×
بین الملل
شناسه خبر : 193024
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/17 ساعت 08:48
حملات رژیم اسرائیل به آوارگان فلسطینی در نوار غزه/حملات گردان‌های قسام به نظامیان اسرائیلی

این خبر بروزرسانی می شود ...

حملات رژیم اسرائیل به آوارگان فلسطینی در نوار غزه/حملات گردان‌های قسام به نظامیان اسرائیلی

ارتش رژیم صهیونیستی در ساعات گذشته به آوارگان فلسطینی که در چادرهایی در جنوب نوار غزه ساکن بودند، حمله کرده و آنجا را به آتش کشیده و خانه‌های شهروندان فلسطینی را با خاک یکسان کرد. تا به این لحظه 77 نفر در این حملات ددمنشانه رژیم اسرائیل به شهادت رسیدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تانک‌های رژیم صهیونیستی محله الصبره واقع در جنوب شهر غزه را زیر آتش گرفتند.

نیروهای دفاع شهری در نوار غزه اعلام کردند که حملات رژیم صهیونیستی علیه چادرهای آوارگان فلسطینی در جنوب این باریکه دست کم سه شهید و تعدادی زخمی برجای گذاشت.

توپخانه رژیم صهیونیستی نیز پی در پی منازل فلسطینی‌ها را در شرق خان یونس واقع در جنوب نوار غزه هدف قرار داد.

نظامیان اشغالگر صهیونیست یک مسجد در منطقه خربه العدس واقع در شمال شهر رفح را هدف قرار دادند که به دنبال آن چندین فلسطینی زخمی شدند.

در همین راستا خبرنگار شبکه الجزیره گزارش داد که نظامیان صهیونیست تعدادی از خانه‌های فلسطینی‌ها را در منطقه التوام در شمال نوار غزه با خاک یکسان کردند.


مقاومت نیروهای اشغالگر را در مرکز نوار غزه هدف قرار داد

گروهان‌های قدس اعلام کرد در عملیاتی مشترک با تیپ‌های ناصر صلاح الدین، مقر کنترل و فرماندهی دشمن در منطقه جحر الدیک در مرکز نوار غزه را هدف حمله خمپاره‌ای قرار داده است.

قسام مقر فرماندهی نیروهای اشغالگر را در جبالیا در هم کوبید

گردان‌های قسام اعلام کرد که مقر فرماندهی و کنترل نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در شرق اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه با گلوله‌های خمپاره در هم کوبیده است.

شلیک ۲۰ موشک به سمت کریات شمونا 

شهردار کریات شمونا در شمال فلسطین اشغالی اعلام کرد که در یک ساعت اخیر ۲۰ موشک از لبنان به سمت این شهرک شلیک شده است.

کشتار جدید رژیم صهیونیستی در شهرک «الخضر» لبنان

 رسانه‌های لبنان از کشتار جدید رژیم صهیونیستی در شهرک «الخضر» واقع در البقاع در شرق لبنان خبر دادند.  رژیم صهیونیستی در جنایتی جدید، شهرک «الخضر» در البقاع را بمباران کرد که در نتیجه آن شمار زیادی به شهادت رسیدند.

المیادین افزود که پیکرهای تعدادی از شهدا همچنان زیر آوار است. خبرگزاری فلسطینی «سما» نیز گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک ساختمان ۳ طبقه را در شهرک الخضر هدف قرار دادند که در نتیجه این حمله ۲ نفر شهید و تعدادی نیز مفقود شده و زیر آوار هستند.
رسانه‌های لبنان همچنین از حملات شدید به خط مرزی لبنان خبر دادند. هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی همچنین دو شهرک القلیله و عیتیت در منطقه صور در جنوب لبنان را بمباران کردند.

کشته و زخمی شدن تعدادی نظامی صهیونیست در درگیری با مبارزان قسام

قسام اعلام کرد مجاهدان این گردان‌ها با گروهی از نیروهای اشغالگر اسرائیلی در منطقه بلوک 2 اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه درگیر شدند که طی آن شماری از اشغالگران اسرائیلی کشته و زخمی شدند.

زخمی شدن 48 نظامی اسرائیلی در 24 ساعت گذشته

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در 24 ساعت گذشته 48 نظامی این رژیم در جبهه‌های مختلف زخمی شدند که حال 7 نفر از آن‌ها وخیم است

کشته و زخمی شدن تعدادی نظامی اسرائیلی در عملیات قسام در غرب غزه 

گردان‌های قسام اعلام کرد یک نظامی اسرائیلی را در منطقه التوأم در شمال غرب غزه از پای درآورده است.

قسام تاکید کرد که مجاهدان این گردان‌ها بلافاصله بعد از رسیدن نیروهای پشتیبانی دشمن آنها را با یک بمب ضد نفر "رعدیه" هدف قرار دادند که طی آن این نیروها نیز کشته و زخمی شدند.

بی‌اعتمادی اکثر صهیونیست‌ها به مسئولان سیاسی خود

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا تاکید کرد که اسرائیلی‌ها علیرغم همه اختلافاتشان، تا حدود زیادی بر سر یک مسئله اتفاق نظر دارند و آن بی‌اعتمادی به مسئولان سیاسی خود است.

این روزنامه اشاره کرد که بسیاری از اسرائیلی‌ها می‌گویند ناکامی در استرداد اسرای اسرائیلی از غزه منجر به از بین رفتن مسئولیت‌پذیری متبادل بین مسئولان اسرائیلی شده است.

نیویورک تایمز همچنین تاکید کرد که میزان مهاجرت اسرائیلی‌ها در سال 2023 در مقایسه با سال 2021 سه برابر افزایش یافته است.

این روزنامه اشاره کرد که پس از گذشت یک سال از جنگ، هنوز بسیاری از اسرائیلی‌ها در تلاش برای یافتن پاسخی برای ناکارآمدی دولت تا این حد هستند و همین مسئله موجب شده تا باور به اینکه دولت از آن‌ها حمایت می‌کند، از بین برود.

قسام یک تانک مرکاوا را در جبالیا هدف قرار داد 

گردان‌های قسام اعلام کرد یک تانک مرکاوا ۴ ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه الحاووز در غرب اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه با بمب شواظ هدف قرار داده است.

قسام نفربر اسرائیلی را هدف قرار داد 

گردان‌های قسام اعلام کرد یک نفربر اسرائیلی را در نزدیکی ساختمان موسسه بیتنا در غرب اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه با بمبی قوی هدف قرار داده است.

شهادت 6 فلسطینی در حمله ارتش اشغالگر صهیونیستی به رفح

ارتش اشغالگر صهیونیستی گروهی از فلسطینیان را در منطقه "خربه القدس" در شمال رفح در جنوب نوار غزه بمباران کرد.

منابع پزشکی شمار اولیه شهدا را 6 نفر اعلام کردند.

در این حمله چند نفر هم زخمی شدند.

حملات ترکیبی گسترده از ۴ جبهه به قلب اراضی اشغالی

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که آژیرهای خطر در قلب اراضی اشغالی طی شب گذشته دست کم چهار بار به صدا درآمدند.

در ادامه این گزارش آمد است، نیروهای مقاومت شب گذشته از چند جهت اراضی اشغالی را هدف قرار دادند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تصریح کرد، سه حمله پهپادی از سمت عراق، پنج حمله موشکی از سمت نوار غزه، یک حمله موشک بالستیک از سمت یمن و پنج حمله موشکی از سمت لبنان علیه اراضی اشغالی صورت گرفت.

علاوه بر عملیات گسترده نیروهای مقاومت علیه اراضی اشغالی در سالگرد طوفان الاقصی، یک حمله سایبری گسترده علیه سایت‌های رژیم صهیونیستی نیز صورت گرفت.

پیام ویژه انصارالله یمن به سخنگوی نظامی حماس

حزام الاسد عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در پیامی نسبت به قدردانی ابوعبیده سخنگوی نظامی گردان‌های عزالدین قسام حماس از مشارکت فعال یمن در جبهه پشتیبانی از غزه واکنش نشان داد.

وی ضمن تشکر از ابوعبیده تصریح کرد: ما بار دیگر با ملت خودمان در غزه و مقاومت قهرمانانه آنها و گردان‌های شهید عزالدین قسام و فرمانده قهرمان آن محمد الضیف تجدید پیمان می‌کنیم و می‌گوئیم که یمن هرگز شما را رها نخواهد کرد و نقش خود را در پشتیبانی از شما تا رسیدن به پیروزی قطعی ادامه خواهد داد.

انصارالله خطاب به ابوعبیده خاطرنشان کرد که دشمن چیزی غیر از سرسختی مردان جهاد نخواهد دید، مردانی که همواره افتخار می‌کنند که شما به نیابت از آنها سخنگوی حماس هستید و مژده پیروزی‌های آنها را به امت اسلامی می‌دهید.

الاسد تصریح کرد که یمن معادلات و مراحل سخت‌تری برای تادیب اشغالگران و دادن درس عبرت به آن‌ها نسبت به جنایت‌هایی که انجام می‌دهند، در پیش خواهد گرفت و واکنش یمن در سطح جنایت‌هایی خواهد بود که صهیونیست‌های اشغالگر مرتکب می‌شوند.

