×
بین الملل
شناسه خبر : 193369
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/19 ساعت 08:00
رئیس آنروا : غزه غیرقابل شناسایی شده است

نشست شورای امنیت سازمان ملل؛

رئیس آنروا : غزه غیرقابل شناسایی شده است

دیپلمات‌های ارشد کشورها و مقام‌های نهادهای بین‌المللی در نشست شورای امنیت سازمان ملل از اقدامات اسرائیل انتقاد کردند و خواستار پایان جنگ غزه شدند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: دیپلمات‌های ارشد و رئیسان نهادهای وابسته به سازمان ملل در نشست شورای امنیت خواستار پایان جنگ غزه شدند.

لازارینی

رئیس آنروا: غزه غیرقابل شناسایی شده است


  رئیس آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد در خاورنزدیک (آنروا) گفت که غزه غیرقابل شناسایی است و هیچ پایانی برای جنگ در غزه دیده نمی شود.

فیلیپ لازارینی گفت: یک سال پس از حملات علیه اسرائیل و جنگ فاجعه‌بار غزه می گذرد و هیچ پایانی برای خشونت‌های بی رحمانه در منطقه دیده نمی‌شود.

او گفت که غزه به دریایی از آوار و گورستانی برای ده ها هزار نفر از جمله کودکان تبدیل شده است و اشاره کرد که تقریباً کل جمعیت غزه آواره شده اند.

لازارینی با اشاره به وضعیت کرانه باختری اشغالی، نسبت به تشدید خشونت ها که نزدیک به ۷۰۰ نفر در این منطقه در یک سال گذشته کشته شده اند، هشدار داد و گفت بیش از ۱۶۰ نفر از افراد کشته شده در این منطقه کودک هستند.

رئیس آنروا گفت: زندگی غیرنظامیان به طور فزاینده ای نظامی شده است و فعالیت شهرک سازی به طور تهاجمی در حال گسترش است.

وی گفت که لبنان آخرین قربانی درگیری در حال گسترش در خاورمیانه است.

لازارینی گفت: "غیرنظامیان بهای سنگینی در این جنگ پرداخته اند. حملات هوایی نیروهای اسرائیلی هزاران نفر را می کشد و مجروح می کند و صدها هزار نفر را در رنج فرو می برد."


رئیس اوچا: تصمیم‌های اسرائیل هرج  و مرج مطلق ایجاد می‌کند


لیزا دوتن، مدیر بخش تأمین مالی و مشارکت دفتر هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA) اظهارات خود را در شورایی امنیت را با انتقاد شدید از دستورات تخلیه غیرنظامیان در شمال غزه توسط اسرائیل آغاز کرد.

دوتن گفت: با این دستورها, یک بار دیگر، هرج و مرج مطلق به وجود می آید و جهان نظاره گر آن است.

رئیس اوچا تصمیم رژیم صهیونیستی برای ممنوع کردن فعالیت های آنروا را محکوم کرد و گفت: این اقدام برای ارائه کمک‌ها و خدمات ضروری به میلیون‌ها فلسطینی در غزه و کرانه باختری فاجعه‌بار خواهد بود.

او گفت: غزه میزبان بزرگترین گروه از کودکان دارای قطع عضو در تاریخ مدرن است. زنان سه برابر بیشتر در معرض سقط جنین و سه برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از زایمان هستند. ما نمی توانیم ادعای عدم آگاهی نسبت به آنچه در حال وقوع است داشته باشیم  و همچنین نمی توانیم بی توجه باشیم. به همین دلیل است که ما درخواست خود را از شورای امنیت و کشورهای عضو برای اقدام برای پایان این جنگ تکرار می کنیم.

نبنزیا

نماینده روسیه : وتوی متحدان آمریکایی اسرائیل موجب محرومیت فلسطین شده است

 

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت: اسرائیل با نادیده گرفتن قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد حل و فصل مساله فلسطین تضعیف می کند.

واسیلی نبنزیا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل گفت: یادآوری می کنم که در سال ۱۹۴۹ اسرائیل به شرط اجرای دو قطعنامه اساسی مجمع عمومی، یعنی قطعنامه ۱۸۱ که نقشه راه تقسیم فلسطین به دو کشور عربی و یهودی را ترسیم می کند، در سازمان ملل پذیرفته بود.

وی ادامه داد: اسرائیل با طفره رفتن از اجرای قطعنامه ۱۹۴ در مورد پناهندگان، که اساس کار آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد در خاورنزدیک (آنروا) است، تضعیف می کند.

این دیپلمات روس خاطرنشان کرد: در همین حال، فلسطینی‌ها هنوز از عضویت کامل در این سازمان جهانی محروم هستند. این شرایط با همدستی متحدان آمریکایی اسرائیل بوجود آمده که قطعنامه های مربوطه ارائه شده توسط هیئت الجزایری را وتو کردند.

 

نماینده فلسطین: صادرات سلاح به اسرائیل را متوقف کنید


نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد پنجشنبه خواستار توقف فروش تسلیحات به اسرائیل شد.

ریاض منصور اظهار داشت: از تمام کشورهایی که حامی توافق آتش‌بس هستند، می‌خواهم که اسرائیل را تحریم کرده و صادرات سلاح به این رژیم متوقف شود.

وی گفت: فقدان مجازات بین المللی موجب شده که اسرائیل دایره جنگ را گسترش دهد.

منصور افزود: تجاوزات رژیم صهیونیستی کادر درمان را هدف قرار می‌دهد که موجب می شود که فلسطینی‌ها هرگونه حمایت و مراقبت را از دست بدهند.

نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد تأکید کرد: اسرائیل تهدید کرده است که حکمی را صادر می‌کند و مانع از فعالیت آژانس آنروا (آژانس امداد و نجات آوارگان فلسطینی) در همه سرزمین‌های اشغالی فلسطین خواهد شد.

وی افزود: دچار ناتوانی بین المللی هستیم که نمی تواند اسرائیل را وادار کند که قطعنامه شورای امنیت مبنی بر توقف درگیری را اجرا کند.

 


نظرات

آخرین اخبار
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل