×
ورزشی
شناسه خبر : 193075
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/17 ساعت 12:22
چرا ای‌اف‌سی حق میزبانی بازی با قطر را از ایران گرفت؟

چرا ای‌اف‌سی حق میزبانی بازی با قطر را از ایران گرفت؟

گفته می‌شود محل برگزاری بازی ایران و قطر تغییر کرده و البته فدراسیون فوتبال همچنان در تلاش است تا این اتفاق رخ ندهد.

نورنیوز-گروه ورزشی: چند هفته قبل بود که فدراسیون فوتبال، ورزشگاه امام رضا در مشهد را به عنوان میزبان بازی ایران و قطر در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ معرفی کرد. بعد از تجربه موفق میزبانی اصفهان و ورزشگاه فولادشهر( صرف نظر از چمن نامطلوب )، تصمیم تاج و همکارانش این بود که تیم ملی در مشهد به مصاف قهرمان جام ملت‌های آسیای ۲۰۲۳ برود.

حالا و در آستانه این بازی که قرار است هفته آینده برگزار شود، خبری با این مضمون منتشر شده که حق میزبانی را از ایران گرفته‌اند. حتی شنیده می‌شود ای اف سی تأکید دارد که بازی در کشور ثالث برگزار شود و ایران و قطر در محلی دیگر به مصاف هم بروند.

فدراسیون فوتبال نیز ضمن تایید این خبر اعلام کرد به دنبال منصرف کردن کنفدراسیون فوتبال آسیا از این تصمیم است.

با این حال به نظر می‌رسد برگزاری بازی ایران و قطر در کشور ثالث قطعی شده است و گویا ای اف سی از ایران درخواست کرده تا میزبان جدید را معرفی کند. مسئولان فدراسیون فوتبال هم اعتراض خود را آماده کرده‌اند تا به محض رسمی شدن این خبر، آن را کتباً به ای اف سی ارسال کنند.

به گزارش ایرنا، البته برگزاری بازی های تیم ملی کشورمان در کشور ثالث فقط مربوط به بازی ایران و قطر خواهد بود و پس از آن مجددا بازی های در کشورمان برگزار می شود.

البته گفته می شود در روزهای اخیر بحث برگزاری این دیدار در کشور ثالث مطرح شد که بخش زیادی از آن‌ها از طرف رسانه‌های عربستان بود. با این حال هنوز AFC تصمیم رسمی خود را در رابطه با این موضوع اعلام نکرده است.

البته اگر در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا این تصمیم خود را به صورت رسمی به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کند. مدیران فدراسیون در نظر دارد که سه پیشنهاد برای حل این موضوع به AFC اعلام کنند.

پیشنهاد اول فدراسیون فوتبال جابجایی دیدار رفت و برگشت ایران - قطر است به این صورت که بازی رفت در دوحه برگزار شود و بازی برگشت به میزبانی ایران باشد.

پیشنهاد دوم فدراسیون فوتبال برگزاری این دیدار در شهر دوبی است.

 پیشنهاد سوم، با توجه به حضور تیم‌ملی در تاشکند برای دیدار با ازبکستان در تاریخ ۱۹ مهرماه، برگزاری دیدار ایران - قطر در همین شهر است تا تیم‌ملی مجبور به انجام سفر دیگر نشود.

اعتراض رسمی فدراسیون فوتبال به فیفا

فدراسیون فوتبال ایران با ارسال نامه رسمی به AFC ضمن اعتراض به تصمیم اتخاذ شده برای برگزاری دیدار برابر قطر در کشور ثالث، سه پیشنهاد خود در این زمینه را مطرح کرد.

فدراسیون فوتبال ایران پس از دریافت نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر برگزاری دیدار تیم‌های ملی ایران و قطر در هفته چهارم از مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در کشور ثالث نسبت به آن واکنش نشان داد.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال صبح امروز جلسه اضطراری با ارکان حقوقی و بین‌الملل برگزار کرد که خروجی آن ارسال نامه به AFC در کوتاه‌ترین زمان ممکن بود.

در نامه ارسالی فدراسیون فوتبال به AFC نکاتی ذکر شده است که نشان از دخالت سایر کشورها در این امر دارد.

در نامه ارسالی فدراسیون فوتبال ایران ضمن اشاره به شرایط کاملاً ایمن در کشور و رفت و آمد هواپیماهای داخلی و خارجی بر فراز آسمان ایران تصمیم AFC را دور از منطق روز عنوان شده و ابراز امیدواری شده که دخالت سایر کشورها در این تصمیم غیر منتظره دخیل نباشد.

با این اوصاف با توجه به ضرب‌الاجل تعیین شده برای معرفی کشور ثالث از سوی ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا سه پیشنهاد ارائه شد.

نخستین پیشنهاد مربوط به جابجایی میزبان و میهمان برای دیدار میان تیم‌های ملی ایران و قطر در بازی رفت با برگشت است. در واقع فدراسیون خواستار میزبانی قطر در بازی رفت شده است تا در بازی برگشت بتواند بار دیگر میزبانی خود از این تیم را در ایران انجام دهد که روی این موضوع اصرار شده است.

فدراسیون فوتبال ایران در نظر دارد در صورت عدم پذیرش این پیشنهاد از سوی AFC اقدام به معرفی شهر تاشکند ازبکستان برای میزبانی از قطر کند. این فدراسیون در نامه ارسالی به کنفدراسیون فوتبال آسیا، گزینه سوم خود را به دوبی امارات اختصاص داده است.

حال باید دید AFC در جلسه روز چهارشنبه خود چه تصمیمی در این خصوص اتخاذ خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان