×
بین الملل
شناسه خبر : 192299
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/12 ساعت 20:45
رهبر انصارالله: عملیات ایران بسیار موفق و ضربتی بود

رهبر انصارالله: عملیات ایران بسیار موفق و ضربتی بود

رهبر انصارالله یمن با بیان اینکه عملیات صادق-2 نشان داد که ایران به انتقام گیری از خون شهدایی مانند سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه و سایر فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پایبند است، افزود: این عملیات، بسیار موفق و ضربتی بود و آمریکایی‌ها نتوانستند از اسرائیل حمایت کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: رهبر جنبش انصارالله یمن با اشاره به نقش کلیدی شهید نصرالله دبیر کل فقید جنبش حزب‌الله در شکست توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که فقدان چنین شهیدی، مصیبت بزرگی برای همه جهان اسلام است.
  سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن بعد از ظهر امروز پنجشنبه درباره آخرین تحولات غزه و لبنان سخنرانی کرد.
 رهبر انصارالله در آغاز سخنرانی خود به جنایت به شهادت رساندن سید حسن نصرالله دبیر کل فقید و شهید جنبش حزب الله لبنان پرداخت و شهادت وی را مصیبتی برای تمامی امت اسلامی دانست. 
وی با بیان اینکه شهید نصرالله نقش بزرگ و نمادینی در سطح جهان اسلام و اهمیت و تأثیرگذاری بالایی در سطح جهان و منطقه داشت، گفت: شهید نصرالله برای مقابله با خطر صهیونیست و شکست دادن آن، نقش کلیدی ایفا کرد.
رهبر انصارالله با اشاره به اینکه  اهمیت نقشه شهید نصرالله فقط برای فلسطین و لبنان نبود بلکه برای تمامی کشورهای همسایه و همه جهان اسلام بوده است، تصریح کرد: علت این اهمیت این است که دشمن اسرائیلی خطری برای تمامی مسلمانان به شمار می‌رود. شهید نصرالله ارتباط مستحکمی با مردم داشت و تمام تلاش خود را به کار می‌گرفت تا حقایق را برای آنان بازگو کند.

نحوه شهادت شهید نصرالله، نشانگر میزان کینه‌توزی اسرائیل است

الحوثی با اشاره به اینکه اسرائیل نگاه مختلفی نسبت به سید حسن نصرالله در مقایسه با سایر رهبران جهان عرب داشت، گفت: اسرائیل به این رهبران به هیچ عنوان اهمیت نمی‌داد و هیچ ارزشی برایشان قائل نبود و حسابی بر روی آنان باز نمی‌کرد. دشمن به خوبی از توانایی رهبری، شجاعت، ایمان، بصیرت، درایت، عزم و مواضع ثابت سید حسن نصرالله اطلاع داشت.

 رهبر انصارالله ادامه داد: شهرک نشینان اسرائیلی نیز بر روی کلمات، هشدارها و تهدیدهای سید حسن نصرالله اهمیت ویژه‌ای قائل بودند. دشمن و شهرک نشینانش به خوبی میدانستند که سید حسن، مرد عمل است.
 
 وی با بیان اینکه دشمن اسرائیلی سید حسن نصرالله را مانع بزرگ و یک دشمن کارآمد، هوشمند، آگاه و شجاع می‌دانست، تصریح کرد: هدف قرار دادن این شهید با قدرتمندترین مواد منفجره نشانگر میزان کینه‌ای است که دشمن اسرائیلی از سید حسن در دل داشت. این حمله از این منظر بود که اسرائیل قصد داشت مانع بزرگی را از سر راه خود برای اشغال فلسطین لبنان و سایر کشورهای اسلامی بردارد.
 عبدالملک الحوثی با اشاره به اینکه تمامی اقدامات اسرائیل با حمایت و مشارکت و پشتیبانی آمریکا صورت می‌گیرد، تصریح کر:د نقش سید حسن فقط منحصر به فلسطین نبود بلکه وی به مسائل جهان اسلام از جمله بوسنی و هرزگوین در زمانهای دور اهمیت می‌داد. وی همچنین تا جایی که توانست از ملت یمن حمایت کرد این شهید نقش برجسته‌ای در شکست دوتاهای آمریکا و اسرائیل برای فتنه افروزی بین مسلمانان داشت.

اسرائیل در حمله زمینی به لبنان، سیلی محکمی از حزب‌الله خورده است

رهبر انصارالله با اشاره به اینکه شهید نصرالله اهتمام ویژه‌ای برای برقراری روابط دوستانه بین مسلمانان داشت، خاطرنشان کرد: اسرائیل وی را هدف قرار داشت؛ زیرا نقش مهمی برای مقابله با این دشمن ایفا می‌کرد.
وی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته، جبهه حمایتی لبنان از غزه، مهم‌ترین و کارآمدترین جبهه به شمار می‌رود، گفت: دشمن طی ۴۰ سال گذشته، تمام تلاش خود را به کار گرفت تا از دست حزب الله خلاص شود و آن را نابود کند.
رهبر انصارالله با بیان اینکه توطئه علیه لبنان، فقط توسط اسرائیل نیست، بلکه آمریکا نیز در این مسئله مشارکت دارد،  ادامه داد: اگر فشارهایی که در حال حاضر حزب الله با آن روبروست، ارتش های عربی یا سایر گروه ها با آن روبرو بودند از بین می‌رفتند. ارتش ها و رژیم های عربی [در جنگ 6 روزه] طی چند روز در برابر اسرائیل فروپاشیده و نابود شدند.
 رهبر انصارالله با اشاره به اینکه حزب الله استوار مانده و پایگاه مردمی آن نیز منسجم و قدرتمند است و با چنین اتفاقاتی از بین نخواهد رفت، تصریح کرد: با وجود اینکه از دست دادن شهید نصرالله، خسارت بزرگی به شمار می‌رود، ولی مسیر حزب الله همچنان ادامه خواهد داشت. اسرائیل هم در این مرحله، حمله زمینی خود را آغاز کرد و فکر می‌کرد که شرایط برای این کار فراهم شده و ساختار حزب الله از بین رفته است، ولی ناگهان غافلگیر شد.

وی با بیان اینکه ارتش اسرائیل بر روی پیروزی در حمله زمینی به لبنان حساب باز کرده بود، تصریح کرد: پس از آغاز این حمله، صهیونیست‌ها غافلگیر شدند و دیدند که همچنان حزب الله استوار است. زمانی که دشمن سعی کرد در جبهه لبنان پیشروی کند، سیلی محکمی از مجاهدان حزب الله خورد که برای صهیونیستها شوک بزرگی است.
 
الحوثی با تأکید بر اینکه دشمن اسرائیلی اذعان دارد که آنچه ارتش این رژیم در جریان نفوذ به لبنان با آن روبروست، یک فاجعه و شوک است، خاطرنشان کرد: برادران ما در حزب الله منسجم و استوار هستند و در ضربه زدن به دشمن اسرائیلی در نهایت آمادگی به سر می‌برند.
رهبر انصارالله به رژیم صهیونیستی هشدار داد: دشمن اسرائیلی باید بداند که با ترور شهید نصرالله و کادر فرماندهی این جنبش، به هیچ عنوان نخواهد توانست به اهداف خود دست پیدا کند. از روزی که سید نصرالله گفت که دیگر زمان شکست به پایان رسیده و زمان پیروزی فرا رسیده است این معادله را تثبیت کرد و پس از شهادتش نیز این مسئله تثبیت شده است.

 وی با بیان اینکه دشمن اسرائیلی و آمریکایی تمامی منافقان باید از تحقق اهداف آمال شیطانی خود در پایان بخشیدن به نقش مهم حزب الله مأیوس شوند، عنوان کرد: مردم لبنان به حزب الله و نیروها و مجاهدانش باور داشته باشند که پیروز خواهند شد. ما در کنار برادران خود در حزب الله تاکید داریم که از ملت لبنان حمایت خواهیم کرد.
ایران بزرگترین عملیات موشکی را علیه اسرائیل انجام داد

الحوثی گریزی به عملیات موشکی جمهوری اسلامی ایران به عمق فلسطین اشغالی زد و گفت: جمهوری اسلامی امروز از حساسیت این شرایط به خوبی آگاه است و به همین دلیل از حزب الله حمایت می‌کند. ایران بزرگترین حمله موشکی را علیه اسرائیل انجام داد. این حمله در مساحت گسترده‌ای از خاک فلسطین اشغالی تا منطقه «عسقلان» صورت گرفت و متمرکز بر پایگاه‌های نظامی و مراکز جاسوسی اسرائیل بود.

رهبر انصارالله ادامه داد: ۹۰ درصد موشک‌های ایران به اهداف خود اصابت کرده و پایگاه‌های اسرائیلی را نابود کردند. در پی این حملات، میلیون‌ها صهیونیست با ترس و وحشت به پناهگاه‌ها رفتند. سربازان و سران جنایتکار اسرائیل نیز در مناطق مختلف در ترس و وحشت به سر می‌بردند.
 وی با بیان اینکه عملیات صادق-۲ نشان داد که جمهوری اسلامی به انتقام گیری از خون شهدایی مانند سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه و سایر فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پایبند است، افزود: این عملیات، بسیار موفق و ضربتی بود و آمریکایی‌ها با وجود اعلام قبلی نتوانستند از اسرائیل حمایت کنند. در واقع حمایت آنان با وجود تمام وعده‌هایی که داده بودند، شکست خورد.
 
 رهبر انصارالله عملیات وعده صادق ۲ را برای شکست حلقه محاصره تروریسم رژیم صهیونیستی ضروری دانست و گفت: امت اسلامی نیازمند این است که در موضع گیری های خود جرأت داشته باشد تا بتواند اسرائیل را مهار کند دشمن اسرائیلی فقط با عملیات های بازدارنده تأثیرگذار، دست از جنایات خود بر خواهد داشت. لذا ما باید دست به جهاد و اقدامات جدی و کارآمد بزنیم وگرنه شاهد جنایات بیشتری خواهیم بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین