×
ورزشی
شناسه خبر : 193549
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/20 ساعت 20:10

فریبا:

تیم ملی در زمینه سرعت انتقال بازی مشکل دارد/ حق ما شکست در جام ملت‌های آسیا نبود

پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: بازیکنان تیم ملی در سرعت انتقال بازی کمی مشکل دارند اما امیدوارم در تمرینات این مشکل برطرف شود.

نورنیوز- گروه ورزشی: بهتاش فریبا، پیشکسوت فوتبال کشورمان در خصوص تساوی ایران مقابل ازبکستان در مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۶ اظهار داشت‌: توقعاتی که داشتیم در این بازی برآورده نشد. در طول بازی شاهد بودیم بازیکنان در سرعت انتقال بازی کمی مشکل داشتند اما امیدوارم در تمرینات این مشکل برطرف شود. ما در نیمه اول بازی را به خوبی کنترل کردیم و نگذاشتیم تیم حریف بر روی دروازه ما خطری ایجاد کند. خیلی متاسفم که با وجود VAR نتوانستیم برنده بازی شویم و برایم جای سوال بود که چرا داور پنالتی‌های ۱۰۰ درصد را برای ما نمی‌گرفت.

وی افزود: اما در مجموع گرفتن یک امتیاز آن هم با ۱۰ نفره بودن راضی کننده است و اینکه بعضی‌ها می‌گویند تعویض‌های امیر قلعه‌نویی درست نبوده، اشتباه می‌گویند چون به نظر من با حضور این بازیکنان ما توانستیم بازی را کنترل کنیم.

پیشکسوت فوتبال در مورد کری‌خوانی‌های بازیکنان ازبکستان برای ایران، گفت: کاش بازیکنان ازبکستان اول تاریخ را ببینند و بعد صحبت کنند. اما در خصوص اینکه فوتبال ازبکستان پیشرفت کرده است جای سوالی نیست ولی امیدوارم اول خودشان را با ما مقایسه نکنند چون بازیکنان ما در یک سطح دیگر، فوتبال بازی می‌کنند و قطعا ما یک سر گردن از آنها بالاتر هستیم.

ایران ازبکستان مقدماتی جام جهانی 2026
فریبا درباره اینکه بعضی‌ها می‌گویند قلعه‌نویی تاکتیک خاصی ندارد، یادآور شد: ما در ازبکستان و در ورزشگاه ملی تاشکند بازی می‌کردیم. دلیل اینکه ازبک‌ها نتوانستند خوب بازی کنند، می‌شود تاکتیک ما که به خوبی قلعه‌نویی آن را بلد است. امیدوارم دوستان فوتبالی از دیدگاه فنی بازی‌ها را آنالیز کنند. من خیلی خوشحالم که توانستیم نگذاریم بازیکنان حریف روی دروازه‌ ما خطر ایجاد کنند.

وی در خصوص اینکه برخی به دعوت کردن علیرضا جهانبخش که در حال حاضر بدون تیم است، انتقاد می‌کنند، گفت: برایم سوال است که بعضی‌ها به دنبال این هستند که کاپیتان تیم ملی را تخریب کنند. این کار اصلا درست نیست و باعث می‌شود علیرضا جهانبخش وارد حاشیه شود. من امیدوارم جهانبخش در بازی مقابل قطر بتواند گلزنی کند و آن تیرک دقیقه آخر بازی در جام ملت‌های آسیا را جبران کند.

ایران ازبکستان مقدماتی جام جهانی 2026
پیشکسوت فوتبال کشورمان در خصوص عدم حضور احمد نوراللهی در تیم ملی، تصریح کرد: زمانی که تیم در جام‌ملت‌های آسیا در قطر حضور داشت من با امیر قلعه‌نویی صحبت کردم و او گفت نوراللهی یک اشتباهی کرده است که باید از بازیکنان عذرخواهی کند. اینکه قلعه‌نویی او را دعوت نمی‌کند کار درستی است تا زمانی که او عذرخواهی نکرده است اما من از لحاظ فنی احمد نوراللهی را به شدت قبول دارم و دوست دارم او به تیم ملی برگردد و چند وقتی است به دنبال شماره‌اش می‌گردم تا با او صحبت کنم تا دوباره به تیم ملی برگردد.

فریبا در مورد بازی آینده تیم ملی ایران برابر قطر در مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۶ اظهار کرد: ما یک بدهی به مردم داریم و باید آن را پرداخت کنیم چون حق ما در جام‌ملت‌های آسیا شکست نبود و امیدوارم بازیکنان در بازی آینده به دنبال این باشند قطر را در هم بکوبند و بتوانند دل مردم را شاد کنند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
X
آگهی تبلیغاتی