×
سیاسی
شناسه خبر : 193059
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/17 ساعت 11:16
عراقچی: امروز به عربستان سفر می‌کنم/ برای هر سناریو و اتفاقی آمادگی داریم

عراقچی: امروز به عربستان سفر می‌کنم/ برای هر سناریو و اتفاقی آمادگی داریم

وزیر امور خارجه از سفر منطقه‌‎ای خود به عربستان و برخی کشورها خبر داد و درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی گفت: به دنبال افزایش تنش و جنگ نیستیم اما از جنگ نمی‌ترسیم و ما برای هر سناریو و اتفاقی آمادگی داریم.

نورنیوز-گروه سیاسی:«سید عباس عراقچی» روز سه‌شنبه در حاشیه همایش «طوفان الاقصی: آغاز نصرالله» در جمع خبرنگاران درباره دلایل سفر خود عربستان و برخی از کشورهای منطقه گفت: هدف از این سفرها را رایزنی در مورد تحولات منطقه و تلاش برای توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی در لبنان و غزه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تلاش‌ها و رایزنی‌های جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از ادامه جنایت‌های بی‌شرمانه ادامه دارد، اظهار کرد: در این راستا بعد از رایزنی‌هایی که در نیویورک داشتیم سفری نیز به بیروت و سوریه داشتیم. از عصر امروز سفر منطقه‌ای من به ریاض و برخی دیگر از کشورهای منطقه آغاز می‌شود.

وزیر امورخارجه  با تاکید بر اینکه ما به دنبال یک حرکت دسته جمعی از سوی کشورهای اسلامی برای توقف جنایت‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی هستیم تصریح کرد : همانطور که بارها اعلام کرده‌ایم سیاست ایران حمایت از جریان مقاومت است و این موضوع در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

عراقچی  با بیان اینکه «ما بارها اعلام کرده‌ایم جمهوری اسلامی ایران به دنبال افزایش تنش و جنگ نیست، گرچه از جنگ نمی‌ترسیم» گفت: ما برای هر سناریو و اتفاقی آمادگی داریم، نیروهای مسلح ما در آمادگی کامل هستند، تمام اهداف لازم را شناسایی کرده‌ایم و البته همان طور که تاکید کردم سیاست ما توقف درگیری‌ها و رسیدن به توافق آتش‌بس قابل قبول است.

وی همچنین در پاسخ به سوال ایسنا در ارتباط با پیشنهاد ایران جهت برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی در ارتباط با تحولات اخیر در منطقه گفت: ما  به صورت رسمی به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی پیشنهاد دادیم که نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی یا مثل اجلاس قبلی اجلاس مشترک کشورهای اتحادیه عرب و و سازمان همکاری اسلامی برگزار شود، دبیرکل در این زمینه در حال رایزنی هستند. نظرات مثبتی تاکنون از سوی کشورهای عضو اعلام شده است و رایزنی‌ها در این زمینه ادامه دارد.

وزیر امورخارجه همچنین در پاسخ به سوالی در مورد برگزاری اولین نشست مشترک وزیران امور خارجه ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و اهمیت این اجلاس گفت: همانطور که اشاره کردیم اولین نشست مشترک وزیران امور خارجه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و ایران به صورت غیر رسمی در دوحه قطر برگزار شد.


وی ادامه داد: روابط ایران و شورای همکاری خلیج فارس در این سال‌ها دارای فراز و نشیب‌هایی بوده است. البته این یک امر طبیعی است و این اراده بین ایران و کشورهای این منطقه وجود دارد که این رابطه به همکاری‌های منطقه‌ای منجر شود.

عراقچی گفت: با تک تک این کشورها به غیر از بحرین که قطع ارتباط هستیم به صورت دوجانبه ارتباط داریم و رفت و آمدها وجود دارد.

وی در مورد روابط ایران و بحرین گفت: در طول ۳ماه گذشته ۳بار وزیر  امور خارجه بحرین به ایران برای شرکت در نشست وزیران امور خارجه مجمع گفت وگوی همکاری‌ آسیایی، مراسم درگذشت شهید رئیسی و  مراسم تحلیف آقای رئیس‌جمهور سفر کرده اند و این اراده برای برقراری روابط وجود دارد.

