×
بین الملل
شناسه خبر : 193580
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 09:08
ورود مقاومت لبنان به مرحله جدید جنگ

رای الیوم بررسی کرد؛

ورود مقاومت لبنان به مرحله جدید جنگ

یک رسانه عرب زبان به واکاوی بیانیه اخیر اتاق عملیات مقاومت لبنان و چالشی پرداخته که پیش روی نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  رای الیوم در مطلبی با اشاره به بیانیه اتاق عملیات مقاومت لبنان آورده است: این بیانیه در وهله نخست تصویری روشن از روند تحولات جنگ به افکار عمومی لبنان و جهان عرب درباره جبهه جنوب لبنان داد که در آن به ناکامی دشمن صهیونیست در پیشروی در چند محور اشاره کرده و مقاومت ضربات دردناکی به آن وارد کرده اند. این بیانیه به اقدامات نمایشی دشمن در ورود به برخی منازل در مرز برای عسکبرداری برای راضی کردن صهیونیستها اشاره کرده است. در این بیانیه همچنین به ارتباط قوی و اتخاذ تصمیمات نظامی از رهبری مقاومت به اتاق عملیات و فرماندهان میدانی جنگ اشاره شده است که همه آروزهای اسرائیل برای از بین بردن فرماندهی مقاومت را نقش بر آب کرد و نشان داد که مقاومت ابتکار عمل را به دست گرفته است و نظم برقرار و خطوط میان تصمیم گیری و اجرا در میدان برقرار است.

این رسانه نوشت: مهمترین بخش بیانیه اتاق عملیات حزب الله این است که در آن اعلام شد که منازل شهرک نشینان در برخی شهرک های شمال فلسطین اشغالی به محل استقرار افسران و نظامیان و نیز پایگاه نظامی تبدیل شده است که پایگاه‌های نظامی که جنگ علیه لبنان از آن اداره می شود در داخل شهرک های در شهرهای بزرگی مانند حیفا، طبریا، عکا و دیگر شهرهاست و این منازل و پایگاههای نظامی، هدف موشکی و هوایی مقاومت اسلامی است و شهرک نشینان به این مراکز برای حفظ جان خود تا اطلاع ثانوی نزدیک نشوند.

رای الیوم آورده است: این بخش از بیانیه به مثابه ورود جنگ به مرحله جدید است. این در مقابل اطلاعیه های ارتش اسرائیل است که از آن به عنوان بهانه ای برای بمباران و ویرانی منازل در بیروت، ضاحیه، بقاع و جنوب استفاده می‌کند و آنچه می‌توان برداشت کرد این است که مقاومت به کشتارهای اسرائیل و حملات به منازل واکنش نشان خواهد داد و این اماکن در شهرهای بزرگ هدف قرار خواهد گرفت مشابه حملاتی که اسرائیل انجام می‌دهد. حزب الله وارد معادله ویرانی در برابر ویرانی شده و جنگ به مرحله شکستن استخوان ها رسیده است که طی آن اسرائیل تلفات و خسارت خواهد داد.

این رسانه نوشت: محافل لبنانی این بیانیه را خطرناک قلمداد کردند که اسرائیل باید تاوان سنگین بدهد. این چالشی بزرگ برای نتانیاهوست که وعده بازگشت شهرک نشینان را به شمال طی چند هفته داده است و هم اکنون با موج بزرگتری از فرار از شهرهای اصلی مانند عکا، حیفا و طبریا روبرو است.

به گزارش ایرنا، رای الیوم آورده است: در این بیانیه همچنین به عهد مقاومت با دبیرکل شهید حزب الله مبنی بر عدم بازگشت شهرک نشینان به شمال تا توقف جنگ غزه و لبنان اشاره کرده که گواهی بر این است که مقاومت از سقفی که دبیر کل شهید حزب الله قرار داده، عقب نشینی نخواهد کرد.

این رسانه نوشت: جنگ وارد مرحله جدیدی شده و مقاومت معادله بازدارندگی آتشین را در پیش گرفته و حملات سنگین پهپادی و موشکی گواه این مدعاست.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
قوه قضاییه: اظهارات رسایی صحت ندارد
نخست وزیر مجارستان: پیروزی اوکراین فقط با «معجزه» ممکن است
تاکید وزیران خارجه مصر و قطر بر تثبیت آتش‌بس در غزه
پزشکیان: دستگاه‌های دولتی از ناقضان اصول قانون اساسی هستند
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ
رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
رئیس‌جمهور سه‌شنبه به مجلس می‌رود
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
عارف: تأمین مسکن، اولویت اصلی دولت است
مهریه بدون سقف و بدون زندان
پرونده ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 با 171 هزار داوطلب بسته شد
اژه‌ای: از متهمان امنیتی جنگ 12 روزه نیز می‌توان گذشت
موفقیت برندهای ایرانی در بازار چین
قیمت دلار و سایرارزها امروز یکشنبه 18 آبان 1404
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 18 آبان 1404 + جدول
پاسخ رسمی مرغداران به شایعه مصرف مواد مخدر در مرغ‌ها
از غزه تا قاب سینما؛ آغاز شمارش معکوس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
X
آگهی تبلیغاتی