×
بین الملل
شناسه خبر : 193575
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 08:58
حمله حزب‌الله به چهار پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی/حزب‌الله: دشمن در پیشروی ناکام ماند

این خبر بروزرسانی می شود ...

حمله حزب‌الله به چهار پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی/حزب‌الله: دشمن در پیشروی ناکام ماند

حزب الله اعلام کرد که تجمع نیروهای دشمن صهیونیستی در پایگاه الجراح را با موشک هدف قرار داده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش رسانه جنگ مقاومت، «زرعیت» دومین پایگاهی بوده که  توسط حزب الله درهم کوبیده شد.

حزب الله همچنین اعلام کرد که پایگاه های «سوما» و «حوما» در جولان اشغالی نیز توسط حزب الله درهم کوبیده شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی از دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد. طبق گزارش وزارت بهداشت لبنان، حملات این رژیم تاکنون صدها شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد؛ عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روزها و ساعت های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را موشک باران کرد.

ضربات موشکی حزب‌الله به چند پایگاه دیگر ارتش اسرائیل

حزب الله لبنان از ضربات موشکی جدید خود به چند پایگاه دیگر ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین های اشغالی خبر داد.

حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد که در راستای حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و دفاع از لبنان و مردم، ساعت ۱۰:۰۰ صبح به وقت محلی، تجمع نظامیان دشمن صهیونیستی در اطراف منطقه «بلیدا» را هدف حملات موشکی قرار داده است.

مقاومت اسلامی لبنان ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه صبح نیز منطقه اشغالی «طبریا» را نیز هدف حملات موشکی قرار داد.

حزب الله در بیانیه دیگری از حمله گسترده موشکی به تجمع نیروهای صهیونیستی در شهر «المطله» راس ساعت ۱۲:۲۰ دقیقه خبر داد.

پایگاه مخابراتی رژیم صهیونیستی در منطقه «کرن نفتالی» و محل تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک های صهیونیست نشین «خربه نفخا» و «کفر جلعادی»  نیز ظهر امروز هدف حملات موشکی حزب الله قرار گرفت.

رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان ساعاتی پیش نیز در بیانیه ای اعلام کردند که یک کارخانه تولید مواد منفجره رژیم صهیونیستی در جنوب منطقه حیفا در شمال سرزمین های اشغالی را هدف حملات موشکی قرار داده اند

حزب الله لبنان: حمله به تل‌آویو ابتدای راه است

محمد عفیف مسئول روابط عمومی حزب الله لبنان در کنفرانسی مطبوعاتی در خصوص تازه‌ترین تحولات میدانی به ویژه ایستادگی نیروهای مقاومت در جبهه زمینی در جنوب لبنان، از برخی رسانه‌های داخلی لبنان که اقدام به انتشار اخبار و شایعات رژیم صهیونیستی در چهارچوب جنگ روانی ضد مقاومت و ملت لبنان می‌کنند، انتقاد کرد.

او ابراز داشت که بهانه تراشی‌های موهوم اسرائیل در خصوص انبارهای تسلیحاتی حزب الله دیگر بر هیچ کسی پوشیده نیست. عفیف در عین حال تاکید کرد که جنگ در ابتدای راه است و صحبت در مورد بهره‌برداری‌های سیاسی از این جنگ خیلی زود است، اما همه باید بدانند که دشمن تنها برای منافع خودش کار می‌کند.

مسئول روابط عمومی حزب الله لبنان اولویت مطلق حزب الله را شکست دادن دشمن و مجبور کردن آن به توقف تجاوز خواند و تاکید کرد که اشغالگران مانع از امدادرسانی به محبوس شدگان زیر آوار بویژه در منطقه المریجة در ضاحیه می‌شوند و این کار با همدستی و فشار سیاسی سفیر آمریکا در بیروت انجام می‌شود.

او حمله به نیروهای یونیفل در جنوب لبنان را محکوم کرد و گفت که سازمان ملل و جامعه جهانی در قبال این رفتار خطرناک چه واکنشی از خودشان نشان می‌دهند؟

حمله موشکی حزب الله به کارخانه مواد منفجره

حزب الله لبنان یک کارخانه مواد منفجره را در جنوب شهر حیفا هدف حمله موشکی قرار داد.

حزب‌الله : دشمن در پیشروی و تصرفات ارتفاعات لبنان ناکام ماند

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان جمعه شب گزارش داد که تلاش دشمن برای پیشروی و تصرف ارتفاعات شکست خورده و ناکام مانده است.

به گزارش شبکه الجزیره قطر، اتاق عملیات حزب‌الله افزود: دشمن تنها توانسته برای عکس گرفتن به برخی از منازلی وارد شود که در اطراف روستاهای مرزی قرار دارد.

اتاق عملیات حزب‌الله افزود: منازل و پایگاه‌هایی که دشمن از شهرک‌های صهیونیست نشین را مدیریت می کند، اهدافی برای حمله ما به آنهاست.

همزمان نیز دو پهپاد به سمت تل آویو شلیک شده است.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برآوردها حاکی از آن است که دو پهپاد به سمت منطقه گوش دان در تل آویو شلی شده است.

پلیس رژیم صهیونیستی تاکید کرده که بر اثر اصابت یکی از پهپادها خساراتی به یک ساختمان در هرتزلیا وارد شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده که دو پهپاد از لبنان شلیک شده و سامانه‌های دفاعی یکی از آن‌ها را رهگیری کردند.

این حمله پهپادی مقاومت به منطقه هرتزلیا، برق شمال تل آویو را قطع کرد.

به گزارش ایرنا،منابع صهیونیستی از اصابت مستقیم پهپاد شلیک شده به سمت تل آویو به ساختمانی در هرتزلیا در شمال این شهر خبر دادند.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت احارنوت هم از شنیده شدن صدای انفجاری مهیب در منطقه تل آویو بزرگ خبر داده است.


نظرات

آخرین اخبار
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