×
اجتماعی
شناسه خبر : 193316
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/18 ساعت 18:50
پیوند اقتصاد و گردشگری ضروری است

محمدی:

پیوند اقتصاد و گردشگری ضروری است

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: گردشگری فرهنگی است که باید آن را با اقتصاد پیوند داد تا ماندگار شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان بازدید از نمایشگاه تخصصی شهر پایدار اظهار داشت: تهران دارای ۱۲۰۰ جاذبه گردشگری است اما بسیاری از مردم با این اماکن آشنایی ندارند. ضرورت دارد برای آشنایی بیشتر مردم با جاذبه‌های تهران تورهای گردشگری مجازی توسعه یابد.

وی افزود: در بسیاری از کشورهای جهان، مراکز جاذب گردشگر در قالب‌های مختلف اقدام به برگزاری تور می‌کنند که از آن جمله برگزاری تورهای مجازی است. شهرداری تهران در این مسیر اقدامات ارزنده‌ای را انجام داده است اما این روند نیازمند توسعه بیشتر در کنار توجه به بازدید حضوری از اماکن تاریخی و گردشگری است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اجرای طرح‌های گردشگری علاوه بر ایجاد نشاط و رونق اقتصادی در مناطق هدف اجرای این طرح‌ها، منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود، خاطرنشان کرد: با اجرای برخی طرح‌های گردشگری در مناطق ۱۷ و ۱۸ شاهد احیای زندگی در برخی بخش‌های این مناطق و از بین رفتن آسیب‌های اجتماعی که مردم را با مشکل رو به رو کرده بود هستیم.

آقا محمدی، به فعالیت اتوبوس گردشگری در پایتخت اشاره و با بیان اینکه مسیرهای گردشگری در پایتخت با تلاش‌های انجام شده از سوی شهرداری توسعه یافته است، افزود: تقویت ناوگان اتوبوس‌های دو طبقه و توسعه گردشگری در محورهای مختلف تهران باید یک اولویت باشد. استفاده از این تجهیزات مورد پسند گردشگران است و می‌توان با کمک آن گردشگری را در بافت‌های تاریخی تهران به شکل ارزان و آسان رونق داد.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در ادامه با تاکید بر اینکه گردشگری فرهنگی است که باید آن را با اقتصاد پیوند داد تا ماندگار شود، افزود: نوع نگاه شهرداری تهران به موضوع گردشگری نگاه درستی است و شهرداری در این مسیر اتفاقات خوبی را رقم زده است. اما، این نگاه باید در پیوند با مسائل اقتصادی به سمت مردمی سازی حرکت کند تا تحولات مدیریتی منجر به تعطیلی این اقدامات در پی تغییر مدیریت‌ها نشود.

آقا محمدی تاکید کرد: باید اقدامات شهرداری تبدیل به جریان اقتصادی شود چرا که شهرداری قادر به تأمین همه هزینه‌ها نیست. همچنین نیازمند جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در این عرصه هستیم. سرمایه گذار باید باید بتواند با دریافت سود منطقی و با نظم بخشی به فعالیت‌ها در پروژه‌های فرهنگی و اجتماعی، رویکردها را تبدیل به فرهنگ کند.

وی ادامه داد: شهرداری تلاش‌های قابل اعتنا و توجهی را در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی انجام داده است و نمی‌توان از کنار این اقدامات گذشت و مدعی شد که اتفاقی رخ نداده است. این اقدامات باید با پایدارسازی اقتصادی، تثبیت شود. شهرداری تهران در مدت باقیمانده مدیریت شهری خود باید این رویکرد را در دستور کار خود قرار دهد تا قدم‌های بزرگ و افکار خوبی که وجود دارد تثبیت شده و افق زیبا و ارث خوبی از این دوره مدیریت شهری به مردم تهران برسد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، به تدوین سند جامع گردشگری پایتخت اشاره کرد و گفت: برخی محورهای گردشگری پایتخت باید بکر باقی بماند چرا که دست نخورده ماندن این اماکن و مسیرهای دسترسی به آن خود یک جاذبه گردشگری است. رود دره‌ها نیز جاذبه‌های دیگری هستند که در دوره کنونی مدیریت شهری شاهد توجه به این ظرفیت شهر برای جذب گردشگر هستیم. این روند باید ادامه پیدا کند تا شهری پویا و سرزنده داشته باشیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی