×
بین الملل
شناسه خبر : 193605
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 11:00
رهبران اروپایی بر لزوم آتش‌بس فوری در لبنان تاکید کردند

رهبران اروپایی بر لزوم آتش‌بس فوری در لبنان تاکید کردند

رهبران 9 کشور اتحادیه اروپا و اردن در یک بیانیه مشترک، بر لزوم آتش بس فوری در غرب آسیا به دنبال تشدید تنش میان لبنان و رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در یک بیانیه مشترک، رهبران موسوم به MED۹ - ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، یونان، مالت، قبرس، اسلوونی، پرتغال و کرواسی- خواستار آتش بس فوری در لبنان شدند.

در بیانیه این رهبران اتحادیه اروپا که پس از نشست در قبرس قرائت شد، آمده است: «در میان پس‌زمینه درگیری در غزه در منطقه وسیع‌تر، ما نگرانی عمیق خود را از تشدید رویارویی نظامی بین اسرائیل و حزب‌الله ابراز می‌کنیم». 

رهبران فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، یونان و پرتغال در بیانیه مشترکی با اشاره به خط مرزی ترسیم شده سازمان ملل که لبنان را از سرزمین‌های اشغالی جدا می‌کند، گفتند: ما به دنبال آتش بس فوری در سراسر خط آبی و ارسال به موقع کمک‌های بشردوستانه به لبنان هستیم.

آنها همچنین گفتند که به حمایت بیشتر از لبنان و مردم آن، از جمله نیروهای مسلح لبنان که قرار است نقش مهمی در ایجاد ثبات داشته باشند، ادامه خواهند داد.

در این بیانیه آمده است: وضعیت در حال گسترش در خاورمیانه به شدت نگران کننده است. با توجه به انعکاس درگیری غزه در منطقه وسیع‌تر، ما نگرانی شدید خود را از تشدید رویارویی نظامی بین اسرائیل و حزب‌الله ابراز می کنیم.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در یک کنفرانس خبری گفت که بازگشت نیروهای مسلح لبنان به جنوب لبنان و بازگرداندن حاکمیت لبنان برای صلح و ثبات آن ضروری است.

ماکرون مشخص نکرد که این حمایت چه شکلی خواهد داشت، اما گفت که کنفرانس ۲۴ اکتبر در پایتخت فرانسه با هدف افزایش ارسال کمک به لبنان به دلیل بحران انسانی و کمک به تقویت ارتش و نیروهای امنیتی داخلی این کشور خواهد بود.

پیش از آن ماکرون و جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، گفتند که نشست وزرای دفاع گروه ۷ همچنین راه‌های کمک به ارتش لبنان برای حرکت به سمت جنوب را بررسی خواهد کرد.

حمایت اعلام شده رهبران اتحادیه اروپا از نیروهای مسلح لبنان در حالی صورت می‌گیرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده با همتایان سعودی، قطری و فرانسوی خود در مورد اینکه چگونه انتخاب رئیس جمهور جدید لبنان می‌تواند تنش‌ها را در خاورمیانه کاهش دهد، صحبت کرد.

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا و همتای اسلوونیایی‌اش «رابرت گلوب» از درخواست ماکرون برای تعلیق تحویل تسلیحات به «اسرائیل» حمایت کردند و آن را راهی موثر برای کاهش تنش در لبنان و غزه دانستند، سانچز گفت: ما از آغاز این جنگ به اسرائیل اسلحه نفروخته‌ایم. و منطق ساده است. بدون سلاح، جنگی وجود ندارد.»

درخواست مجدد ماکرون برای توقف صادرات سلاح

ماکرون در پایان این نشست که در قبرس برگزار شد، بار دیگر خواستار توقف صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی شد و گفت: «این به هیچ وجه فراخوانی برای خلع سلاح اسرائیل نیست، بلکه درخواستی برای توقف هرگونه بی‌ثباتی در این بخش از جهان است.»

