×
سیاسی
شناسه خبر : 193442
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/19 ساعت 18:22
نامه مهم وزیر  عراقچی به همتایان و نهادهای بین‌المللی

نامه مهم وزیر عراقچی به همتایان و نهادهای بین‌المللی

وزیر خارجه کشورمان نامه‌های جداگانه‌ای برای برخی همتایان، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ درباره تجاوزات و جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و وخامت وضعیت بشردوستانه در غزه و لبنان ارسال کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با ارسال نامه ای خطاب به همتایان خود در کشورهای سراسر جهان ضمن اشاره به تداوم تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه و لبنان، که منجر به شهادت، مجروحیت و آواره شدن تعداد زیادی از مردم بیگناه و تخریب وسیع اماکن مسکونی و عمومی‌ و کشتار کارکنان و امدادگران بین المللی شده است، اقدامات جنایتکارانه این رژیم را تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی و مصداق بارز جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل کشی دانست.

وزیر خارجه کشورمان در نامه خود تصریح کرد: مصونیت بی حد و مرز رژیم اسرائیل منجر به تسری تجاوزات و حملات دامنه دار آن علیه لبنان به ویژه از طریق حملات هوایی گسترده به مناطق مسکونی با استفاده از بمب های سنگرشکن آمریکایی شده و کوتاهی شورای امنیت در انجام وظایف خود، رهبران جنگ طلب این رژیم را در ادامه جنایات مستمر خود جسورتر کرده است.

 عراقچی در این نامه همچنین ضمن تشریح دلایل اقدام نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در راستای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع مطابق حقوق بین الملل و منشور ملل متحد و بعد از مدت‌ها خویشتنداری برای فراهم کردن امکان آتش بس در غزه و در نهایت هدف قرار دادن اماکن و تجهیزات نظامی رژیم صهیونیستی، این اقدام را نشان دهنده رویکرد مسئولانه ایران نسبت به صلح و امنیت بین المللی دانست و خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در صورت لزوم برای اتخاذ اقدامات دفاعی بیشتر و قوی تر در برابر هرگونه اقدام تجاوزکارانه آمادگی کامل داشته و در این زمینه تردیدی به خود راه نخواهد داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پایان نامه خود بر ضرورت تلاش های جمعی دیپلماتیک برای توقف تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد و از اعضای جامعه بین المللی خواست تا اقدامات فوری و قاطعی را در جهت توقف حملات، بمباران ها و کشتار مردم بیگناه غزه و لبنان و همچنین رسیدگی فوری به وضعیت وخیم انسانی، دستیابی به آتش بس و تسهیل کمک های امدادی و بشردوستانه به عمل آورند.

علاوه بر این، وزیر امور خارجه کشورمان با ارسال نامه های جداگانه دیگری خطاب به فیلیپو گرندی، کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل متحد و میریانا اسپولیاریک رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ مراتب نگرانی شدید خود از وخامت اوضاع انسانی در غزه و لبنان را ابراز و تاکید کرد: حملات رژیم اسرائیل نه تنها مردم، اماکن و زیرساخت های غیرنظامی، بلکه همه اصول بشردوستانه را مورد تهاجم قرار داده است.

عراقچی در نامه خود تصریح کرد: انتظار می رود سازمان های بشردوستانه بین المللی از جمله کمیته بین المللی صلیب سرخ به عنوان حافظ حقوق بین المللی بشردوستانه و کمیسر عالی پناهندگان به عنوان حامی پناهندگان، اقدامات موثر، فوری، معنادار و متناسبی را در قبال بحران بشردوستانه در منطقه غرب آسیا و بسیج کمک های بین المللی و رفع موانع ارسال آنها به مناطق متاثر از جنگ افروزی رژیم اسراییل انجام دهند. 

 عراقچی همچنین با ارسال نامه دیگری خطاب به حسین ابراهیم طه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی ضمن اشاره به ملاقات اخیر با وی در نیویورک و ادامه و تشدید جنایات رژیم صهیونیستی و وخامت وضعیت بشردوستانه در غزه و  لبنان از طریق حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی علیه مناطق مسکونی، خواستار تشکیل فوری نشست فوق العاده سران سازمان همکاری اسلامی به منظور رسیدگی به این موضوع و چاره اندیشی عملی برای کمک به مردم بی گناه غزه و لبنان شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تامین برق یک شهر با راکتور هسته‌ای در حیاط پشتی خانه
زمستان بدون مازوت؟ ترس مجدد از خاموشی‌ها و آلودگی هوا
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی