×
اجتماعی
شناسه خبر : 193498
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/21 ساعت 08:07
زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد+ جزییات صدور احکام جدید

بازنشستگان بخوانند:

زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد+ جزییات صدور احکام جدید

حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه با اعلام تصویب همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در جلسه هیئت دولت از صدور احکام جدید همزمان با ابلاغ مصوبه دولت خبر داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: متناسب سازی حقوق بازنشستگان یکی از مواد مهم برنامه هفتم توسعه است که دولت مکلف به اجرای آن می باشد. براساس چارچوب‌های  پیش بینی شده در برنامه هفتم‌ دولت باید ظرف سه سال نسبت به متناسب سازی حقوق بازنشستگان اقدام کند. بر این اساس می بایست در سال اول (۱۴۰۳) ۴۰ درصد و در سال‌های بعد هر سال ۳۰ درصد حقوق بازنشستگان تا سقف تعیین شده متناسب سازی شود ۹۰ درصد حقوق انجام شود. پیگیری سازوکارهای اجرایی قانون منوط به تشکیل کارگروه‌های ویژه در ۲ بخش بازنشستگان لشکری و کشوری و تامین اجتماعی شده است.

اکنون و با تصویب آیین نامه اجرایی قانون در هیئت دولت فرآیند صدور احکام متناسب با مصوبه دولت آغاز خواهد شد

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در صحن علنی مجلس توضیحاتی در این خصوص ارائه و از برگزاری جلسه‌ای با حضوررئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌ وبودجه درباره موضوع بازنشستگان خبر داد و گفت :طی این جلسه مقررشد که همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از این ماه آغاز و اجرایی شود.

وی درباره تصمیمات جدید  درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام کرد: در جلسه با دکتر پزشکیان رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و روسای کمیسیون های   اقتصاد و برنامه و بودجه مجلس، مساله اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به صورت ۳۰،۳۰،۴۰  جمع بندی و مقررشد که در ماه آینده افزایش ۴۰درصدی که مربوط به سال ۱۴۰۳ است انجام شود.

به گفته قالیباف  دولت مکلف است قانون را اجرا کند و اگر علی  الحسابی هم تاکنون پرداخت شده باید بر اساس قانون باشد.

وی خاطر نشان کرد؛ اگر دولت علی الحساب را در مواردی پرداخت کرده که  قانون شامل حالشان نمی شود نباید ادامه یابد.

قالیباف افزود: اعتبار پیش بینی شده از سوی مجلس جوابگوی تامین هزینه های اجرای طرح خواهد بود.

تامین منابع مالی متناسب‌سازی حقوق ۸۰۰ هزار بازنشسته تامین اجتماعی

بدنبال اعلام خبر تصویب متناسب سازی حقوق بازنشستگان،احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز از تامین منابع مالی متناسب‌سازی حقوق ۸۰۰ هزار بازنشسته تامین اجتماعی خبرداد.

وی گفت: پس از تشکیل جلسات با دستور دکتر عارف معاون اول ریاست جمهوری و باهماهنگی سازمان برنامه و بودجه، مبلغ ۸ هزار میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دراختیار سازمان تامین اجتماعی قرار گرفت.

چندی قبل میرهاشم موسوی مدیرعامل سابق سازمان تأمین اجتماعی نیزخبر داده بود که در گام نخست ۸.۷ هزار میلیارد تومان منابع برای اجرای طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان در اختیار این سازمان قرار خواهد گرفت که به محض دریافت منابع، مطابق قوانین مربوطه و در تعامل با مجلس شورای اسلامی، فرایند پرداخت علی‌الحساب و صدور احکام بازنشستگان این سازمان انجام می‌شود.

رفع تبعیض‌ها درباره علی الحساب‌ها و مبالغ حقوق بازنشستگان

نهایی شدن ساز و کارهای اجرای قانون متناسب سازی حقوق بازنشستگان واکنش تشکل‌های صنفی این حوزه را نیز بدنبال داشته است. محمد اسدی(رئیس هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان کارگری تامین اجتماعی)در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در میان صندوق‌های بازنشستگی بویژه بین صندوق تامین اجتماعی و سایر دولتی‌ها تبعیض وجود دارد. این تبعیض‌ها درباره علی الحساب‌ها و مبالغ بازنشستگان ما را آزار می‌دهد که باید حذف شود.

سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی هم بررفع مشکلات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تاکید و اظهار امیدواری کرد که با تخصیص منابع روند اجرای قانون شتاب بگیرد.

 در ماه‌های گذشته ، سازمان تامین اجتماعی تنها مبلغ ۳ میلیون تومان ذیل متناسب‌سازی و پرداخت علی الحساب به بازنشستگان پرداخت  کرده اما نیروهای بازنشسته کشوری و لشکری  ماههاست که مشمول همسان‌سازی شده اند.

مطالبه اصلی بازنشستگان

بازنشستگان تامین اجتماعی و مقرری بگیران و مستمری‌بگیران آن که بین ۴ تا ۵ میلیون نفر هستند، در بدترین شرایط معیشتی قرار دارند به طوری که متوسط حقوق آنان کمتر از ۸ میلیون تومان است

مهم‌ترین مطالبه بازنشستگان که بارها از سوی نمایندگان آنها در تشکل‌های صنفی مطرح شده « اجرای قانون همسان سازی حقوق  بازنشستگان براساس مصوبه دولت از فروردین ۱۴۰۳ مطابق بابند۱جز(ر) ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه و افزایش حقوق بازنشستگان براساس۹۰درصد حقوق شاغلین همتراز» . این بند در قانون تاکنون اجرایی نشده درحالیکه اعتبار آن در جدول شماره۹ ردیف ۶۳ بودجه ۱۴۰۳ لحاظ شده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
قرار گرفتن متناسب سازی حقوق بازنشستگان در دستور کار
چهارشنبه 1403/07/18 ساعت 21:36
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد؛
قرار گرفتن متناسب سازی حقوق بازنشستگان در دستور کار
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مهم ترین انتظار از دوره جدید سازمان تامین اجتماعی،تحقق اسناد بالادستی در حوزه رفاه اجتماعی و قانون برنامه هفتم توسعه است.
واریز علی الحساب متناسب‌سازی/دلیل واریز مبلغ متناسب سازی حقوق بازنشستگان +جزییات
چهارشنبه 1403/04/13 ساعت 17:35
خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی:
واریز علی الحساب متناسب‌سازی/دلیل واریز مبلغ متناسب سازی حقوق بازنشستگان +جزییات
به دنبال دستور محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری ؛ امروز مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد: براساس مصوبه‌ای که در هفته گذشته به موجب قانون بودجه به همه صندوق‌های بازنشستگی ابلاغ شد؛ طی ساعات آینده مبلغ سه میلیون تومان به حساب همه مستمری‌بگیران و بازنشستگان عزیز سازمان تأمین‌اجتماعی واریز می‌شود.
اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان ظرف 24 ساعت
شنبه 1400/01/21 ساعت 11:14
اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان ظرف 24 ساعت
این اشتباه محاسباتی به این دلیل اعلام شد که ملاک افزایش حقوق را تیر ماه 99 قرار داده بودند درحالی که حقوق اسفندماه بازنشستگان باید ملاک قرار می‌گرفت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
بدشانسی استقلال در آستانه دربی!
X
آگهی تبلیغاتی