×
سیاسی
شناسه خبر : 192437
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/13 ساعت 19:44
اعتراف بی‌بی‌سی به قدرت‌نمایی ایران در سفر وزیر امور خارجه به بیروت + فیلم

اعتراف بی‌بی‌سی به قدرت‌نمایی ایران در سفر وزیر امور خارجه به بیروت + فیلم

خبرنگار بی‌بی‌سی با اشاره به سفر وزیر امور خارجه ایران به بیروت گفت: فکر نمی‌کردیم با این وضع بمباران بخواهند مستقیم از تهران به لبنان بیایند.

نورنیوز-گروه سیاسی: نفیسه کوهنورد، خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی به قدرت‌نمایی ایران در سفر مستقیم وزیر امور خارجه ایران از تهران به بیروت پرداخت و گفت: فکر نمی‌کردیم با این وضع بمباران بخواهند مستقیم از تهران به لبنان بیایند!

 روزنامه‌نگار و مستندساز کشورمان هم در واکنش به سفر رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان به بیروت نوشت: پرواز عباس عراقچی در حالی در فرودگاه بیروت نشست که راننده تاکسی‌ها با ۱۰۰ دلار هم آن سمت نمی‌روند.

 حامد هادیان روزنامه‌نگار و مستندساز که این روزها به بیروت سفر کرده درباره سفر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه‌مان به لبنان در صفحه شخصی خود در پیام رسان ایکس نوشت: پرواز عباس عراقچی در حالی در فرودگاه بیروت نشست که فاصله‌ای با اهداف حمله جنگنده‌های اسرائیلی در ضاحیه ندارد و یک هواپیمای ایرانی هفته قبل با تهدید برگردانده شده بود. راننده تاکسی‌ها با ۱۰۰ دلار هم آن سمت نمی‌روند.

کوثری: سفر عراقچی به لبنان نشان‌دهنده حمایت ایران از حزب‌الله است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: سفر آقای عراقچی به لبنان نشان‌دهنده حمایت به تمام معنای ایران از لبنان و حزب‌الله و قابل تقدیر است.

محمد اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به سفر وزیر امورخارجه به لبنان، گفت: سفر وزیر امور خارجه ایران در این مقطع از زمان که جرثومه فساد رژیم خون‌خوار صهیونیستی در حال جنایت در لبنان است می‌تواند بسیار اثرگذار باشد‌. خصوصاً که وزیر در این برهه از زمان که درگیری شدیدی حاکم بر لبنان است تصمیم به سفر گرفت. این امر قابل تقدیر است.

وی افزود: این سفر نشان‌دهنده حمایت به تمام معنای ایران از لبنان و حزب‌الله است. وزیر امور خارجه برای آن‌که نظرات دولت و حزب‌الله لبنان را بداند در این کشور حاضر شده است.

کوثری با اشاره به اهداف این سفر، گفت: برای رایزنی‌ با کشورهای دیگر و تصمیم‌گیری‌های این سفر لازم بود تا اطلاعات دقیقی از شرایط داشته باشند. علاوه‌بر‌این‌ که این سفر می‌تواند به مردم، مسئولین و حزب‌الله لبنان روحیه دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خاتمه گفت: در این سفر هیئت پارلمانی نیز وزیر را همراهی می‌کند. نظرات این نمایندگان به وزیر کمک می‌کند. ضمن این‌که نظارت وظیفه اصلی مجلس است؛ لذا کمیسیون امنیت ملی مجلس چند نفر از اعضای خود را معمولاً با مسئولین دستگاه‌های اجرایی همراه می‌کند تا گزارش دقیقی برای مجلس و هیئت‌رئیسه آماده کنند.

طبق این گزارش، در شرایطی که تنش‌ها در منطقه به اوج خود رسیده، سفر سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به لبنان که امروز (۱۳مهر) انجام شد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این سفر در فضای پرتلاطم و حساس منطقه صورت گرفت که نشان‌دهنده پویایی دستگاه سیاست خارجی و پیوند عمیق میدان و دیپلماسی است.

وزیر امور خارجه کشورمان درحالی وارد بیروت شد که رژیم صهیونیستی تهدید کرده بود هر هواپیمای ایرانی در فرودگاه بیروت را مورد هدف قرار خواهد داد.

«دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در اظهاراتی بی‌اساس مدعی شده بود: در پی فرود یک هواپیمای ناشناس در فرودگاه بیروت، جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل اکنون درحال گشت زنی در منطقه فرودگاه هستند و ما اجازه انتقال سلاح از این فرودگاه را نخواهیم داد.

این ادعا از این رو از سوی صهیونیست‌ها صورت گرفته بود تا بهانه کافی برای برخورد با هواپیماهای ایرانی که مسئولیت سیاسی و یا امدادی را برعهده دارند انجام شود.

با وجود این شرایط این سفر با دستور و تأکید رئیس‌جمهور انجام شد تا علاوه بر شکست حصر سیاسی و حضور یک مقام عالی‌رتبه سیاسی در لبنان، حصر امدادی این کشور نیز شکسته شود و ۱۰ تن مواد غذایی و دارویی به عنوان کمک‌های بشردوستانه در اختیار مردم لبنان قرار بگیرد.

رژیم صهیونیستی تلاش داشت تا در سالگرد عملیات بزرگ طوفان ‌الاقصی با نمایشی از پیروزی‌های تاکتیکی، شکست‌های راهبردی خود را پنهان نماید. انفجار پیجرها و ترور دبیرکل حزب الله لبنان و عملیات‌های محدود برای ورود زمینی به لبنان در همین راستا طرح ریزی و اجرایی شد.

اما در روزهای اخیر جبهه مقاومت اجازه نداد این دستاوردسازی برای رژیم صهیونیستی تثبیت شود. عملیات استشهادی حماس در یافا و هلاکت و زخمی شدن بیش از بیست صهیونیست، حمله موشکی سنگین جمهوری اسلامی ایران به مراکز نظامی و امنیتی و همچنین تحولات زمینی در لبنان و تلفات سنگین صهیونیست‌ها در برابر نیروهای حزب الله، موازنه را به ضرر رژیم صهیونیستی تغییر داد.

اگرچه نتانیاهو قصد داشت تا در یکسالگی جنگ علیه غزه کمی از تلخی عملیات هفتم اکتبر برای اشغالگران ساکن اراضی اشغالی بکاهد اما اکنون برتری موشکی ایران در عملیات وعده صادق۲ و مانور اقتدارآمیز دستگاه دیپلماسی کشور در کنار آب‌های مدیترانه بر مشکلات کابینه جنگی اسرائیل افزوده و موازنه را به نفع محور مقاومت تغییر داده است.

در مجموع، سفر وزیر خارجه ایران به لبنان در این برهه زمانی، نشان‌دهنده اهمیت استراتژیک روابط ایران با محور مقاومت و پایان خویشتن‌داری ایران در برابر دشمنی‌ها و در دست داشتن ابتکار عمل توسط دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد