران به 160 میلیون نفر سفر می‌رسد
توضیح وزیر رفاه درباره اجرای طرح «کارت امید مادر»
مسابقه تسلیحاتی در قاره‌ای که صلح را فراموش کرده است
کپسول زیستی جدید ایران در صف پرتاب
رسانه عبری: حماس، 3 هزار نیروی تازه نفس جذب کرده است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 26 آذر 1404+ جدول
لوکس سواری بدون سهمیه سوخت
فهرست اولیه نامزدهای نود و هشتمین دوره اسکار اعلام شد
سرما مدارس اردبیل را غیرحضوری کرد
آنفلوآنزا روی خط هشدار؛ 115 فوتی و موجی که ادامه دارد
بازگشت قاتل جوان از یک قدمی چوبه دار
رهبر انصارالله: مسلمانان نسبت به مقدسات خود غیرتمند باشند
تراز پرداخت، اولویت اقتصاد ایران
احتمال افزایش تنش در منطقه
اقتصادنگار | حذف ارز ترجیحی درد یا درمان؟
ترامپ دستور محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد
بی‌نیاز از دشمن
از تعلیق تا توازن
ترامپ محدودیت‌های جدید ورود به آمریکا را اعلام کرد
بارش برف و باران در جاده‌های 24 استان
مادورو: قسم خورده‌ایم از میهن خود دفاع کنیم
X
آگهی تبلیغاتی