×
بین الملل
شناسه خبر : 192708
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/15 ساعت 13:52
تظاهرات حمایتی آمریکای لاتین از فلسطین

تظاهرات حمایتی آمریکای لاتین از فلسطین

کشورهای آمریکای لاتین از جمله ونزوئلا، شیلی و اکوادور نیز همراه با موج جهانی تظاهرات ضدصهیونیستی، شاهد تجمع‌های گسترده در حمایت از فلسطین بودند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش تارنمای شبکه تلویزیونی تله‌سور، بسیج جهانی معترضانی که خواستار پایان نسل‌کشی رژیم اسرائیل در خاورمیانه هستند، از شنبه (پنج اکتبر/ ۱۴ مهر) آغاز شده است. تظاهرات‌های جهانی که توقف فوری تشدید تنش‌های اسرائیل علیه فلسطین، لبنان، سوریه، یمن و سایر کشورها و قطع روابط دیپلماتیک دولت‌ها با رژیم صهیونیستی را دنبال می‌کنند.

هزاران نفر در شهرهای مختلف اکوادور، شیلی و ونزوئلا بسیج شدند تا نخستین سالگرد عملیات نیروهای حماس علیه مواضع رژیم صهیونیستی موسوم به طوفان الاقصی در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) را گرامی داشته و مخالفت خود با حمله‌های اسرائیل به غزه را ابراز کنند.

محکومیت شدید اقدامات نظامی اسرائیل و درخواست برای توقف فوری حملات و همچنین انتقاد از نقش آمریکا در درگیری خاورمیانه، ویژگی مشترک همه این راهپیمایی‌ها بود.

در کیتو پایتخت اکوادور، راهپیمایی بزرگی برگزار شد و شرکت‌کنندگان، پایان فوری نسل‌کشی در غزه و توقف اقدامات رژیم بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را مطالبه کردند.

در ونزوئلا نیز در همبستگی با مردم فلسطین و لبنان و علیه نسل‌کشی اسرائیل، مردم یک راهپیمایی بزرگ ضد امپریالیستی، ضد صهیونیستی و ضد فاشیستی برگزار کردند.

در کاراکاس، صدها نفر به سمت مقر سازمان ملل در ونزوئلا سرازیر شدند و با تحویل نامه‌ای از این نهاد بین‌المللی خواستند «مسئولیت خود را بپذیرد» و «به مصونیت از مجازات اشغالگری اسرائیل پایان دهد».

فادی الزابن سفیر فلسطین در ونزوئلا، همراه با نمایندگانی از دولت این تظاهرات را هدایت کردند و تحریم اسرائیل و اقدام برای توقف «نسل کشی» و «پاکسازی قومی» در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را خواستار شدند.

در سانتیاگو، هزاران شیلیایی به بسیج جهانی پیوستند و از دولت گابریل بوریچ (رئیس‌جمهوری این کشور) قطع روابط دیپلماتیک با اسرائیل و «اقدامات مشخص و نه فقط لفاظی» را خواستار شدند.

معترضان شعارهایی مانند «اسرائیل می‌کشد، یانکی‌ها (اشاره به آمریکا) حمایت می‌کنند» سر دادند.

علاوه بر برگزاری راهپیمایی‌های گسترده در این کشورها، دانشجویان کوبایی و فلسطینی دیروز شنبه به منظور کاشت درخت زیتون به یاد شهدای نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین و همه کشته شدگان جنگ‌های امپریالیسم گرد هم آمدند.

این گروه دانشجویان، حمایت خود را از مقاومت در فلسطین و لبنان با کاشت یک درخت زیتون و ۱۶ نیلوفر به عنوان نماد جان‌هایی که توسط ارتش اشغالگر اسرائیل گرفته شده است، اعلام کردند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هنرمند نقاش درگذشت
گزارش مهم وزارت دفاع درباره جنگ 12 روزه
عکس های منتخب جهان، 5 نوامبر 2025
نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است
آمریکا تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی را لغو می کند
محاصره صدها گردشگر اسرائیلی در یکی از بنادر یونان
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
تخصیص 70 هزار تن ذرت طی 24 ساعت آینده
رونمایی از سلطان بی رقیب بازار گوشت در جهان
بدهی 6 همتی تامین اجتماعی به داروخانه ها
گفتگوی پزشکیان با مکرون/ آمریکا و اروپا با اثبات صداقت اعتماد ایران را جلب کنند
توصیه دادگستری تهران به شهروندان برای سرقت نشدن خودرو
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی.م
رئیس‌ جمهور فردا به استان کردستان سفر می‌کند
نورنما | سرزمین لی‌لی‌پوت‌ها
مسدودسازی جاده چالوس برای تخلیه بار ترافیکی جنوب به شمال
زلزله خنج فارس را لرزاند
معاملات بدون پشتوانه طلای فیزیکی ممنوع شد
مرزهای قرقیزستان با ازبکستان و تاجیکستان به زودی برداشته می‌شوند
رکوردشکنی ستاره پرتغالی سیتی در لیگ قهرمانان
سانحه رانندگی در جنوب یمن با 34 کشته
تاکید پزشکیان بر ضرورت تداوم مسیر پیشرفت علمی
تسلیت عارف در پی درگذشت صابر کاظمی
ستاره جوان والیبال ایران درگذشت /زمان تشییع پیکر صابر کاظمی مشخص شد
بازداشت 3 نفر از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر
آلودگی هوای تهران تا چهار روز آینده
قالیباف وارد اسلام آباد شد
هشدار دبیر ستاد ملی جمعیت نسبت به عادی‌سازی سقط جنین
آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است
تصادف در محور سنقر–بیستون؛ دو کشته و پنج مصدوم+فیلم
ادامه تجاوزهای رژیم اسرائیل به خاک لبنان
یک کشته و چهار زخمی در تصادف خودرو دانش‌آموزان در دزفول
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر
برلین فعالیت انجمن مسلمانان آلمان را ممنوع کرد
گفت‌وگوی سید عباس عراقچی با وزیر خارجه چین
X
آگهی تبلیغاتی