×
ورزشی
شناسه خبر : 192441
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/13 ساعت 21:28
ملوان صدرنشین لیگ برتر شد

در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال؛

ملوان صدرنشین لیگ برتر شد

هفته هفتم لیگ برتر فوتبال امروز با 4 دیدار آغاز شد و در اولین بازی مس به مصاف شمس آذر رفت و پس از آن نساجی و ملوان، خیبر و گل‌گهر و ذوب‌آهن و آلومینیوم مقابل هم قرار گرفتند. ملوان با تساوی مقابل نساجی 14 امتیازی شد و موقتا به صدر جدول رفت.

نورنیوز-گروه ورزشی: هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امروز جمعه 13 مهرماه با بازی تیم‌های نساجی مازندران و ملوان بندرانزلی، خیبر خرم‌آباد و گل‌گهر سیرجان، آلومینیوم اراک و ذوب آهن اضفهان، تیم‌های مس‌رفسنجان و شمس آذر قزوین پیگیری شد.

صید یک امتیازی ملوان در خانه نساجی

تیم‌های نساجی مازندران و ملوان بندرانزلی در این با قضاوت بیژن حیدری در ورزشگاه شهید وطنی و از ساعت ۱۸:۱۵ آغاز شد که این دیدار با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

حامد پاکدل در دقیقه ۱۴ برای نساجی گلزنی کرد تا شاگردان ساکت الهامی با آرامش بیشتری و با هدف کسب ۳ امتیاز این دیدار را دنبال کنند، دو تیم با همین نتیجه به رختکن رفتند تا شانس خود را در ۴۵ دقیقه دوم امتحان کنند.

در ادامه و در نیمه دوم، امید نورافکن در دقیقه ۷۱ موفق شد کار را به تساوی بکشد تا این جدال پس از ۹۰ دقیقه با تساوی یک بر یک به پایان برسد.

با این نتیجه ملوان ۱۴ امتیازی شد و به صدر جدول رفت و نساجی نیز با ۴ امتیاز در رده پانزدهم این هفته را به پایان برد.

جدال یک امتیازی خیبر و گل‌گهر در لیگ برتر فوتبال

دو تیم خیبرخرم‌آباد و گل‌گهر سیرجان هم در این هفته از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه تختی خرم‌آباد و با قضاوت مرتضی منصوریان در شرایطی آغاز شد که دو تیم با تساوی بدون گل به کار خود پایان دادند.

هر چند این دیدار در همان دقایق ابتدایی می‌توانست در پی اشتباه محمدرضا اخباری با گل برای خیبر همراه باشد اما تلاش دو تیم در نهایت با تساوی بدون گل خاتمه یافت تا جدال ۹۰ دقیقه‌ای آنها با حداقل امتیاز برای خیبر خرم‌آباد و گل‌گهر سیرجان به پایان برسد.

با این نتیجه گل گهرسیرجان ۱۰ امتیازی شد و در رده ششم این هفته را به پایان برد و خیبر خرم‌آباد نیز با ۷ امتیاز در رده دهم باقی ماند.

آتش‌بازی آلومینیوم در اصفهان؛ شکست تحقیرآمیز ذوب‌آهن مقابل ایرالکو

در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ١٨:٣٠ تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در ورزشگاه فولادشهر به مصاف آلومینیوم اراک رفت و با نتیجه ۴ بر صفر برابر حریف خود تن به شکست داد.

دقیقه ١٧ ایرالکو صاحب ضربه کرنر شد که ارسال تماشایی امین جهان‌کهن با ضربه سر بهروز نوروزی‌فرد تبدیل به گل شد تا نیمه نخست با همین یک گل با برتری آلومینیوم به پایان برسد.

دقیقه ۵٣ محمدامین کاظمیان روی یک حرکت انفرادی موفق شد دروازه داوود نوشی صوفیانی را باز کنند تا نتیجه ٢ بر صفر به سود ایرالکو شود.

دقیقه ۸۴ طالب ریحانی روی پاس محمد لطفی موفق شد برای سومین بار دروازه ذوب‌آهن را باز کند.

عارف حاجی‌عیدی در دقیقه ۹۲ باز هم دروازه داوود نوشی‌صفیانی رو گشود تا در پایان شاگردان مجتبی حسینی با نتیجه ۴ بر صفر ذوب‌آهن اصفهان را در هم بکوبند.

آلومینیوم اراک با این برتری پرگل ۹ امتیازی شد و در رده هفتم قرار گرفت و ذوبی‌ها نیز با ۷ امتیاز در رده نهم قرار گرفتند.

ثبت نخستین پیروزی شاگردان دقیقی در ورزشگاه شهدای مس

دیدار تیم‌های مس‌رفسنجان و شمس آذر قزوین در هفته هفتم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر ایران از ساعت ۱۸ امروز در ورزشگاه شهدای مس آغاز شد و در نهایت با برتری یک بر صفر شمس‌آذر قزوین به پایان رسید.

در نیمه اول گلی ردبدل نشد و بازی در نیمه اول با بدون گل به پایان رسید.

در نیمه دوم در دقیقه ۵۶ شمس آذر قزوین توانست پنالتی بگیرد و علی آزادمنش توانست اولین گل تیمش را به ثمر رساند. در نهایت این دیدار با برتری شمس آذر قزوین به اتمام رسید.

مس‌رفسنجان با این شکست ۵ امتیازی شد و در رده چهاردهم ایستاد و شمس آذر قزوین با این برد با ۶ امتیاز در رده دوازدهم قرار گرفت.

ملوان صدرنشین لیگ برتر شد
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
فراخوان فوری پنتاگون برای نشست صدها ژنرال آمریکایی در پایگاه تفنگداران ویرجینیا
یائیر لاپید: رفتارهای دیکتاتورمآبانه نتانیاهو، مخالف اصول دموکراسی است
سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل؛دروغ پردازی های جنایتکار اصلی غرب آسیا درباره ایران
فلیک به رکورد طلایی 50 برد در بارسا رسید
سخنگوی کرملین: وضعیت اوکراین و موضع آن در مذاکرات هر روز در حال بدتر شدن است
رای گیری شورای امنیت دربارهٔ تعویق تحریم‌های ایران
علی‌اف: تصویب «مسیر ترامپ» یکی از نتایج کلیدی نشست واشنگتن بود
لاریجانی: مکانیسم ماشه اجرا شود، همکاری با آژانس متوقف می‌شود
کارگردان «مجنون»: جنگ 12 روزه، آغاز یک ژانر تازه در سینمای ایران است
تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی 2026
تحرکات غیرعادی آمریکا در شمال عراق
رایزنی گروسی با پوتین درباره ایران
اسرائیل یک نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرد
دستور نتانیاهو برای پخش زنده سخنرانی او درسراسر نوار غزه
کاهش 2.5 میلیون تن تولید گندم ایران نسبت به سال گذشته
اعلام برنامه‌های روز گردشگری و هفته تهران در اراضی عباس‌آباد
شرکت علی لاریجانی در سالگرد شهدای مقاومت/تایید سفر از سوی سفارت ایران در بیروت
فرانس 24: بازگشت بازرسان آژانس به ایران حقیقت ندارد
X
آگهی تبلیغاتی