×
سیاسی
شناسه خبر : 193072
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/17 ساعت 12:09
پزشکیان:آمریکا و اروپا حامی رژیم‌وحشی اسرائیل هستند

در آیین رونمایی از ششمین محموله الواح هخامنشی؛

پزشکیان:آمریکا و اروپا حامی رژیم‌وحشی اسرائیل هستند

رئیس‌جمهور گفت: اروپا و آمریکا یک رژیم وحشی را در منطقه گذاشته و از آن دفاع می کنند که هیچ چارچوب انسانی را رعایت نمی کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان امروز سه‌شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳ در آیین رونمایی از ششمین محموله الواح هخامنشی شامل ۱۱۰۰ لوح عیلامی، در موزه ملی ایران، گفت: واقعیتی که در منطقه با آن مواجه هستیم حادثه پشت سر حادثه است و مشکلاتی که پیش می‌آید کار را سخت‌تر می کند. اروپا و آمریکا یک رژیم وحشی (اسرائیل) را در منطقه گذاشته و از آن دفاع می کنند که هیچ چارچوب انسانی را رعایت نمی کند.

او افزود: آنها هیچ چارچوب انسانی را مراعات نمی‌کنند. زن و بچه و پیر و جوانان را بمباران می‌کندو  جالب است که دم از حقوق بشر می‌زنند و می‌گویند چرا قاتل را اعدام می‌کنید؟ کسی نیست به این نامردها بگوید شما چرا زن و بچه‌ها بی‌گناه را می‌کشید؟

باید جوانان و دانش‌آموزان با مفاهیم میراث فرهنگی آشنا شوند

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای دیگر آنچه را ندارند هم می‌سازند، اما متاسفانه ما آنچه داریم را فراموش می‌کنیم، اظهار کرد: میراث فرهنگی ما باید تلاش کند که دانش آموزان را با مفاهیم مسأله آشنا کند، متاسفانه دانش‌آموزان ما با عمق و مفهوم مهارت و کاری که انجام شده است آشنا نیستند. اگر ریشه‌های تمدن، توسعه و آگاهی ما را ببرند، بی هویت می‌شویم و دیگر نمی‌دانیم که به کجا باید برویم و لذا هر کجا که بخواهند ما را می‌برند.

پزشکیان اظهار کرد: ایران ما مملو از سرمایه‌های فرهنگی، علمی، سیاسی، حکومت‌داری، اجتماعی و اعتقادی است و آن را ابتدا باید خودمان بشناسیم و بعد به دیگران ارائه کنیم که بیایند و ببیند و بشناسند.

بیش از ۹۰ درصد مقالات روی طاقچه‌ها خاک می‌خورند

او با بیان اینکه مدیرانی که به‌صورت جریانی و گروهی روی کار می‌آیند، هویت خود را نمی‌دانند و تبدیل به آدم‌هایی شده‌اند که قبل از نخبه شدن، می‌خواهند از کشور بروند، گفت: در صورتی که این آب و خاک متعلق به ما است. نتوانستیم گذشته خودمان را آموزش بدهیم.

رئیس جمهور افزود: کسی که گذشته خود را نداند، نمی‌تواند برای آینده خودش هم برنامه‌ریزی کند. زیرا احساس می‌کند ریشه ندارد. با ریشه‌هایی که ما داریم برای همه مسائل، درسی وجود دارد. دانشگاه‌های ما در بهترین حالت نسل دو هستند؛ یعنی در آن علم آموزش می‌‎دهند و در بهترین حالت، تحقیقات انجام می‌دهند که تازه آن هم بر مبنای نیازهای جامعه نیست.

پزشکیان با بیان اینکه محقق برای خودش کار می‌کند و دیگری هم کار خود را انجام می‌دهند، تاکید کرد: بیش از ۹۰ درصد مقالات روی طاقچه‌ها خاک می‌خورند. هنر رشد دادن و توسعه دادن چیزی بود که ما ۲۵۰۰ سال پیش داشتیم. اما الان باهم دعوا می‌کنیم و ما را به دعوا می‌اندازند تا خودشان نفع ببرند. در منطقه «بلا» سر مسلمانان آوردند، اگر مسلمانان با هم بودند مگر می‌توانستند این کار را با ما بکنند؟

او اظهار کرد: ما برای ماندن و نماندن یک شاخص بیشتر نباید داشته باشیم. آیا خدمت گزار مردم هستیم یا نه. حرف های ما برای کسب رأی نبود. ما بر اساس اعتقاد خود حرف می‌زنیم. هر کاری از دستمان بر بیاید برای اینکه بتوانیم ایران را به جایگاه خود برسانیم کوتاهی نخواهیم کرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: در خصوص مشکلات نیز آقای دکتر عارف با شما بنشینند و مشکلات را احصاء کنند. ما هر چقدر که بتوانیم به شما کمک خواهیم کرد. ما را گذاشتند که مشکل شما را حل کنیم. اگر در توان ما باشد و امکانش وجود داشته باشد، بدون منت کمک خواهیم کرد.

پزشکیان:+آمریکا+و+اروپا+حامی+رژیم+وحشی+اسرائیل+هستند
به گزارش ایرنا پزشکیان با بیان اینکه باید هویت خود و ریشه‌هایی که عمیق و پر افتخار است را به دنیا عرضه کنیم، گفت: باید این ریشه ها را شفاف کنیم. باید به دانش آموزان آموزش داده و هر ایرانی در هر کجای دنیا دلش برای مملکت خود بتپد. ما این هویت را باید به رخ جهانیان بکشانیم.

