×
بین الملل
شناسه خبر : 193580
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 09:08
ورود مقاومت لبنان به مرحله جدید جنگ

رای الیوم بررسی کرد؛

ورود مقاومت لبنان به مرحله جدید جنگ

یک رسانه عرب زبان به واکاوی بیانیه اخیر اتاق عملیات مقاومت لبنان و چالشی پرداخته که پیش روی نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  رای الیوم در مطلبی با اشاره به بیانیه اتاق عملیات مقاومت لبنان آورده است: این بیانیه در وهله نخست تصویری روشن از روند تحولات جنگ به افکار عمومی لبنان و جهان عرب درباره جبهه جنوب لبنان داد که در آن به ناکامی دشمن صهیونیست در پیشروی در چند محور اشاره کرده و مقاومت ضربات دردناکی به آن وارد کرده اند. این بیانیه به اقدامات نمایشی دشمن در ورود به برخی منازل در مرز برای عسکبرداری برای راضی کردن صهیونیستها اشاره کرده است. در این بیانیه همچنین به ارتباط قوی و اتخاذ تصمیمات نظامی از رهبری مقاومت به اتاق عملیات و فرماندهان میدانی جنگ اشاره شده است که همه آروزهای اسرائیل برای از بین بردن فرماندهی مقاومت را نقش بر آب کرد و نشان داد که مقاومت ابتکار عمل را به دست گرفته است و نظم برقرار و خطوط میان تصمیم گیری و اجرا در میدان برقرار است.

این رسانه نوشت: مهمترین بخش بیانیه اتاق عملیات حزب الله این است که در آن اعلام شد که منازل شهرک نشینان در برخی شهرک های شمال فلسطین اشغالی به محل استقرار افسران و نظامیان و نیز پایگاه نظامی تبدیل شده است که پایگاه‌های نظامی که جنگ علیه لبنان از آن اداره می شود در داخل شهرک های در شهرهای بزرگی مانند حیفا، طبریا، عکا و دیگر شهرهاست و این منازل و پایگاههای نظامی، هدف موشکی و هوایی مقاومت اسلامی است و شهرک نشینان به این مراکز برای حفظ جان خود تا اطلاع ثانوی نزدیک نشوند.

رای الیوم آورده است: این بخش از بیانیه به مثابه ورود جنگ به مرحله جدید است. این در مقابل اطلاعیه های ارتش اسرائیل است که از آن به عنوان بهانه ای برای بمباران و ویرانی منازل در بیروت، ضاحیه، بقاع و جنوب استفاده می‌کند و آنچه می‌توان برداشت کرد این است که مقاومت به کشتارهای اسرائیل و حملات به منازل واکنش نشان خواهد داد و این اماکن در شهرهای بزرگ هدف قرار خواهد گرفت مشابه حملاتی که اسرائیل انجام می‌دهد. حزب الله وارد معادله ویرانی در برابر ویرانی شده و جنگ به مرحله شکستن استخوان ها رسیده است که طی آن اسرائیل تلفات و خسارت خواهد داد.

این رسانه نوشت: محافل لبنانی این بیانیه را خطرناک قلمداد کردند که اسرائیل باید تاوان سنگین بدهد. این چالشی بزرگ برای نتانیاهوست که وعده بازگشت شهرک نشینان را به شمال طی چند هفته داده است و هم اکنون با موج بزرگتری از فرار از شهرهای اصلی مانند عکا، حیفا و طبریا روبرو است.

به گزارش ایرنا، رای الیوم آورده است: در این بیانیه همچنین به عهد مقاومت با دبیرکل شهید حزب الله مبنی بر عدم بازگشت شهرک نشینان به شمال تا توقف جنگ غزه و لبنان اشاره کرده که گواهی بر این است که مقاومت از سقفی که دبیر کل شهید حزب الله قرار داده، عقب نشینی نخواهد کرد.

این رسانه نوشت: جنگ وارد مرحله جدیدی شده و مقاومت معادله بازدارندگی آتشین را در پیش گرفته و حملات سنگین پهپادی و موشکی گواه این مدعاست.


نظرات

آخرین اخبار
دیلی‌بیست: ترامپ «79 ساله» 3 صبح از هم می‌پاشد
پیام وزیر خارجه پاکستان پس از استقبال از عراقچی
کدام محصولات مراقبت از مو فاقد مجوز است؟
بقائی: هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است
آژانس بین‌المللی انرژی: بازار جهانی گاز دو سال با کمبود عرضه مواجه خواهد بود
ماکرون: اروپا باید مستقل‌تر عمل کند
چرا سپاه کشتی EPAMINODES را توقیف کرد؟
حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ 6 شهید و 2 زخمی
واکنش قالیباف به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرمانده سابق پدافند هوایی رژیم صهیونیستی: پرتو آهنین یک اسباب‌بازی ناکارآمد است
اعلام آمادگی قطر برای حمایت از میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
عربستان در انتظار حجاج ایرانی
ایران برنامه ای برای مذاکره با واشنگتن ندارد
رایزنی مالزی با تهران برای عبور دو نفتکش از تنگه هرمز
برپایی رالی با حضور 70 خودروی کلاسیک+ عکس
پلاستیکی که ویروس‌ها را می‌کُشد
العین شایسته‌ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ امارات
153 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس کشف شد
انهدام شبکه جاسوسی پیش از ارسال موقعیت سامانه‌های پدافندی
قیمت بلیت فینال جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت نفت دوباره اوج گرفت
تداوم فعالیت بازار سرمایه در هفته آینده
آخرین جزئیات حادثه رانش آزادراه تهران- پردیس
همصدایی سران سه قوه در دفاع از منافع ملی
ملت ایران در برابر دشمن یکصدا ایستاده است
تکذیب یک شایعه/هیچ خودرویی در آزادراه پردیس مدفون نیست
دومین دیدار زلنسکی و بن سلمان در یک ماه
شبکه اجتماعی که ورود انسان ها به آن ممنوع است
الشرع خواستار ایستادگی جهان در برابر تعرضات اسرائیل شد
آزادسازی واردات موبایل از گمرک بازرگان و ارومیه
اقدام آمریکا علیه ایران به ایستگاه رمزارزها رسید
کلید پنهان طول عمر و درمان موفق سرطان
عراقچی وارد اسلام آباد شد ؛ جزئیات دیدار با مقامات پاکستانی
نورنما | 5 اردیبهشت سالروز شکست آمریکا در واقعه صحرای طبس
بازگشت کارآگاه نابغه؛ «شرلوک» روی آنتن شبکه تماشا
واکنش قالیباف به یاوه‌گویی‌های وزیر جنگ اسرائیل
خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی کذب است
کاهش 70درصدی مصرف انرژی هوش مصنوعی، شاهکار دانشمند ایرانی
پایان مرحله نخست تمرینات تیم ملی برای حضور در جام جهانی
خبر خوب برای فوتبال ایران؛ سه سهمیه در لیگ نخبگان آسیا
ام اس ناو: اظهارات به ظاهر متناقض ترامپ، عمدی است
محاصره دریایی ایران، مانع اصلی دور دوم مذاکرات
کاهش 30درصدی هزینه با نصب لوازم کاهنده مصرف آب
گزارش تصویری | توقیف کشتی کانتینری MSC اسرائیلی
مبادله 386 اسیر روسیه و اوکراین
آزادراه تهران-پردیس تا 24 ساعت آینده مسدود می ماند
23 زخمی در حادثه نزدیک پنتاگون
1190 تجاوز علیه فلسطینی ها در یک هفته
تقویت مسیر ترانزیتی ترکیه با ایران
کوشنر و ویتکاف به اسلام‌آباد می‌روند