×
سیاسی
شناسه خبر : 192489
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/14 ساعت 10:03

اسماعیل گرامی‌مقدم*

راهبرد نه تعلل و نه شتاب‌زدگی

آوردگاهی که در روز جمعه ذیل عنوان «نصر» در ایران زمین شکل گرفت، نشان‌دهنده اوج دلیری، شهامت و شجاعت یک ملت و رهبرشان است.

نورنیوز-گروه سیاسی: آوردگاهی که در روز جمعه ذیل عنوان «نصر» در ایران زمین شکل گرفت، نشان‌دهنده اوج دلیری، شهامت و شجاعت یک ملت و رهبرشان است. در روزها و روزگاری که الفاظ و ادبیات حق‌طلبانه تغییر و جایگاه ظالم و مظلوم را عوض کرده، رهبری معظم انقلاب با تبیین درست و منطقی جایگاه ظالم و مظلوم، جایگاه تجاوز‌کننده و مدافع در برابر تجاوز را به صورت شفاف تصویرسازی کردند. 

1) شرحی که رهبری از حقایق موجود در منطقه ارایه کردند، نه تنها برای جهان اسلام حرف‌های بسیاری دارد، بلکه برای جهانیان نیز آگاهی‌بخش است. یکی از نتایج حضور مردم پشت رهبری‌شان نشان‌دهنده وحدت ملی، آشتی ملی و رشد انسجام اجتماعی است. 

2) پیامد این رهنمودها و این حضور برای جهان اسلام وحدت‌آفرین است. مشخص است که دشمن واحد نه تنها برای فلسطین و لبنان و ...بلکه برای همه جهان و بشریت تفکرات نژادپرستانه‌ای است که توسط اسراییل پیش روی جهانیان گشوده شده است.


3) یکی دیگر از خروجی‌های صحبت‌های رهبری و حضور ملت در نماز جمعه ایجاد امید در نتیجه گرفتن از فرهنگ مقاومت و تزریق روحیه به ملت‌های فلسطین و لبنان است. این حضور باعث ایجاد ناامیدی و ترس و بر هم زننده راهبردهای دشمنانی است که تصور می‌کردند با خشونت و ترور می‌توانند مقاومت را شکست دهند. 


4) مقایسه‌ای که رهبری میان سال‌های ابتدایی انقلاب و شهادت رهبران جمهور اسلامی و شرایط امروز داشتند و اشاره کردند که ترورهای کور دشمنان نه تنها جمهوری اسلامی را ضعیف نکرد، بلکه باعث تقویت بیشتر و افزون‌تر نظام شد، درس‌آموز است. از سوی دیگر این مقایسه تطبیقی برای جوانان امروز نیز این آموزه را در پی داشت که بحران‌ها، کشور را به سمت رشد و استحکام بیشتر سوق می‌دهند و ما را قوی‌تر می‌کنند. در سال‌های ابتدایی انقلاب نیز با شهادت هر چهره بزرگ و هر مرد اثر‌گذاری، سرداران جدید و مردان قوی‌تری رویش پیدا کردند و حماسه‌هایی تازه شکل دادند. این روند در لبنان و فلسطین هم تکرار می‌شود. صهیونیست‌ها می‌توانند اجسام و پیکره‌های رهبران مقاومت را ترور کنند، اما نمی‌توانند فرهنگ و تفکرات آنها را از میان برداشت.


5) ملت فلسطین، لبنان، ایران و... که مورد تجاوز قرار گرفته‌اند، حق دفاع از خود را دارند. این حق نه تنها قانونی و مبتنی بر اصول روابط بین‌الملل است، بلکه کاملا انسانی و اخلاقی است. هر ملتی می‌تواند و اساسا باید در برابر آدم‌کشی‌ها و تجاوزات، واکنش مناسب از خود نشان دهد. این امر نشان‌دهنده بالندگی کشورهاست. با این حادثه و رویدادی که رخ داد، پدیده‌ای ارزشمند در افکار عمومی بین‌المللی جوانه زد. در واقع جهانیان و کشورهای منطقه متوجه شده‌اند که نباید نسبت به کودک‌کشی، آدم‌کشی و تجاوزات علیه یک ملت ساکت باشند.لازم است واکنش‌های مناسب از خود نشان دهند و متجاوز را بر سر جای خود بنشانند. اگر همه جهان در برابر این رویکردهای نژادپرستانه بی‌تفاوت نباشند، بدون تردید دیگر رژیم‌هایی مانند رژیم صهیونیستی نخواهند توانست به جنایت خود ادامه دهند. 


6) یکی از خروجی‌های مهم حماسه مهم جمعه که به نام «نصر» بازتاب پیدا کرد، راهبردی است که رهبری درخصوص نه تعلل و نه شتاب‌زدگی مطرح کردند. این راهبرد مسیر کشور را در حوزه سیاسی و نظامی در ابعاد گوناگون نمایان می‌کند. راهبردی که می‌تواند دورنمای جریان مقاومت را در افق پیش رو ترسیم کند. امیدواریم این رویکرد باعث تقویت خردورزی و عقلانیت در تصمیم‌سازی‌ها و رفتارهای مقامات مسوول کشورمان نیز   باشد.

 

**قائم مقام حزب اعتماد ملی


روزنامه اعتماد
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
X
آگهی تبلیغاتی