×
ورزشی
شناسه خبر : 192597
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/14 ساعت 19:36
پرسپولیس 1 - چادرملو 0/ قرمزهای پایتخت به صدر رسیدند

هفته هفتم لیگ برتر؛

پرسپولیس 1 - چادرملو 0/ قرمزهای پایتخت به صدر رسیدند

بازی تیم‌های پرسپولیس تهران و چادرملو اردکان با نتیجه 1 بر صفر به نفع قرمزهای پایتخت در ورزشگاه جهان پهلوان تختی به پایان رسید.

نورنیوز- گروه ورزشی: تیم‌های فوتبال پرسپولیس و چادرملو اردکان در هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر امروز شنبه ۱۴ مهر و از ساعت ۱۷ در ورزشگاه تختی تهران و با قضاوت احمد محمدی با حضور سیستم داور ویدئویی VAR( از دقیقه ۶۳) رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی در پایان با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید. گئورگی گولسیانی زننده تنها گل بازی بود.

بازیکنان پرسپولیس:

الکسیس گندوز، گئورگی گولسیانی، محمدحسین کنعانی زادگان (۵۱- ایوب العملود) (۵۷- کارت زرد)، میلاد محمدی، فرشاد فرجی (مرتضی پورعلی‌گنجی)، مسعود ریگی (میلاد سرلک) (۸۳ - کارت زرد)، سروش رفیعی (سعید مهری)، وحید امیری، فرشاد احمدزاده، یاسین سلمانی (۵۱- لوکاس ژوآئو) و علی علیپور

ابتدا در ترکیب اعلامی از سوی باشگاه پرسپولیس نام اوستون ارونوف دیده می‌شد که این بازیکن در تمرین پیش از آغاز بازی از ناحیه ران پا احساس درد کرد و از لیست سرخ پوشان خط خورد و به جای او فرشاد احمدزاده در ترکیب این تیم قرار گرفت.

بازیکنان چادرملو:

ادسون ماردن، سیروس صادقیان، محمدمهدی احمدی، محمد پاپی، علی طاهران، رضا دهقان، هادی حبیبی نژاد، علی خدادادی، علاءالدین دالی، ماتئوس سانتوس (۵۷- سعید محمدی فرد)، ویکتور متئوس

بازیکنان پرسپولیس بازی را هجومی آغاز کردند و در دقیقه اول این دیدار از سمت چپ حمله‌ای را به سمت دروازه چادرملو تدارک دیدند که شوت زمینی علی علیپور را ادسون ماردن دروازه بان چادرملو به کرنر فرستاد. در ادامه سلمانی توپ را به سمت دروازه چادرملو ارسال کرد که با ضربه قیچی برگردان فرشاد فرجی توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۱۴ و پس از اینکه بازیکن چادرملو روی علی علیپور مرتکب خطا شد داور به سود سرخ‌ها اعلام ضربه خطا کرد و پشت توپ یاسین سلمانی ایستاد و ضربه او به شکل خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت تا دومین حمله جدی پرسپولیس در این بازی شکل بگیرد.

علیپور موقعیت گل‌زنی را از دست داد

در دقیقه ۲۴ علی علیپور باز در موقعیت خوبی برای شوت زنی قرار گرفت و در حالی که در زاویه‌ای بسته قرار داشت به نزدیکی محوطه جریمه چادرملو رسید و در حالی که دروازه بان این تیم جلو آمده بود نتوانست ضربه خوبی به توپ وارد کند و توپ با اختلاف زیادی از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۲۶ و در حالی که روی پاس زیبای فرشاد احمدزاده، میلاد محمدی صاحب توپ شده بود اما کمک داور به اشتباه آفساید این بازیکن را اعلام کرد و در کمال تعجب داوران اتاق VAR هیچ نظری در این خصوص ندادند .

در ادامه حملات پرسپولیس روی دروازه چادرملو اینبار و در دقیقه ۳۰ پاس زیبای یاسین سلمانی به فرشاد احمدزاده رسید و این بازیکن با سر به توپ ضربه وارد کرد که دروازه بان چادرملو توپ را به خوبی در آغوش گرفت.

در دقیقه ۴۷ فرشاد احمدزاده صاحب توپ شد و آن را به محوطه جریمه چادرملو ارسال کرد که با ضربه سر فرشاد فرجی همراه شد و توپ به تیرک دروازه برخورد کرد.

در دقیقه ۴۸ و روی پاس اشتباه گولسیانی، مهاجم چادرملو می‌رفت که با دروازه بان پرسپولیس تک به تک شود که با خروج به موقع گندوز توپ دفع شد تا این موقعیت برای چادرملو از دست رود.

در دقیقه ۵۰ محمدحسین کنعانی زادگان در برخورد با بازیکن چادرملو دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه دهد و با صورتی ناراحت و لنگان لنگان زمین بازی را ترک کرد.

از دقیقه ۶۳ سیستم داور ویدویی VAR در ورزشگاه راه اندازی شد تا دیداری که از ابتدا گفته می‌شد با این سیستم برگزار می‌شود از اواسط نیمه دوم راه اندازی شود!

در دقیقه ۶۶ و در حالی که بازیکن چادرملو با تکل روی پای سروش رفیعی موفق شد توپ را از آن خود کند توپ را به پاپی پاس داد و این بازیکن از زاویه بسته به توپ ضربه زد که به شکل خطرناکی از کنار دروازه گندوز به بیرون رفت.

در نیمه دوم کیفیت بازی به مراتب پایین‌تر از نیمه اول بود و مطابق با دیدارهای گذشته شاگردان گاریدو هیچ برنامه‌ای برای نزدیک شدن به دروازه حریف نداشتند و تیم چادرملو هم بیشتر در لاک دفاعی قرار داشت و چشم به ضد حملات دوخته بود.

گئورگی فرشته نجات دروازه پرسپولیس شد

پس از چند موقعیت بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس که ضربات ژوآئو و میلاد محمدی دو بار به تریک دروازه برخورد کرد در برگشت توپی که محمدی به آن ضربه زده بود، ایوب العملود صاحب توپ شد و او هم به سمت دروازه چادرملو شوت زد که بازیکنان این تیم توپ را به طور ناقص دفع کردند و در یک قدمی دروازه، گئورگی گولسیانی توانست تنها گل بازی را به ثمر برساند.

پرسپولیس با کسب این پیروزی و با ۱۴ امتیاز به طور موقت در صدر جدول قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
X
آگهی تبلیغاتی