×
حوادث
شناسه خبر : 192445
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/13 ساعت 21:58
معمای پیچیده در قتل پدر و دختر خردسال/ دختر بزرگ خانواده و نامزدش قاتل هستند؟

معمای پیچیده در قتل پدر و دختر خردسال/ دختر بزرگ خانواده و نامزدش قاتل هستند؟

دختری که متهم است با همدستی نامزدش، پدر و خواهر خردسالش را کشته، برای بار دوم در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت.

نورنیوز-گروه حوادث: قتل هولناک پدر و دختر خردسال را دختر بزرگ خانواده به نام آرزو به پلیس گزارش داد. او گفت وقتی وارد خانه شد، با جسد آنها مواجه شد.

با انتقال اجساد به پزشکی قانونی، تحقیقات در این خصوص آغاز شد و ماموران متوجه شدند مرد مقتول که حسن نام داشت با همسر دومش زندگی می‌کرد و از او دختری خردسال به نام پانته‌آ داشت. آرزو نیز فرزند حسن از همسر اولش بود که در همان ساختمان محل سکونت خودش، واحدی را برای او خریده بود و زن جوان در آنجا زندگی می‌کرد. پلیس متوجه اختلافات خانوادگی آنها شد. ضمن این که مشخص شد آرزو روز حادثه با نامزدش بهرام در خانه بود و آنها به‌ طور ناگهانی از خانه بیرون رفتند و مدتی بعد برگشتند.

ماموران با توجه به گفته‌های نامادری آرزو و همچنین مدارک به دست آمده، به آرزو و نامزدش بهرام مشکوک شدند و آنها را بازداشت کردند اما هر دو منکر قتل‌ها شدند.

آرزو گفت: بعد از طلاق در واحدی که پدرم به من داده بود، زندگی می‌کردم و با زندگی شخصی پدرم کاری نداشتم. روز حادثه نامزدم به خانه من آمد. چون کمر درد داشتم و مریض بودم، بهرام قبل از رفتن به من گفت می‌خواهد سری به پدرم بزند اما نامادری‌ام گفت خانه‌اش نامرتب است و خوب نیست بهرام در آن شرایط خانه را ببیند. بعد از این ماجرا بود که بهرام و من از خانه خارج شدیم تا برایم قرص کمردرد بگیریم. در همین حین دو مرد مقابل در خانه آمدند و گفتند با پدرم کار دارند. پدرم به من گفت در واحد خودم را باز بگذارم تا اگر لازم شد به خانه من بروند، چون خانه خودشان مرتب نبود و نمی‌خواست مهمان به آنجا برود. من هم در خانه را باز گذاشتم و وقتی برگشتم با جسد خواهر و پدرم روبه‌رو شدم.

بهرام نیز مدعی شد بعد از اینکه از خانه نامزدش خارج شد، دیگر در جریان اتفاقاتی که در خانه رخ داد، نبود.

با این حال با توجه به مدارکی که به دست آمده بود، از جمله حرف‌های ضدونقیض متهمان و سایر مدارک، کیفرخواست علیه آنها صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد. متهمان محاکمه و از اتهام قتل عمدی تبرئه شدند اما اولیای دم به رأی صادره اعتراض کردند.

نامادری آرزو گفت به خاطر قتل دخترش همچنان شکایت دارد و مدارک نشان می‌دهد آرزو و نامزدش عامل قتل هستند.

پرونده به دیوان عالی کشور رفت و در دیوان بود که رأی صادره نقض شد، چرا که مدارک نشان می‌داد بهرام در سال ۸۴ نیز متهم به قتل شده اما چون مدارک علیه او کامل نبوده، تبرئه شده است. دلایلی که در پرونده قبلی قتل وجود داشت و باعث تبرئه بهرام شده بود دقیقاً شبیه همین دلایلی بود که در پرونده قتل پدر و دختر وجود داشت. بنابراین، قضات دیوان دستور دادند تا روش احتمالی قتل مورد بررسی مجدد قرار گیرد.

ضمن اینکه بهرام روز حادثه تلفن همراهش را در خانه‌اش گذاشته بود و این ظن را درباره این که بهرام نگران نقطه‌زنی گوشی بوده است،  قوت داد و قضات دیوان عالی کشور خواستند تا در این خصوص نیز بررسی لازم انجام گیرد.

همچنین گفته‌های شاگرد نانوا که مدعی بود آرزو و نامزدش را روز حادثه با هم ندیده است، مساله دیگری بود که قضات دیوان خواستار تحقیق درباره آن شدند. شاگرد نانوا گفته بود فقط بهرام را حین خروج از خانه دیده و هیچ مرد غریبه‌ای هم مقابل خانه حسن نبوده است. همچنین قضات دیوان خواستار تحقیق بیشتر درباره لکه خونی شدند که گفته می‌شد روی لباس آرزو دیده شده است.

به این ترتیب، پرونده یک بار دیگر به دادگاه برگشت. در جلسه دوم رسیدگی باز هم بهرام و آرزو اتهامات را انکار کردند و گفتند قتل کار آنها نیست.

آرزو گفت: من خودم در قتل پدرم شاکی هستم و بارها گفته‌ام که دو مرد مقابل در خانه آمدند و احتمالاً آنها عامل قتل هستند. بهتر است آن دو مرد شناسایی شوند. من و بهرام در قتل نقشی نداشتیم.

بهرام نیز اتهامات را رد کرد و گفت: من خصومتی با پدر نامزدم نداشتم که بخواهم او را بکشم و این اتهام را قبول نمی‌کنم.

بعد از پایان جلسه دادگاه قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.


اعتماد آنلاین
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس
نوراینفو | آیا ویپ از سیگار هم خطرناک‌تر است؟
تصمیم‌گیری برای تنگه هرمز فقط توسط ایران و عمان صورت می‌گیرد
حقیقت هشدار سردار علایی و واکنش شهید شمخانی چه بود؟
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
میزبانی تیم‌های ایرانی در کشور سومی
فروشنده ملک به کوشنر در آلبانی مظنون به جعل اسناد است
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند