×
بین الملل
شناسه خبر : 192348
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/13 ساعت 10:22

بایدن: بعید است جنگ تمام‌عیار منطقه‌ای رخ دهد

رئیس جمهور آمریکا گفت: فکر نمی‌کنم جنگی تمام‌عیار در منطقه رخ دهد. فکر می‌کنم ما می‌توانیم از آن جلوگیری کنیم.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا به سوالاتی درباره اقدام نظامی مشروع ایران به عملیات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه پاسخ داده و گفت که فکر نمی‌کند جنگی منطقه‌ای در نتیجه این تنش‌ها رخ دهد.

 در پی بالا رفتن تنش‌ها در منطقه در پی پاسخ نظامی مشروع ایران به اقدامات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا از رژیم صهیونیستی خواسته است در پاسخ به ایران به تاسیسات نفتی آن حمله نکند، گفت که «من به طور علنی مذاکره نمی‌کنم.»

این سوال در حالی در پی فضاسازی برخی رسانه‌های غربی از بایدن مطرح شده است که مقامات نظامی و دیپلماتیک ایران هشدار داده‌اند در صورتی که رژیم صهیونیستی دچار اشتباه محاسباتی شده و اقدامات متجاوزانه‌ای علیه مواضع و زیرساخت‌های ایران انجام دهد، پاسخ ایران به آن کوبنده‌تر خواهد بود.

ایران شامگاه سه‌شنبه، طی عملیات «وعده صادق ۲» در پاسخ به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن «شهید اسماعیل هنیه» در تهران که نقض حاکمیت ملی ایران بود، همچنین ترور سردار «عباس نیلفروشان» مشاور ارشد نظامی ایران در لبنان و «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان در بمباران جنوب لبنان، صدها موشک را به سمت اراضی اشغالی شلیک کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران با اشاره به بیش از ۲ ماه خویشتن‌داری ایران در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی و به شهادت رساندن شهید هنیه در تهران، و تداوم جنگ‌افروزی این رژیم در غزه و گسترش آن به خاک لبنان که تاکنون منجر به شهادت بیش از ۴۲ هزار نفر از مردم مظلوم غزه و لبنان شده است، گفت که جمهوری اسلامی ایران تنها از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵١ منشور ملل متحد استفاده کرده و منحصرا پایگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است.

شبکه تی‌آرتی گزارش داد که بایدن در پاسخ به این سوال که آیا نگران احتمال حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات نفتی ایران و افزایش قیمت جهانی نفت به تبع آن است، گفت: اگر طوفانی بیاید، قیمت‌ها بالا می‌روند. نمی‌دانم؛ چه کسی می‌داند.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در پاسخ به این سوال که چرا طی روزهای اخیر با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت‌وگویی نداشته است، پاسخ داد: دلیلش این است که هنوز هیچ اقدامی در حال انجام شدن نیست.

بایدن، چهارشنبه، گفته بود که آمریکا از حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران حمایت نمی‌کند.

او پنج‌شنبه شب در جمع خبرنگاران گفت که آمریکا در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی درباره گزینه‌های آن برای پاسخ به اقدام نظامی ایران است.

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل، پیشتر، با تاکید بر اینکه «پاسخ ما صرفاً به تجاوزگر خواهد بود» گفت: چنانچه در این میان کشوری به تجاوزگر کمک کند، آن کشور هم شریک جرم و هدف مشروع تلقی خواهد شد. توصیه ما این است که وارد تقابل رژیم اسرائیل و ایران نشوند و خود را از این معرکه کنار بکشند.

بایدن شامگاه پنج‌شنبه گفت که «ما می‌توانیم از جنگی تمام‌عیار در منطقه غرب آسیا جلوگیری کنیم.»

او در پاسخ به این که تا چه اندازه اطمینان دارد می‌توان از جنگی تمام‌عیار در منطقه جلوگیری کرد، افزود: فکر نمی‌کنم جنگی تمام‌عیار رخ دهد. فکر می‌کنم ما می‌توانیم از آن جلوگیری کنیم. اما هنوز کارهای زیادی باقی مانده است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران خنک می‌شود؛ کاهش 5 درجه‌ای دما و وزش باد
کشته‌شدن 10 خبرنگار یمنی در حمله رژیم اسرائیل به صنعا
قیمت خودرو امروز 22 شهریور 1404 + جدول
واشنگتن‌پست فاش کرد؛ لغو عملیات زمینی موساد در قطر
محرومیت بیرانوند در CAS تعلیق شد
یاغیگری اسرائیل از غزه تا دوحه
دیدار محرمانه ترامپ و وزیر خارجه قطر
در ضیافت سالانه خانواده سینمای ایران چه گذشت؟
چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می شود؟/ رگولاتوری پاسخ می دهد
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل فولاد؛ غایبان بزرگ و تغییرات ناگهانی!
نخست‌وزیر موقت یمن: هرگز غزه را تنها نخواهیم گذاشت
درخواست برای برکناری مدیر اف‌بی‌آی بالا گرفت
حمله تروریستی به نیروهای ارتش پاکستان؛ 12 سرباز کشته شدند
آزمون استخدامی بانک مرکزی 28 شهریور برگزار می‌شود
شهادت یک چهره امنیتی سرشناس در غزه
خواننده محبوب کشور در بخش مراقبت‌های ویژه
تاوان دانشگاه در مخالفت با صهیونیست‌ها؛ از فلسطین تا چارلی کرک
برگزاری جلسه اضطراری نظارتی کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امورخارجه
حمله موشکی یمن به تل‌آویو؛ میلیون‌ها صهیونیست به پناهگاه‌ها گریختند
نخستین نخست‌وزیر زن نپال در میانه آشوب سیاسی سوگند خورد
محل برگزاری دیدارهای استقلال در آسیا مشخص شد
ایران و تونس پس از سال‌ها؛ احیای همکاری‌های اقتصادی و گردشگری
خیز دوباره مصر برای تشکیل «ناتوی عربی»
اسپانیا کاردار اسرائیل را احضار کرد
خرید 2 میلیارد تومان لوازم التحریر شرط بخشش قاتل از اعدام
شینا انصاری : تا 60 درصد پست‌های محیط‌بانی خالیست
دیدار نخست وزیر قطر با معاون رئیس جمهور و وزیرخارجه آمریکا
ماشه و توافق قاهره
خبر خرید خدمت سربازی صحت دارد؟
ترور نافرجام اعضای حماس در خاک مصر؛ چه کسی پشت پرده ماجراست؟
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
واکنش تند ولایتی به میزبانی باکو از خاخام‌های صهیونیست
روز ملی سینما گرامی داشته شد؛ دلتنگی برای سینمای متفکر و مستقل
دو واژگونی مرگبار قایق در کنگو؛ مرگ 193 نفر در دو سانحه
رهبر حماس: سوءقصد دوحه شلیک مستقیم به طرح ترامپ بود
گم‌گشت راهِ مقصود
زلزله 7.1 ریشتری منطقه کامچاتکا روسیه را لرزاند
صالحی امیری: سهم ایران از 160 میلیون گردشگر چینی فقط 100 هزار نفر است
قیمت جهانی طلا امروز شنبه 22 شهریور ماه
8 هکتار از پوشش گیاهی میانکاله در آتش سوخت/عامل انسانی در میان است؟
دیدار فرمانده جدید سنتکام با جولانی/محور گفتگوها چه بود؟
عراقچی: احتمالا جلسه دیگری با کالاس تشکیل شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 22 شهریور 1404
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 22 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
آب، بهترین نوشیدنی برای بدن
آمار 3 برابری «اقدام به خودکشی» زنان نسبت به مردان
افراد چاق، حدود 10 سال کمتر عمر می کنند
پهپادها در آسمان لهستان؛ سازمان ملل خواستار خویشتنداری شد
ردیابی و نظارت چین بر کشتی‌های جنگی آمریکا و انگلیس
X
آگهی تبلیغاتی