×
سیاسی
شناسه خبر : 192504
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/14 ساعت 11:18

دیدار عراقچی با بشار اسد/رایزنی درباره راه‌های توقف تجاوزگری رژیم صهیونیستی

وزیر خارجه ایران در ادامه دیدارهای خود در سوریه به رئیس‌جمهور این کشور رایزنی کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه در دمشق دیدار و گفت‌وگو کرد.

بشار اسد در این دیدار بر روابط استراتژیک ایران و سوریه و اهمیت آن در مقابله با چالشها و  تهدیدهای پیش‌ِروی منطقه و ملتهای آن و در رأس آن مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی عربی و ارتکاب جنایات کشتار علیه غیرنظامیان از سوی این رژیم در لبنان، فلسطین و سوریه تأکید کرد.

بشار اسد تصریح کرد: مقاومت در برابر تمام اشکال اشغالگری، تجاوزگری و کشتار دسته‌جمعی حقی مشروع و در سایه حمایت مردمی از آن و اعتقاد به چنین حقی، قدرتمند است.

رئیس جمهور سوریه تأکید کرد: پاسخ ایران به تجاوزات مکرر اسرائیل به ملتهای منطقه و حاکمیت کشورها، پاسخی قدرتمند بود و درسی به رژیم صهیونیستی داد مبنی بر اینکه محور مقاومت قادر به بازدارندگی در برابر دشمن و بازداشت آن و شکست طرحها و نقشه‌هایش است و به‌لطف اراده و همبستگی ملتها قدرتمند و ثابت‌قدم باقی خواهد ماند.

اسد تأکید کرد: تنها راه در برابر رژیم اسرائیل، توقف جنایات کشتار و ریختن خون بیگناهان و بازگرداندن حقوق مشروع به صاحبانشان است.

در این چارچوب، بشار اسد و عراقچی، راههای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان و اهمیت حمایت از برادران لبنانی در سایه آوارگی گسترده‌ای را که تجاوزات  اسرائیل باعث آن شده است، بررسی کردند.

عراقچی هم بر اعتماد به قدرت مقاومت در لبنان و فلسطین در برابر ماشین کشتار و ویرانگری رژیم اسرائیل و نیز ضرورت هماهنگی با تمام کشورهای حامی برای توقف این تجاوزات تأکید کرد.

دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوریه

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه که در ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای خود به دمشق سفر کرده، صبح امروز (شنبه) با «بسام صباغ » وزیر خارجه سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار عراقچی با بشار اسد/رایزنی درباره راه‌های توقف تجاوزگری رژیم صهیونیستی
عراقچی: ابتکاراتی در خصوص آتش‌بس در لبنان و غزه وجود دارد

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به سوریه در جمع خبرنگاران هم اظهارداشت: هدف من از سفر به دمشق ادامه رایزنی‌ها نسبت به تحولات منطقه است، در بیروت رایزنی‌های بسیار مهمی را با مقامات دولتی لبنان داشتیم.

او گفت: جهت مشورت‌ها و رایزنی‌های بیشتر ادامه گفت‌وگوها را در دمشق با مقامات دولت سوریه خواهیم داشت. ما همواره نسبت به تحولات منطقه در رایزنی نزدیک با دوستان خود در دولت سوریه بودیم. مهمترین بحث روز، بحث آتش بس در لبنان به ویژه در غزه است.

عراقچی افزود: ابتکاراتی در این زمینه وجود دارد رایزنی‌های صورت گرفته که امیدواریم به نتیجه برسد ولی متاسفانه دشمنی‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد، همانطور که از ابتدا هم معتقد بودیم، رژیم صهیونیست جز زبان زور، جنگ و جنایت زبان دیگری را بلد نیستند و به جنایات خودش هر روز در بیروت جنوب لبنان و غزه ادامه می‌دهد و این احتیاج به یک تلاش جمعی در جامعه جهانی برای توقف جنایت‌ها دارد.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: به هر حال تلاش‌های ما ادامه دارد و امیدوار هستیم که بتوانیم با دوستان خود در دمشق به تفاهم بیشتری برای گام‌های بعدی برسیم. بحث‌های دوجانبه ما بسیار گسترده است در زمینه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ارتباطات خوبی را با دولت سوریه داریم که طبیعی است که مروری بر آنها خواهیم داشت و تلاش می‌کنیم که موانع موجود را برطرف و زمینه‌های جدیدی را پیدا کنیم و روابط را بهتر از گذشته ادامه دهیم.

او ادامه داد: در خصوص بحث‌های منطقه‌ای و بین‌المللی هم همواره بحث‌های خوبی داشتیم و طبیعی هست الان به دلیل شرایط خاص منطقه این بحث‌هاش اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
جزئیات جدید از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
X
آگهی تبلیغاتی