×
بین الملل
شناسه خبر : 192408
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/13 ساعت 16:40
حمله موشکی حزب‌الله به محل اقامت نتانیاهو/منابع عبری: حزب‌الله از صبح 200 موشک شلیک کرده

حمله موشکی حزب‌الله به محل اقامت نتانیاهو/منابع عبری: حزب‌الله از صبح 200 موشک شلیک کرده

منابع خبری عبری همچنین از شلیک موشک‌های حزب‌الله به محل اقامات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در منطقه «الخضیره» در «قیساریا» واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: مقاومت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که «در راستای حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت آن و دفاع از لبنان و ملتش و پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه روستاها و شهرهای لبنان و هدف قرار دادن غیرنظامیان، مبارزان مقاومت اسلامی صبح امروز جمعه تانک مرکاوا ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف پایگاه المالکیه را با موشک هدایت شونده هدف قرار دادند که منجر به آتش گرفتن آن و کشته و زخمی شدن سربازان داخل آن شد».

طبق گزارش الجزیره، مقاومت لبنان همچنین اعلام کرد صبح امروز مواضع توپخانه دشمن صهیونیستی در جنوب کریات شمونا را با موشک هدف قرار داد.

مقاومت لبنان همچنین از حمله موشکی به پایگاه ایلانیا در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

پلیس رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد آتش‌سوزی‌ها خسارت‌های گسترده‌ای در کریات شمونا و الجلیل سفلا رخ داد.

منابع خبری عبری همچنین از شلیک موشک‌های حزب‌الله به محل اقامات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در منطقه «الخضیره» در «قیساریا» واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

این رسانه‌ها گفته‌اند نتانیاهو در زمان حمله موشکی مقاومت در اقامتگاه خود بود و با به‌صدا درآمدن آژیرهای هشدار، به پناهگاه رفت. 

ادامه حمله حزب‌الله به مواضغ نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی و جنوب لبنان

حزب‌الله لبنان اعلام کرد رزمندگانش شهر صفد در شمال فلسطین اشغالی را مورد حمله موشکی و همچنین نظامیان و ماشین‌آلات جنگی اشغالگران در دشت مارون الرأس در جنوب لبنان را هدف آتش توپخانه قرار دادند.

به گزارش  پایگاه الشروق، حزب الله لبنان در بیانیه کوتاهی تاکید کرد که رزمندگانش شهر صفد در شمال فلسطین اشغالی را با یک موشک هدف قرار داد.

حزب الله لبنان همچنین تاکید کرد که رزمندگانش، ماشین آلات جنگی و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در دشت مارون الرأس در جنوب لبنان را زیر آتش توپخانه گرفتند که در نتیجه آن شماری از نظامیان اشغالگر کشته و زخمی شدند.

حزب الله لبنان در بیانیه دیگری تاکید کرد که پایگاه «رویسات العلم» در ارتفاعات اشغالی کفرشوبا‏ در جنوب لبنان را با آتش توپخانه بطور مستقیم هدف قرار داد.

این در حالی است که رسانه‌های صهیونیستی به آتش سوزی در شهرک «شلومی» در منطقه الجلیل غربی در نتیجه سقوط موشک‌های شلیک شده از لبنان اذعان کردند.

حزب الله لبنان، پیشتر از هدف قرار دادن یک تانک مرکاوا در اطراف پایگاه المالکیه، گردان توپخانه ارتش اشغالگر در جنوب شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه و همچنین پایگاه نظامیان اشغالگر در «ایلانیا» با موشک خبر داده بود.

رزمندگان حزب الله همچنین صبح امروز جمعه شمال حیفا را با موشک هدف حمله قرار دادند.

منابع عبری: حزب‌الله از صبح تاکنون ۲۰۰ موشک شلیک کرد

 

 رسانه های رژیم صهیونیستی اعتراف کردند که حزب الله از صبح  امروز تا این ساعت، بیش از 200 موشک به شمال فلسطین اشغالی شلیک کرده است.

 منابع خبری از حملات موشکی پیاپی حزب  الله به شهرکهای صهیونیست نشین شمال فلسطین اشغالی از جمله کریات شمونه در پاسخ به جنایات مستمر رژیم صهیونیستی  علیه ملتهای فلسطین و لبنان خبر دادند.

این منابع همچنین از حملات موشکی به جولان اشغالی سوریه خبر دادند.

حزب الله هم لحظاتی پیش در بیانیه ای اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی، تجمع نظامیان صهیونیست را در شهرک صهیونیست نشین کرمئیل موشکباران کردند.

رزمندگان حزب  الله همچنین، یک یگان از ارتش متجاوز صهیونیستی را هنگام تلاش برای پیشروی به سمت بیادر العدس در غرب یارون با گلوله های توپ و موشک هدف قرار دادند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترافیک سنگین در چالوس و آزادراه تهران–شمال
جزئیات طرح پیشنهادی ترامپ برای اوکراین/امتیازات ارضی به روسیه و مرزهای جدید
بیت‌کوین به زیر 90 هزار دلار سقوط کرد
پزشکیان: بازداشت‌های ناگهانی کارآفرینان با همکاری قوه قضائیه متوقف شد
نتایج انتخابات عراق برای واشنگتن ناامید کننده است
انفجار دیگ بخار در پاکستان جان 12 نفر را گرفت
عملیات موفقیت آمیز مهار آتش‌سوزی جنگل چالوس با هواپیمای ایلوشن
نقشه جدید اتحادیه اروپا با ایجاد شنگن نظامی
از بمباران تا قطعنامه؛ دومینوی فشار علیه ایران
رانش زمین در اندونزی 51 نفر را بلعید
پیام رهبر معظم انقلاب به دختر نقره‌ای ایران در بازی‌های اسلامی
مصاف استقلال تهران با کشت و صنعت پادیاب خلخال در ورزشگاه تختی
روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران محکوم است
چرا طلای جهانی ارزان‌ شد؟
سویه جدید آنفلوآنزا در اروپا/توصیه واکسیناسیون فوری
پرواز مرگبار خودروها در دل شب /تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه
قالیباف: به موشکی‌مان افتخار می کنیم ولی توان اصلی ما قلب مردم است
بنزین آذرماه بامداد شنبه به کارت‌های سوخت واریز می‌شود
گروسی بار دیگر اعتراف کرد: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
کاهش قیمت نفت ادامه دارد
عراقچی : برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل بیش از قبل آمادگی داریم
خشم ریاض از سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
ترامپ : کشورمان شما را دوست دارد
بقایی: قطعنامه شورای حکام استقلال آژانس را زیر سوال برد
پوتین: عقب‌نشینی از اهداف نظامی در اوکراین غیرممکن است
مدیرکل قوانین و پارلمانی وزارت امور خارجه ایران: اقدامات قهری غرب را نمی‌پذیریم
فیلسوف آشتی و گفت‌وگو
تشدید حملات در کرانه باختری/شهادت دو فلسطینی در شمال قدس
هوای تهران برای گروه های حساس ناسالم شد
زلزله 4 ریشتری خراسان را لرزاند
نتانیاهو: سفرم به نیویورک را لغو نمی‌کنم!
لایحه‌ای که باعث افزایش میل کارمندان به بازنشستگی می شود
چند نفر از فهرست یارانه نقدی در آبان ماه حذف شدند؟
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 1 آذر
تشدید فرونشست در 3 استان
وزارت خارجه ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و ناموجه است
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 آبان+ وضعیت استان ها
ماساژ کف پا، راهکاری ساده برای بهبود خواب زنان یائسه
مشارکت در توسعه فناوری درمان سرطان به کمک ریزتراشه
بازی، راهی ساده برای بهبود ناهنجاری‌های بدنی کودکان
حضور 142 رشته دانشگاه های ایران در رتبه بندی شانگهای 2025
ناسا نزدیکترین تصویر از دنباله‌دار مرموز را منتشر کرد
کاظمی‌قمی: مردم عراق در انتخابات شگفتی آفریدند
پویش برای آزادی مادران زندانی غیرعمد
پزشکیان: کشور نه وابسته به فرد یا مقام خاص بلکه بر مردم و ظرفیت‌های درونی استوار است
عراقچی: موافق مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن هستیم
امیریان به طلای 800 متر رسید
جزییات واریز یارانه آبان 1404 +دهک‌های مشمول
آفریقای جنوبی از زورگویی آمریکا انتقاد کرد
نماینده مجلس لبنان: پروژه آمریکا و اسرائیل علیه لبنان آشکار و خطرناک است
X
آگهی تبلیغاتی