بمباران هدفمند بیمارستان‌های نوار غزه طی یک سال گذشته

پایگاه خبری عربی ۲۱ در گزارشی به بیمارستان‌هایی که رژیم صهیونیستی طی یک سال گذشته از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون بمباران کرده پرداخت.

در این گزارش آمده است: حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مناطق غیرنظامی در نوار غزه تاکنون بیش از ۱۳۹ هزار شهید و زخمی برجای گذاشته که اکثر آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

علاوه بر این بیش از ۱۰ هزار تن در میان ویرانه‌های برجای مانده در نوار غزه مفقود شده‌اند. نظامیان صهیونیست به صورت متمرکز بخش پزشکی نوار غزه و مشخصاً بیمارستان‌های این باریکه را بمباران کرده‌اند تا بدین وسیله، ساکنان نوار غزه را به دلیل حمایت از مقاومت فلسطین مجازات کنند.

در ادامه نقشه بیمارستان‌هایی که این رژیم جنایتکار در نوار غزه بمباران کرده آمده است.

نیویورک تایمز: حدود ۶۰ درصد از ساختمان های نوار غزه تخریب شد

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز بامداد سه شنبه اذعان کرد که حدود ۶۰ درصد از ساختمان های نوار غزه تخریب شد.

 این رسانه آمریکایی اعلام کرد: اسرائیل می گوید که هدف آن نابودی حماس و تونل ها در غزه است، اما تل آویو منطقه ای که حدود دو میلیون نفر در آن ساکن بودند، نابود کرده است.

بعد از گذشت یک سال از آغاز جنایت های رژیم صهیونیستی در نوار غزه، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که در طول این مدت ۴۱ هزار و ۹۰۹ فلسطینی در این منطقه به شهادت رسیدند

بر جای ماندن ۷۵ شهید در حملات وحشیانه به غزه

 رژیم صهیونیستی بار دیگر یک جنایت خونین را در کارنامه سیاه خود در نوار غزه ثبت کرد.

بر اساس این گزارش، اشغالگران صهیونیست ساعاتی قبل اردوگاه البریج واقع در نوار غزه را هدف قرار دادند.

در جریان این حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه محل اسکان آوارگان فلسطینی دست کم 15 فلسطینی به شهادت رسیده و ۲۵ تن دیگر از زنان و کودکان زخمی شدند.

همچنین خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که ۷۵ شهید طی ساعات گذشته به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده‌اند.

شهادت 77 فلسطینی در حملات دوشنبه به نوار غزه

منابع پزشکی به الجزیره هم اعلام کردند که در حملات روز دوشنبه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه 77 فلسطینی به شهادت رسیده و ده‌ها نفر هم زخمی شدند.

کشته و زخمی شدن دو نظامی اسرائیلی در شمال نوار غزه

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در نبردهای شمال نوار غزه یک نظامی این رژیم کشته شده و یک نظامی هم بشدت مجروح شده است.

نظامی کشته شده گروهبان یکم "نوعم یسرائیل" از نیروهای گردان ۱۷ ارتش رژیم صهیونیستی است.

درگیری شدید مقاومت با نیروهای اشغالگر اسرائیلی در شمال نوار غزه

مبارزان مقاومت در بلوک ۲ اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه وارد درگیری‌های شدیدی با نظامیان اشغالگر اسرائیلی شدند.

سایت چندین فدراسیون ورزشی رژیم صهیونیستی هک شد

هکرهای ناشناس دوشنبه شب سایت چندین فدراسیون ورزشی رژیم صهیونیستی را هک کردند.

به گزارش شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی، از جمله سایت‌هایی که هک شده، سایت تیم فوتبال مکابی رژیم صهیونیستی است.

در کنار این سایت، فدراسیون‌های بسکتبال، هندبال رژیم صهیونیستی را نیز هک کردند و تصویر ابوعبیده سخنگوی گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس را قرار دادند.

آژیرهای خطر سه بار در مرکز اسرائیل به صدا درآمد

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی هم گزارش داد که روز دوشنبه سه نوبت آژیرهای خطر در مرکز اسرائیل به صدا درآمده است.

این موشک ها از غزه، لبنان و یمن شلیک شده بود که آژیرهای خطر در سه نوبت به صدا در آمده است.

شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی گزارش داد که چندین فروند موشک از لبنان به سوی تل آویو شلیک شده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
X
آگهی تبلیغاتی