او گفت: «ما بار دیگر بر لزوم آتش‌بس تاکید کرده‌ایم و این آتش‌بس هم در غزه و هم در لبنان ضروری است. اکنون هم برای اسیران و هم برای غیرنظامیان قربانی خشونت، اجتناب از آلودگی منطقه ضروری است. به همین دلیل است که فرانسه خواستار پایان دادن به صادرات سلاح‌های مورد استفاده در این صحنه‌های جنگی شده است. همه ما می‌دانیم که این تنها راه پایان دادن به آن است.»

رئیس‌جمهور فرانسه قبلاً گفته بود که ارسال محموله‌های تسلیحاتی که در درگیری‌های غزه استفاده می‌شود باید به عنوان بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای یافتن راه‌حل سیاسی متوقف شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی برای مستمری‌بگیران
زاخارووا: اسنپ‌بک تعهدی برای دیگران ایجاد نمی‌کند
سردار نجات: اشتباه دشمن با واکنش محکم‌تری مواجه می‌شود
ماجرای عکس منتشر شده از خودروی تسلا در تهران چه بود؟
شمار قربانیان زلزله در فیلیپین افزایش یافت+فیلم
جزییات انفجار در آزمایشگاه دانشگاه تهران+تعداد کشته ومصدومان/فیلم
صلاح عبدالعاطی: حمله به کاروان «الصمود» دزدی دریایی است
فشار عفو بین‌الملل بر فیفا و یوفا برای تحریم تیم‌های اسرائیلی
هشدار نماینده مجلس: سیاست‌های ارزی بانک مرکزی نیاز به اصلاح فوری دارد
هشدار محیط زیست گیلان: دست به لاشه فوک‌های خزری نزنید
آتش‌نشان مشهدی مفقود شد
ماجرای ربوده شدن فعال آمریکایی در مسیر غزه
انهدام باند کلاهبرداری خرید و فروش خودرو در تهران
ماجرایی مسمومیت «بشار اسد» چه بود؟
جزییات بازداشت 2 شرور خیابانی در خیابان کارگر
معاهده مشارکت راهبردی جامع بین روسیه و جمهوری اسلامی ایران رسماً لازم‌الاجرا شد
نورنما | افتتاح بلندترین پل جهان در چین
«پسران هور» حاشیه‌ساز شد؛ کار سازندگان به عذرخواهی کشید
طلا در بازار جهانی منفجر شد
فیفا استقلال را در تله‌ای سنگین گرفتار کرد
مرحله دوم نیروگاه برق آلومینیوم المهدی در هرمزگان افتتاح شد
قرعه‌کشی حساس جام ملت‌های فوتبال آسیا؛ ایران مقابل کره جنوبی
سرنوشت کاروان صمود چه شد؟
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 مهر + جدول
نخستین کشتی ناوگان صمود به آستانه غزه رسید
هشدارهواشناسی برای شمال کشور+فیلم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 10 مهر1404+ جدول
معمای نابرابری مالی در مرکز و حاشیه؛ 9هزار هزار میلیارد تومان در تهران
کفه استدلال چگونه به نفع تصویب CFT شد؟
ترافیک سنگین در محور چالوس+ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سعید افروز با شکستن رکورد جهان طلا گرفت
16 ساله ها گواهینامه موتورسیکلت می گیرند+جزییات و فیلم
دیدار قالیباف با آیت‌الله شیخ جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید
قیمت نفت جهشی شد
واکنش تند پاکستان به توقیف کشتی‌های صمود
سردار آزمون دومین بازیکن ارزشمند لیگ امارات شد
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز پنجشنبه 10 مهر
چه کشوری فرمان صادرات خودرو جهان را در دست دارد؟
نرمش در سیاست داخلی ضرورتی برای حفظ ایران
واکنش تند نخست وزیر پاکستان درباره حمله اسرائیل به ناوگان الصمود
بازگشت سرمایه‌های ایرانی؛ توسعه یا تورم
توافق گروه هفت برای افزایش فشار بر خریداران نفت روسیه
رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم
گفت وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره صلح منطقه‌ای
نگرانی ایرلند نسبت به توقیف کشتی‌های ناوگان الصمود
هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه
هوای تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 10 مهر
مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو تمدید شد+زمان ثبت نام
X
آگهی تبلیغاتی