طبق این گزارش الواح رونمایی شده در فاصله سال‌های 1311 تا 1314 در مجموعه تخت جمشید در یک محل کشف شدند، اما به دلیل فقدان دانش بازخوانی آنها در کشور، طی توافقی به موسسه شرق‌شناسی آمریکا ارسال شدند تا مورد بازخوانی قرار گرفته و اطلاعات ارزشمند آنها استخراج شود.

این الواح حاوی اطلاعات ارزشمندی درباره نظم، ساختار و کارکردهای حکومت، خدمات اجتماعی از قبیل بیمه و خدمات ارائه شده به اقشار مختلف اجتماعی از جمله زنان باردار و افراد ناتوان، اطلاعات دیگر زیست اجتماعی، عمومی و خصوصی و اطلاعات عمومی کشور است.

تا کنون 6 هزار و 868 قطعه از این الواح طی 6 مرحله در سال‌های 1327، 1330، 1384، 1398، 1402 و 1403 به کشور بازگشته است و قرار است مابقی الواح که شامل 8 هزار و 100 قطعه است نیز در مدت 5 سال آینده به کشور بازگردانده شوند.

بخشی از الواح هخامنشی بازگردانده شده به کشور که قرار است از فردا در دید عموم قرار گیرد


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 7 دی 1404+ جدول
هشدار هواشناسی؛کاهش شدید دما در راه است
کشف 38 کیلوگرم شمش طلای قاچاق در فرودگاه مهرآباد
پزشکیان: 70 ردیف هزینه‌ای غیرضرور در بودجه 1405 حذف شد
آیت‌الله سیدعلی شفیعی دار فانی را وداع گفت
بازدید پوتین از مرکز فرماندهی روسیه
پادکست | حضرت ایوب:پیامبر صبر و شکر
سختگیری پلیس تهران در روزهای آلوده
بودجه 1405 زیر ذره‌بین دیوان محاسبات
شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه 7 دی 1404
واردات خودرو با قطار کلید خورد
محمد بنا در فدراسیون آذربایجان حاضر شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 7 دی 1404+ جدول
تهران میزبان اجلاس جهانی نوروز با حضور وزرای 18 کشور
لاوروف: اوکراین و حامیانش برای گفت‌وگوهای سازنده آماده نیستند
40 هزار نفر با تسهیلات بانک مسکن صاحب‌خانه شدند
صعود پرقدرت بورس با رشد 61 هزار واحدی شاخص کل
ایران، فضا و شکست انحصار علمی
«حنظله» از دسترسی به اطلاعات محرمانه نتانیاهو خبر داد
نفس تهران همچنان سنگین است
ترافیک سنگین در آزادراه قزوین–کرج همزمان با بارش برف در 15 استان
گرفتاری 14 نفر در کوهستان‌های برفی سردشت
عرضه مرغ منجمد با قیمت تنظیم بازاری 125 هزار تومان در تهران
دیدار عراقچی با رئیس و اعضای بنیاد ملی نخبگان
کاهش قیمت برنج با ورود هندی و پاکستانی به بازار
قیمت رسمی بلیت بازی‌های ایران در جام جهانی 2026 اعلام شد+ از 140 تا 500 دلار
حوادث ترافیکی سومین عامل مرگ در ایران
3 کشته و مجروح در واژگونی خودرو پژو پارس
یارانه مستقیم به مردم جایگزین ارز ترجیحی
مدارس ارومیه و اشنویه یکشنبه غیرحضوری هستند
تصویب شرایط جدید اثبات عسر و حرج زوجه برای ثبت دادخواست طلاق
5 میلیون درخواست خرید بلیت جام جهانی 2026 در یک روز
پانسمان‌های نوین سوختگی تحت پوشش بیمه قرار گرفت
پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا دوشنبه 8 دی 1404
زنده گیری پلنگ 6 ساله شهمیرزاد
در سوگ بهرام
گفتگوی وزرای خارجه ایران و قطر درباره فلسطین، لبنان و یمن
ایران رکورددار فرسایش خاک
قالیباف: کلیات بودجه 1405 در 9 دی بررسی می‌شود
دیوار امنیت با آجرهای هوشمند
اظهارات عجیب ترامپ درباره ادامه انتشار اسناد پرونده اپستین
پیش بینی وضعیت آب و هوا اردبیل فردا دوشنبه 8 دی 1404
فتنه جدید؟/ درباره هشدار امام جمعه مشهد در سالگرد اعتراضات 96
اولین حراج زمستانه شمش طلادر مرکز مبادله ارز برگزار شد
ترافیک سنگین در برخی محورهای کشور
پزشکیان: کسری بودجه و بی‌نظمی بانکی عامل اصلی تورم است
راز رفیق‌کشی فاش شد؛ متهم جسد دوستش را تکه‌تکه کرد
نرخ رشد مسکن منفی 12.9 درصد شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا دوشنبه 8 دی 1404
لاوروف: ایران در مواجهه با تحریکات خویشتن‌داری حداکثری نشان می‌دهد
X
آگهی تبلیغاتی