×
بین الملل
شناسه خبر : 193580
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 09:08
ورود مقاومت لبنان به مرحله جدید جنگ

رای الیوم بررسی کرد؛

ورود مقاومت لبنان به مرحله جدید جنگ

یک رسانه عرب زبان به واکاوی بیانیه اخیر اتاق عملیات مقاومت لبنان و چالشی پرداخته که پیش روی نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  رای الیوم در مطلبی با اشاره به بیانیه اتاق عملیات مقاومت لبنان آورده است: این بیانیه در وهله نخست تصویری روشن از روند تحولات جنگ به افکار عمومی لبنان و جهان عرب درباره جبهه جنوب لبنان داد که در آن به ناکامی دشمن صهیونیست در پیشروی در چند محور اشاره کرده و مقاومت ضربات دردناکی به آن وارد کرده اند. این بیانیه به اقدامات نمایشی دشمن در ورود به برخی منازل در مرز برای عسکبرداری برای راضی کردن صهیونیستها اشاره کرده است. در این بیانیه همچنین به ارتباط قوی و اتخاذ تصمیمات نظامی از رهبری مقاومت به اتاق عملیات و فرماندهان میدانی جنگ اشاره شده است که همه آروزهای اسرائیل برای از بین بردن فرماندهی مقاومت را نقش بر آب کرد و نشان داد که مقاومت ابتکار عمل را به دست گرفته است و نظم برقرار و خطوط میان تصمیم گیری و اجرا در میدان برقرار است.

این رسانه نوشت: مهمترین بخش بیانیه اتاق عملیات حزب الله این است که در آن اعلام شد که منازل شهرک نشینان در برخی شهرک های شمال فلسطین اشغالی به محل استقرار افسران و نظامیان و نیز پایگاه نظامی تبدیل شده است که پایگاه‌های نظامی که جنگ علیه لبنان از آن اداره می شود در داخل شهرک های در شهرهای بزرگی مانند حیفا، طبریا، عکا و دیگر شهرهاست و این منازل و پایگاههای نظامی، هدف موشکی و هوایی مقاومت اسلامی است و شهرک نشینان به این مراکز برای حفظ جان خود تا اطلاع ثانوی نزدیک نشوند.

رای الیوم آورده است: این بخش از بیانیه به مثابه ورود جنگ به مرحله جدید است. این در مقابل اطلاعیه های ارتش اسرائیل است که از آن به عنوان بهانه ای برای بمباران و ویرانی منازل در بیروت، ضاحیه، بقاع و جنوب استفاده می‌کند و آنچه می‌توان برداشت کرد این است که مقاومت به کشتارهای اسرائیل و حملات به منازل واکنش نشان خواهد داد و این اماکن در شهرهای بزرگ هدف قرار خواهد گرفت مشابه حملاتی که اسرائیل انجام می‌دهد. حزب الله وارد معادله ویرانی در برابر ویرانی شده و جنگ به مرحله شکستن استخوان ها رسیده است که طی آن اسرائیل تلفات و خسارت خواهد داد.

این رسانه نوشت: محافل لبنانی این بیانیه را خطرناک قلمداد کردند که اسرائیل باید تاوان سنگین بدهد. این چالشی بزرگ برای نتانیاهوست که وعده بازگشت شهرک نشینان را به شمال طی چند هفته داده است و هم اکنون با موج بزرگتری از فرار از شهرهای اصلی مانند عکا، حیفا و طبریا روبرو است.

به گزارش ایرنا، رای الیوم آورده است: در این بیانیه همچنین به عهد مقاومت با دبیرکل شهید حزب الله مبنی بر عدم بازگشت شهرک نشینان به شمال تا توقف جنگ غزه و لبنان اشاره کرده که گواهی بر این است که مقاومت از سقفی که دبیر کل شهید حزب الله قرار داده، عقب نشینی نخواهد کرد.

این رسانه نوشت: جنگ وارد مرحله جدیدی شده و مقاومت معادله بازدارندگی آتشین را در پیش گرفته و حملات سنگین پهپادی و موشکی گواه این مدعاست.


نظرات

آخرین اخبار
فردا کالابرگ چه خانوارهایی شارژ می شود ؟
مدار دیپلماسی | روایت رسمی از یک تفاهم
دومین شگفتی جام جهانی 2026؛ برزیل در گام نخست امتیاز از دست داد + فیلم گل ها
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 24 خرداد + جدول
اطلاعیه مهم وزارت علوم درباره امتحانات دانشگاه‌ها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 24 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 24 خرداد 1405 + وضعیت استانها
بهترین راه برای نجات زمین؛ جلوگیری از هدررفت 30 درصد غذای تولیدی جهان
اندازه‌گیری فشار خون تنها با یک ساعت هوشمند
چرا برخی مردان نابارور می‌شوند؟ دانشمندان به سرنخ تازه‌ای رسیدند
باند پزشکی هوشمندی که در حضور باکتری ها آنتی بیوتیک آزاد می کند
ربات‌های باهوش در برابر احساسات انسان کم آوردند
کشف عجیب تاریخی؛ باستان‌شناسان به ردپای یک جامعه مادرتبار رسیدند
دانشمندان هندی پلاستیک را به گرافن ارزشمند تبدیل کردند
وزیرخارجه لبنان: ما نمی پذیریم ایران به جای ما مذاکره کند!
تیراندازی در کارولینای جنوبی / زخمی شدن چندین نفر در مرکز خرید هیوود
انتقاد وزیر ارشاد از مواضع تفرقه‌افکنانه
ارتش اسرائیلی آماده توقف تجاوزات زمینی در لبنان شد
تحرکات تازه واشنگتن در یمن؛ نیروهای آمریکایی وارد حضرموت شدند
نیروگاه برق دیمونا در فلسطین اشغالی طعمه حریق شد
حمله سایبری محدود به چهار بانک؛ عدم افشای اطلاعات مشتریان+بیانیه
بقایی: دشمن با حمله به ایران سرافکنده شد
نخست‌وزیر بریتانیا از توافق احتمالی ایران و آمریکا استقبال کرد
کانادا و ایرلند: آتش‌بس لبنان باید بخشی از توافق احتمالی ایران و آمریکا باشد
پایان محاصره دریایی ایران با بازگشایی تنگه هرمز
غریب‌آبادی: ایران پیروز نبرد یک‌ساله با متجاوزان است
حمله پهپادی حزب الله به مرکز فرماندهی ارتش اسرائیل
تاریخ‌سازی یوکی ایشیکاوا / سامورایی‌ها در صدر امتیازآوران جهان
گام جدید در شفافیت اقتصادی؛ سامانه «صورا» آغاز به کار کرد
معادل جدید کلمه «هدفون» تصویب شد
احتمال تغییر در برنامه امتحانات نهایی
عکس های منتخب ایران، شنبه 23 خرداد 1405
تصادف زنجیره‌ای در اشرفی اصفهانی تهران چند مصدوم داشت
جدال تاریخی ایران و نیوزیلند برای نخستین‌بار در جام جهانی
ضربه امنیتی به داعش در الانبار؛ حامی مالی داعش دستگیر شد
ادعای ترامپ: فردا با ایران توافق می‌کنیم / تنگه هرمز باز می‌شود
ابرنفتکش از محاصره آمریکا گذشت
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد