×
اقتصادی
شناسه خبر : 193063
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/17 ساعت 11:27
پورمحمدی زمان ارائه لایحه بودجه به مجلس را اعلام کرد

پورمحمدی زمان ارائه لایحه بودجه به مجلس را اعلام کرد

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه نگرانی درباره تخصیص اعتبارات برای اشتغال وجود ندارد، گفت طبق تصمیم مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه سال 1404 یکم آبان‌ماه تقدیم خواهد شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: حمید پورمحمدی در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی گزارش مشترک کمیسیون‌های اقتصادی و ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل (٤٤) قانون اساسی در مورد بررسی عملکرد تبصره های موسوم به تولید و اشتغال (تبصره (۱۸) در قوانین بودجه ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۲ و تبصره (۲) قانون بودجه ۱٤٠٣ کل کشور جهت تشریح وضعیت موجود اظهار کرد: این گزارش درباره آن است که چه مقدار اعتبارات برای اشتغال تخصیص داده شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه توضیح داد: سازمان برنامه و بودجه در سال ۱۴۰۱، ۲۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال تخصیص داد که این میزان در سال ۱۴۰۲ به ۲۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان رسید منتها در سال جاری بنابر دلایلی تاکنون تخصیص داده نشده که جزو اولویت‌های سازمان برنامه و بودجه است که تخصیص‌ها در نیمه دوم سال انجام شود.

او اضافه کرد: دلیل آنکه این اعتبار تاکنون اختصاص داده نشده این است که در نیمه اول سال هزینه‌های دولت زیاد و درآمدها کم است مثلا باید پول گندم‌کاران و پاداش بازنشستگان داده شود  بنابراین اعتبارات برای اجرای طرح‌های اشتغالزا در نیمه دوم سال پرداخت می‌شود.

پورمحمدی همچنین اظهار کرد: طبق گزارش‌ها حدود ۳۱ هزار میلیارد تومان پول تخصیص داده شده در حساب بانک‌ها و حساب اشتغال موجود است لذا وقتی پولی وجود دارد تخصیص دوباره به معنای برهم زدن اولویت‌ها است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: علاوه بر این منتظر گزارش دستگاه‌ها هستیم تا سازمان برنامه و بودجه براساس آن گزارش‌ها تخصیص را انجام دهد.

پورمحمدی در جمع‌بندی بیان کرد: سازمان برنامه و بودجه در سال‌های قبل برای اشتغال اعتبارات را تخصیص داده و در نیمه دوم امسال هم این کار انجام می‌شود ما منتظر گزارش نظارتی دستگاه‌ها هستیم تا این کار را براساس اولویت‌ها انجام دهیم. لذا نگرانی برای تخصیص اعتبارات اشتغال در سال جاری نیست و پرداخت می‌شود.

او همچنین با اشاره به زمان تقدیم لایحه بودجه سال آینده به مجلس شورای اسلامی گفت: اول آبان‌ماه کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ به همراه تبصره‌ها به مجلس تقدیم می‌شود تلاش براین بوده که بودجه انطباق حداکثری با برنامه هفتم داشته باشد.

پورمحمدی اظهار کرد که قرار است همایش مشترکی از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی در ۳۰ مهرماه در خصوص نحوه اجرای قانون برنامه هفتم توسعه برگزار شود که از نمایندگان برای حضور در این همایش دعوت می‌کنم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم