×
اجتماعی
شناسه خبر : 192743
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/15 ساعت 16:57
تمایل بلاروس به واردات دارو و تجهیزات پزشکی از ایران

تمایل بلاروس به واردات دارو و تجهیزات پزشکی از ایران

در دیدار سفیر بلاروس در ایران با وزیر بهداشت کشورمان, افزایش تبادلات آموزشی، دارویی و تجهیزات پزشکی بین دو کشور مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در این دیدار که امروز (یکشنبه) 15 مهرماه در ستاد وزارت بهداشت انجام شد، دکتر محمدرضا ظفرقندی با اظهار امیدواری نسبت به گسترش همکاری‌ها در زمینه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کشور بلاروس، خطاب به دیمیتری  کالتسوف سفیر این کشور در ایران گفت: از این که به حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی ایران توجه دارید و در نمایشگاه های تخصصی ما مثل نمایشگاه دارویی فارما شرکت کردید، سپاسگزارم.

وزیر بهداشت با اشاره به سفر سال گذشته دکتر باقری فرد، معاون آموزشی این وزارتخانه برای ارزیابی سطح کیفی دانشگاه های علوم پزشکی بلاروس گفت: این سفر با هدف توسعه همکاری های آموزش پزشکی بین دو کشور صورت گرفت که نتایج مثمرثمری داشت.

ظفرقندی با اشاره به سوابق 40 ساله خود در حوزه آموزش علوم پزشکی به دانشجویان، به اهمیت و حساسیت استانداردها و کیفیت آموزش علوم پزشکی در ایران تاکید کرد و گفت: در بحث تبادل دانشجو باید از کیفیت و استاندارد لازم کشورها اطمینان پیدا کنیم.

وزیر بهداشت با بیان این که دانشجویان علوم پزشکی ایرانی که در کشورهای خارجی تحصیل می‌کنند برای کار در ایران باید آزمون بدهند، تصریح کرد: خوشبختانه در بازدید سال گذشته دکتر باقری فرد از بلاروس نتایج مثبتی حاصل شد و امید است که با ارزیابی‌های دوره‌ای که از طرف ایران از دانشگاه‌های علوم پزشکی بلاروس انجام خواهد شد، شاهد ارتقای مداوم کیفیت و استانداردهای آموزش پزشکی باشیم.

وی با اعلام این که در زمینه دارو با توجه به توانمندی‌های ایران، می توانیم همکاری ها را بین دو کشور ایران و بلاروس گسترش دهیم، گفت: موانع همکاری ها از جمله طولانی شدن ارزیابی داروها و مبادلات ارزی باید با کمک وزارت خارجه دو کشور مرتفع شود.

ظفرقندی در پایان برای بررسی راهکارهای توسعه همکاری ها در حوزه سلامت پیشنهاد داد کارگروه مشترک تخصصی بین دو کشور ایران و بلاروس تشکیل شود.

علاقه بلاروس به واردات دارو و تجهیزات پزشکی از ایران

سفیر بلاروس نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از دیدار با وزیر بهداشت کشورمان، اظهار کرد: بلاروس با ایران بسیار روابط خوبی دارد و این روابط در حوزه سلامت قابل گسترش هستند.

دیمیتری کالتسوف با اشاره به آمادگی وزیر بهداشت بلاروس برای سفر به ایران در جهت ارتقای سطح همکاری های دو کشور در حوزه سلامت، افزود: در بلاروس چهار دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد که پذیرای جمع زیادی از دانشجویان ایرانی هستند و آمادگی داریم این ظرفیت را ارتقا ببخشیم.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه ملی بلاروس مورد تایید وزارت بهداشت ایران قرار گرفته و امیدواریم پس از سفر معاون آموزشی وزارت بهداشت ایران به بلاروس شاهد صدور تاییدیه ها از سوی ایران برای سایر دانشگاه ها باشیم.

سفیر بلاروس با اشاره به تولید 98 درصد داروهای مورد نیاز ایرانیان در داخل ایران، بر تمایل کشورش برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی از ایران تاکید کرد و گفت: حوزه سلامت در ایران بسیار پیشرفته است و  بلاروس آماده انعقاد تفاهم نامه در این حوزه برای ارتقای همکاری های دو کشور است.

وی در پایان از پیشنهاد وزیر بهداشت کشورمان برای تشکیل کارگروه تخصصی جهت گسترش همکاری های دو کشور در حوزه سلامت، استقبال کرد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
عراق به جام جهانی بعد از 40 سال صعود کرد
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!