 عراقچی تصریح کرد: با وجود قطع رابطه با یکی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، این جلسه برگزار شد و این ابراز علاقه وجود داشت که این گفت وگوها و رایزنی‌ها وجود داشته باشد و ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: من در آن جلسه هم گفتم ۲ جور موضوع بین ما وجود دارد. موضوعاتی که واقعاً مورد اختلاف است و باید درباره آنها صحبت کرد یا می‌توانیم حل کنیم و یا اگر نتوانیم، حداقل درک بهتری از همدیگر پیدا خواهیم کرد. مسئله دوم موضوعاتی است که بر اساس سوءتفاهم به وجود آمده است و این سوءتفاهم‌ها را می‌توان رفع کرد.

عراقچی تصریح کرد: اراده خوبی را کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس در این نشست نشان دادند و نسبت به استمرار و انشاءالله ادامه آن ابراز علاقه کردند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
اسکات ریتر: آمریکا به اهدافش در برابر ایران نرسید
تاجرنیا : تصمیم فدراسیون درباره لغو مسابقات قابل دفاع است
دوفوریتی | دفتر خونین حضور و غیاب در مدارس ویران
دو تروریست شبکه جاسوسی مرتبط با موساد بامداد امروز اعدام شدند
ذخیره سد زاینده‌رود به 325 میلیون مترمکعب رسید
آنکارا در تیررس سناریوی جدید بحران‌سازی تل‌آویو
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 فروردین + جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 31 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
موج استکبارستیزی در جهان گسترش یافته است
آتش بسی که دو هفته دوام نداشت به توافق پایدار می رسد ؟!
9قهرمان کشتی آسیا زیر 25 سال/ یوشیدا بهترین، قاسمپور مسن‌ترین
"مسی اردنی" در کمین آرژانتین در جام جهانی
ابلاغ سریع‌تر مصوبه دستمزد کارگران
بایرن مونیخ برای سی و پنجمین بار قهرمان بوندس‌لیگا شد
هفته جدید بازار نفت شروع شد؛ رشد 4 دلاری در اولین دقایق
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: به زودی پاسخ دزدی دریایی ارتش آمریکا را می‌دهیم
تنگه هرمز از گذرگاه انرژی به ابزار قدرت تبدیل شد
پرتنش‌ترین جام جهانی تاریخ محصول ترامپ و کاخ سفید
اعتراف وزیر صهیونیست به نقش تل آویو در کشاندن آمریکا به جنگ با ایران
کره شمالی موشک بالستیک با کلاهک بارشی آزمایش کرد
مشاور سابق هسته‌ای کاخ سفید: ابزارهای آمریکا در برابر ایران محدود است
پوشش بیمه‌ای قیمت جدید داروی بیماران تالاسمی برقرار شد
قانون مالیات در مناطق آزاد صدای وزیر اقتصاد را هم درآورد!
نخست‌وزیر کانادا: روابط با آمریکا به «نقطه ضعف» تبدیل شده است
تحلیلگر اماراتی خواستار تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه شد
رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است
جنگ و هزینه‌هایی که فراتر از مرزها می‌روند
هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها
عارف: ثبات قیمت جهانی سوخت به پایان تضمینی فشار علیه ایران بستگی دارد
تاج: دورنمای خوشی از جام جهانی فوتبال نمی‌بینم
مذاکره امارات برای دریافت پشتوانه مالی در بحبوحه جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه
تاکید وزیران خارجه ایران و و پاکستان بر صیانت از صلح و امنیت در منطقه
حمله به یک کشتی کانتینری ایران توسط نظامیان راهزن آمریکایی
آمریکا خوشبینانه وارد جنگ شد اما شکست خورد
ابرنفتکش ایران از محاصره آمریکا عبور کرد
برپایی تظاهرات اعتراضی در کریات‌شمونه
ترس اسرائیلی ها از پهپادی های حزب الله
سانچز: آغازگران جنگ باید نتانیاهو را مهار کنند
ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد
گزارش سردار رادان از دستگیری عناصر سلطنت‌طلب و وطن‌فروش
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر: تحویل اورانیوم غنی شده منتفی است
اعلام جزئیات طرح جدید 10 بندی مدیریت تنگه هرمز
ریزش حمایت از ادامه جنگ علیه ایران از سوی صهیونیستها
شهروندان ژاپنی خواستار استعفای نخست وزیر کشورشان شدند
تالاب «شادگان» جان گرفت
حزب الله لبنان: در خاک سوریه حضور نداریم
اشتباهات راهبردی و محاسباتی دونالد ترامپ
پزشکیان: خون دختران شهید میناب پایمال نخواهد شد
کشته شدن 8 نفر در تیراندازی ایالت لوئیزیانا در آمریکا
یدالله موقن درگذشت