×
اقتصادی
شناسه خبر : 193087
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/17 ساعت 14:11
چقدر سکه فروش رفت؟

در ۲۰ جلسه حراج؛

چقدر سکه فروش رفت؟

سخنگوی مرکز مبادله گفت: طی 20 جلسه حراج سکه در این مرکز تا امروز بیش از 280 هزار نفر در این حراج‌ها شرکت کرده اند و در مجموع بیش از 353 هزار قطعه انواع سکه به برندگان حراج‌ها اختصاص داده شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: اصغر بالسینی   سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران  با تشریح عملکرد تالار معاملات حراج‌های سکه در مرکز مبادله گفت: روز گذشته (دوشنبه ۱۶ مهرماه)، جلسه بیستم حراج سکه در مرکز مبادله برگزار شد و در مجموع حدود ۱۸ هزار قطعه انواع سکه به متقاضیان شرکت کننده در حراج اختصاص داده شد که هشت هزار و ۶۹۲ قطعه ربع سکه، پنج هزار و ۵۵۶ قطعه نیم سکه و سه هزار و ۶۹۸ قطعه تمام سکه در این حراج به متقاضیان اختصاص یافت.

او با اشاره به برنامه مرکز مبادله در رابطه با برگزاری مداوم جلسات حراج سکه گفت: فردا (چهارشنبه ۱۸ مهرماه) مطابق اعلام قبلی، جلسه بیست و یکم حراج سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود که با توجه به نیازهای بازار به تامین سکه از سمت بانک مرکزی، برنامه مرکز مبادله برگزاری دو جلسه حراج سکه تا اطلاع ثانویه است تا بتوانیم نیازهای متقاضیان به سکه از طریق حراج سکه در مرکز مبادله تامین شود.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران خاطرنشان کرد: ویژگی منحصر به فرد حراج سکه مرکز مبادله این است که حراج سکه به صورت سامانه‌ای و برخط (آنلاین) برگزار می‌شود که براساس آن نیازی به حضور فیزیکی متقاضیان نیست. بنابراین، از آنجایی که سامانه حراج برخط برای حراج سکه فعال است، متقاضیان می‌توانند در هر نقطه از کشور در حراج سکه شرکت کنند که آمارهای ما نیز نشان دهنده پراکندگی جغرافیایی متقاضیان و برندگان در استان‌های کشور است.

بالسینی افزود: نکته دیگر این است که بعد از تخصیص سکه به برندگان حراج، فرایند تحویل سکه از طریق شعب بانک ملی در سرتاسر کشور (شعبه‌ای که متقاضی در حراج برای تحویل سکه انتخاب کرده است)، صورت می‌گیرد که طبیعتا، متقاضیان نزدیک‌ترین شعبه بانک ملی را برای دریافت سکه‌های خود انتخاب می‌کنند. بنابراین با سهل‌ترین شکل ممکن امکان تحویل سکه به برندگان حراج فراهم شده است.

عرضه سکه با نرخ کمتر از بازار آزاد

او در رابطه با تفاوت میان نرخ سکه در مرکز مبادله با بازار آزاد گفت: با توجه به اینکه قیمت‌های سکه در مرکز مبادله کمتر از قیمت‌های موجود در بازار است؛ عملا این امکان فراهم شده که مصرف کنندگان واقعی سکه طلا بتوانند با قیمت‌های واقعی‌تری سکه خود را دریافت کنند.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه خاطر نشان کرد: آمارهای تجمیعی از برگزاری بیست جلسه حراج سکه در مرکز مبادله نشان می‌دهد که در این مدت در مجموع ۸۷۸ هزار و ۳۰۳ قطعه انواع سکه مورد درخواست متقاضیان بوده که از این میزان ۳۵۳ هزار و ۹۱ سکه به متقاضیان اختصاص داده شده است یعنی بیش از ۴۰ درصد تقاضای سکه در حراج‌های مرکز پاسخ داده شده است.

بالسینی اظهار کرد: طی ۲۰ جلسه حراج سکه در مرکز مبادله تا امروز بیش از ۲۸۰ هزار نفر-معامله در حراجهای مرکز شرکت کرده‌اند و آمار تفکیکی از ۳۵۳ هزار سکه اختصاص داده شده، حاکی از آن است که ربع سکه با ۱۸۹ هزار و ۷۴۹ قطعه و ۵۳.۸ درصد از کل معاملات در جایگاه اول قرار دارد. رتبه دوم متعلق به تمام سکه با ۹۹ هزار و ۶۹۳ قطعه با ۲۸.۲ درصد از کل معاملات و نیم سکه با ۶۶ هزار ۶۴۹ قطعه و ۱۸ درصد از کل معاملات سکه، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا،  او گفت: با توجه به اینکه برگزاری منظم حراج سکه از طریق سامانه بومی است، این امکان فراهم شده که تمامی متقاضیان در سراسر کشور امکان شرکت و برنده شدن در حراج را داشته باشند و این همان نکته‌ای است که از ابتدا به عنوان یکی از سیاست‌های مرکز مبادله برای افزایش شمولیت مقاضیان حراج سکه بوده که خوشبختامه امروز محقق شده است.  


نظرات

آخرین اخبار
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال
چراغ سبز بارسلونا برای انتقال آراخو به لیورپول
محور ساسانی کرمانشاه؛ مسیر تازه رونق گردشگری
آغاز سنددار شدن 423 هزار هکتار زمین کشاورزی
انتصاب دکتر ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب
انتصاب محسن رضایی به‌عنوان نماینده رهبر انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی
دو و نیم در خیال، ‌یک و نیم در واقعیت
مکتب فرشچیان؛ میراث ماندگار نگارگری ایران
طرح جدید تایوان برای مهار حمله احتمالی چین
حمایت سناتور مورفی از یک توافق بد با ایران قوی‌تر
حزب‌الله: اسرائیل جنگل‌های جنوب لبنان را به آتش کشید
المخا زیر آتش؛ سومین حمله موشکی یمن در یک روز
زمان احتمالی واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اروپا در برابر جنگ پهپادی روسیه آماده نیست
تمهیدات ویژه برای کنکور 1405/ هشدار درباره پیامک جعلی
شناسایی بیش از 300 ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان
متهم پرونده 840 میلیاردی مسکن ملی به دام افتاد
پاپ لئو بار دیگر خواستار پایان جنگ اوکراین شد
ردپای احتکار و کم‌فروشی در پرونده‌های 500 میلیاردی گرمسار+فیلم
کشف پرونده زمین‌‎خواری 2 هکتاری در بابل
جانشین فرمانده فراجا: مسائل اجتماعی را نباید انتظامی کنیم
مراسم ترحیم ابوالقاسم قاسم‌زاده با حضور چهره‌های سیاسی و رسانه‌ای برگزار شد
نماینده پارلمان لبنان: آمریکا در جنگ علیه ایران ناکام ماند؛ تنگه هرمز باز نشد
نورویدئو | پشت توافق ریاض؛پایان عصر تکیه بر واشنگتن؟
آنفلوآنزا در کشور کاهش یافت؛کدام استان هنوز در وضعیت هشدار قرار دارد؟
برخورد قانونی دستگاه قضا با اهانت‌کنندگان به رئیس‌جمهور
پیکر حمیدرضا رجب‌زاده کشف شد؛ پای یک زن به این پرونده باز شد؛ 5 مظنون در بازداشت