×
بین الملل
شناسه خبر : 193436
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/19 ساعت 17:15
شلیک 150 موشک حزب‌الله به «کریات شمونه»، «نهاریا» و «عکا»

شلیک 150 موشک حزب‌الله به «کریات شمونه»، «نهاریا» و «عکا»

مقاومت اسلامی لبنان از صبح امروز پنجشنبه تاکنون حدود 100 موشک و راکت از لبنان به سمت شهرک های صهیونیست نشین «کریات شمونه» و شهرهای «نهاریا» و «عکا» و مناطق مجاور آنها در شمال فلسطین اشغالی شلیک کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که حزب الله لبنان از صبح امروز تاکنون ۱۰۰ فروند موشک و راکت به شهرک کریات شمونه به عنوان بزرگترین شهرک صهیونیست نشین در شمال سرزمین های اشغالی و اطراف آن شلیک کرده است. روز گذشته نیز در حمله موشکی حزب الله لبنان به شهرک کریات شمونا، دو صهیونیست کشته شدند.

رسانه های رژیم صهیونیستی همچنین از اصابت دست کم ۵۰ فروند موشک حزب الله به شهرهای صهیونیست نشین عکا و نهاریا خبر دادند.

وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از به صدا در آمدن آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی خبر داد و اعلام کرد در پی حملات راکتی و موشکی از جنوب لبنان، آژیرها در بیش از ۱۰ شهر و شهرک به صدا درآمده است.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد و عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روزها و ساعت های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

محل‌های تجمع نظامیان صهیونیست زیر ضربات حزب‌الله 

 مقاومت اسلامی لبنان امروز پنجشنبه مناطق و پایگاه‌های نظامی و محل های تجمع نظامیان صهیونیست در شمال سرزمین‌های اشغالی از جمله منطقه «زفولون» در شمال حیفا را موشک باران و یک دستگاه تانک ارتش رژیم صهیونیست را در حین پیشروی در منطقه مرزی راس ناقوره در جنوب لبنان منهدم کرد.

به گزارش شبکه المیادین، حزب الله لبنان منطقه «زوولون» در شمال شهر حیفا را به طور گسترده موش باران کرد و نظامیان رژیم صهیونیستی را در حین پیشروی به سمت منطقه الکنیسه ما بین دو ناحیه میس الجبل و محیبیب در منطقه مرزی شمال سرزمین های اشغالی و جنوب لبنان هدف حملات راکتی قرار داد.

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حمایت از فلسطینیان ساکن نوار غزه و در راستای حمایت از مقاومت شجاعانه و شرافتمندانه آنها و همچنین در دفاع از لبنان و مردم آن و در پاسخ به تهاجم وحشیانه اسرائیل به شهرها، روستاها و غیرنظامیان لبنانی، مجاهدان مقاومت اسلامی در ساعت ۱۵:۴۵ بعد از ظهر امروز پنجشنبه منطقه زوولون در شمال حیفا را با شلیک چندین موشک هدف قرار داده‌اند.

در بیانیه دیگر حزب الله آمده است: رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۰۳:۳۰ بعداز ظهر امروز مواضع نظامیان دشمن اسرائیلی را که در حال پیشروی به سمت منطقه الکنیسه در حد فاصل میس الجبل و محیبیب بودند، هدف حمله راکتی قرار دادند.

مقاومت اسلامی لبنان افزود: دشمن برای سومین بار درصدد انتقال مجروحان حملات صبح امروز رزمندگان حزب الله به منطقه راس الناقوره در مرز سرزمین های اشغالی و جنوب لبنان بود که نظامیانش بار دیگر با موشک هدف قرار گرفتند.

حزب الله بیان اینکه درگیری با نظامیان صهیونیست در حال نفوذ به منطقه المشیرفه در راس الناقوره منجر به زخمی شدن آنها و انهدام ۲ خودروی ارتش رژیم صهیونیستی شد، افزود: ۵ دستگاه تانک و چند نظامی در مرکز نظامی اسرائیل در منطقه راس الناقوره بودندکه هدف رزمندگان مقاومت اسلامی قرار گرفت.

حزب الله لبنان در بیانیه دیگری تأکید کرد: مجاهدان مقاومت اسلامی در حمایت از مردم ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها و در دفاع از لبنان و مردم آن، ساعت ۰۲:۰۰ بعد از ظهر روز پنجشنبه، محل تجمع نظامیان دشمن اسرائیلی در منطقه کفرجلعادی را هدف قرار داده‌اند.

حزب الله لبنان همچنین اعلام کرد که رزمندگان مقاومت در ساعت ۰۴:۱۵ بعد از ظهر امروز پنجشنبه تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در مجاورت منطقه یارون هدف قرار دادند.

رسانه های رژیم صهیونیستی امروز گزارش دادند که حزب الله از صبح تاکنون حدود ۲۰۰ فروند موشک به شمال سرزمین های اشغالی شلیک کرده است.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد و عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روزها و ساعت های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

ده‌ها انفجار در شمال اسرائیل در پی حملات حزب‌الله

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از وقوع ده‌ها انفجار در شمال اراضی اشغالی در پی حملات موشکی گسترده حزب‌الله از جنوب لبنان خبر دادند.

به گزارش این رسانه‌ها، در موشکباران امروز، بیش از ۶۰ موشک به مناطق شمالی فلسطین اشغالی شلیک شده است.

حزب الله لبنان مجدداً مناطق شمالی فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی گسترده قرار داد.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاکید کرد که حداقل ۲۰ موشک به سمت کریات شمونا شلیک شده است.

روز گذشته نیز در حمله موشکی به کریات شمونا دو صهیونیست کشته شدند

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 29 شهریور 1405 ؛ دلار یک قدم تا 230 هزار تومان
روایت از آکسیوس از جنگ ایران و رنج جهانی پای نازل سوخت
دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفتگو با الجزیره: ایران برای یک جنگ تعیین‌کننده آماده است
صنعا: عربستان با رهگیری بر فراز شهرها، غیرنظامیان را به خطر می‌اندازد
اخراج 10 دیپلمات روس از سوی مجارستان
هشدار هواشناسی مازندران؛ دریای خزر مواج و شنا در دریا ممنوع شد
جزئیات واریز حقوق شهریور بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ کدام گروه ها فردا حقوق می گیرند؟
بقائی: آمریکا اقدامات خود را به ایران نسبت می‌دهد
درخواست روسیه از ایران برای انتقال تجربیات حفاظت از زیرساخت‌ها
انصارالله: عربستان روزهای سخت‌تری پیش رو دارد
پرواز چهار ساعته هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز مرزهای روسیه
آخرین جزئیات از پیگیری پرونده قاتلان محیط‌بانان شهید