×
سیاسی
شناسه خبر : 192951
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/16 ساعت 18:46
اجلاس کاپ 29 به زودی برگزار می‌شود/جنایات اسرائیل نمونه‌ای از فساد فی‌الارض است

ظریف:

اجلاس کاپ 29 به زودی برگزار می‌شود/جنایات اسرائیل نمونه‌ای از فساد فی‌الارض است

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه جنایات اسرائیل بی سابقه و نمونه‌ای از فساد فی‌الارض است، گفت: اجلاس کاپ 29 به زودی برگزار خواهد شد .

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون راهبردی رئیس‌جمهوری گفت: نه‌تنها جنایات اسرائیل در غزه آثار وحشتناکی بر محیط زیست دارد بلکه نمونه‌ای از فساد فی‌الارض است و همه ما داغدار فلسطین و لبنان هستیم.

 محمدجواد ظریف در سلسله نشست‌های «برای ایران» مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری با اشاره به یک‌ساله‌شدن نسل‌کشی رژیم اسرائیل در غزه، اظهار کرد: منطقه ما با بحران بسیار جدی روبه‌رو است و امروز یکمین سالگرد جنایات وحشتناکی است که اسرائیل در منطقه به راه انداخته‌ و غارت و قتل‌عام و نسل‌کشی در فلسطین اشغالی، نوار غزه و در لبنان ایجاد کرده است که این میزان از وحشیگری و جنایت بی‌سابقه است.

وی تاکید کرد: اگر به قرآن برگردیم تخریب محیط زیست در کنار کشتار انسان‌ها به‌عنوان دو عامل برجسته فساد فی‌الارض مطرح می‌شود. بنابراین نه‌تنها جنایات اسرائیل در غزه آثار وحشتناکی بر محیط زیست دارد بلکه نمونه‌ای از فساد فی‌الارض است و همه ما داغدار فلسطین و لبنان هستیم.

وی در ادامه در رابطه با اجلاس جهانی کاپ به میزبانی آذربایجان اظهار کرد: اجلاس کاپ ۲۹ به زودی برگزار خواهد شد. از آنجا که گزارش سیاستی آماده‌ای برای کاپ ۲۹ نداشتیم، تصمیم گرفتیم در این سلسله جلسات، گزارش سیاستی را تدوین کنیم.

ظریف ادامه داد: منطقه ما با بحران بسیار جدی مواجه است و قتل عام اسرائیل در این مدت بی سابقه است. می‌گویند در این شرایط چه ضرورتی دارد درباره محیط زیست صحبت کنیم، اما تخریب محیط زیست در کنار کشتار انسان‌ها به عنوان دو عامل برجسته فساد فی الارض محسوب می‌شود. نه تنها جنایات اسرائیل در غزه آثار وحشتناکی در منطقه دارد، بلکه یک فساد فی الارض است و تخریب زیست محیطی به وجود آورده است.

معاون راهبردی رئیس جمهوری تاکید کرد :اقدامات آن جنایت کاران روی منطقه تاثیر می‌گذارد. ضمن این‌که همه ما داغدار فلسطین و لبنان هستیم، لازم بود که مسائل روز را هم دنبال کنیم.

وی ادامه داد: به همین دلیل این جلسه جایگاه مهمی دارد. با یک نگاه انسانی و توسعه محور باید پیش برویم. توسعه بدون داشتن زیست بوم پایدار بی معنی است. حوزه محیط زیست میراث مشترک همه بشریت است و همه مسئولیت داریم، اما به این معنی نیست که همه مسئولیت یکسانی داریم. برخی‌ کشورها امکانات بیشتری برای حفظ محیط زیست دارند. آن‌ها با تحریم مانع از دسترسی به امکانات لازم در به دست آوردن فناوری‌های سبز می‌شوند. این مسئولیت مشترک است، اما در واقع متفاوت است.
ظریف با اشاره به حضور ایران در اجلاس پیش روی کاپ ۲۹ گفت: لازمه حل مشکلات این است که در اجلاس‌های پیش رو حضور داشته باشیم. حضور نداشتن راه حل نیست، چون هیچکس منتظر ما نخواهد ماند. تحولات در سطح جهانی جریان خواهد داشت. می‌گوییم ‌اگر در برخی از جلسات بین المللی شرکت نکنیم، مشروعیت آن جلاس را زیر سوال می‌بریم، اما این‌گونه نیست. شرکت نکردن به معنی ناکارآمدن کردن آن روند نیست. در روابط جهانی و در مذاکرات بین المللی شما یا خودتان از منافعتان دفاع می‌کنید یا دیگران بر سر منافع شما معامله می‌کنند.

وی با بیان اینکه بعد از آن داد ما به جایی نمی‌رسد، خاطرنشان کرد:  منافع را می‌برند. ما کجا می‌خواهیم برویم ادعا کنیم نبودیم و تصمیم شما نامشروع است؟ بدون ما تصمیم می‌گیرند و منافع ۸۰ میلیون نفر را می‌برند. ما باید با یک نگاه جدید به این صحنه داشته باشیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
استاندار هرمزگان: حادثه میناب را به عنوان سومین جنایت جنگی آمریکا در جهان ثبت می‌کنیم
وقوع 14 تصادف در یک آزادراه؛ 38 خودرو درگیر شدند
رئیس آژانس بین‌المللی انرژی: بازار نفت ممکن است تابستان بحرانی شود
یمن: رژیم صهیونیستی، باوجود قدرت نظامی‌اش، نیرویی شکست‌ناپذیر نیست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران به تنهایی از عهده آمریکا برمی‌آید
واشنگتن سفیر ایران در لبنان را در فهرست تحریم‌ها قرار داد
کلاس‌های درس کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها حضوری شد
حزب‌الله: اهداف نظامی اسرائیل با پهپاد «ابابیل» هدف قرار گرفت
الحوثی: دشمنان به‌شدت در زمینه نفوذ امنیتی علیه جوامع اسلامی در حال فعالیت هستند
غرق‌شدگی 2 نفر در سد مهاباد
واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد
قضاوت در نظامی جمهوری اسلامی یک شغل نیست، مسئولیتی الهی است
معاون رئیس‌جمهور: مقاومت مردم نقشه‌های آمریکا و متحدانش را ناکام گذاشت
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
رکورد مشترک مسی و پله در جام جهانی
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام
اعتراف مقام آمریکایی به ناتوانی در اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز
گفت‌وگوی پوتین و شی درباره اورانیوم ایران در پکن
معرفی رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال»
جدال آمریکا، چین و روسیه بر سر غزه در شورای امنیت
بغداد با هرگونه اقدام تهدیدکننده امنیت منطقه برخورد خواهد کرد
وعده پرداخت وام ازدواج به همه متقاضیان تا پایان سال
ارسال 96 تن کمک‌های بشردوستانه به ایران
اعلام تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه
ترامپ با تکرار ادعاها درباره ایران و تنگه هرمز: مذاکرات ادامه دارد
رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای راجع به جزئیات مذاکرات مرتبط با خاتمه جنگ
عبور 31 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت نیروی دریایی سپاه
هند اعزام کشتی‌های سوخت را به بازگشت کشتی‌های گرفتار در هرمز مشروط کرد
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور
چه خبر از جیره‌بندی آب در تهران؟
شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به دنبال سرمایه خارجی
آغاز طرح بازگشت به اشتغال کارگران بیکار شده
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی