×
سیاسی
شناسه خبر : 192293
تاریخ انتشار :

گزارش رئیس جمهور از سفر به قطر؛

در قطر6 میلیارد دلار دارایی داریم/امیدوارم بتوانیم منطقه را به صلح و امنیت هدایت کنیم

مسعود پزشکیان، در بدو ورود به تهران گفت: در خصوص 6 میلیارد دلار دارایی ایران در قطر به تفاهمات خوبی رسیدیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس‌جمهور گفت: در خصوص ۶ میلیارد دلار دارایی ایران در قطر بعد از جلسه رؤسای کل بانک مرکزی دو کشور و گفت و گو با امیر قطر به تفاهمات خوبی رسیدیم.

 دکتر «مسعود پزشکیان» که شامگاه امشب پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ از دوحه به تهران بازگشته است، به ارایه گزارشی از دیدار رسمی خود با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر و حضور در اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا پرداخت.

رییس جمهوری پس از بازگشت از قطر گفت: سفر ما به قطر در حقیقت یک روزه بود ولی تصور می کنم شاید کار چند روز را عزیزان ما در آنجا با گروه های مختلفی که باید گفت وگو و صحبت می کردند، در این سفر انجام دادند. دیداری با امر قطر داشتیم که با دعوت ایشان به این کشور رفته بودیم و استقبال خوبی شد؛ مذاکرات خوبی داشتیم و تفاهم هایی شکل گرفت؛ این ۶ تفاهمنامه را وزرا امضا کردند.

وی ادامه داد: اتفاق جدیدی که افتاد این بود که وزرای خارجه کشورهای عربی به اضافه وزیر امور خارجه کشورمان آقای عراقچی با هم جلسه گذاشتند و درباره وضعیت منطقه و غزه و لبنان گفت وگوهایی صورت گرفت. این وزاری خارجه عربی درباره حل مشکلاتی که با هم داشتیم یا گلایه هایی که بود، به یک تفاهم خوبی دست یافتند و این روند می تواند ادامه یابد.

رییس جمهور کشورمان گفت: دوستان ما در قسمت های مختلف کارهای خوبی انجام دادند؛ هم وزیر نیرو در این سفر حضور داشت و هم وزیر ورزش و جوانان و وزیر امور خارجه و برخی نمایندگان مجلس و رئیس اتاق بازرگانی با ما به قطر آمده بودند و با همتایان خود گفت وگو داشتند و به تفاهم های خوبی رسیدند. انشاءالله این تفاهم ها را پیگیری و عملیاتی کنیم؛ قرار شد تصمیماتی که در این گفت وگوها آغاز شده، به انتها رسید، امیر قطر را دعوت کنیم به تهران بیاید و با هم این تفاهم نامه ها را عملیاتی کرده و به اجرا دربیاوریم.

وی ادامه داد: نهایتا آنچه در همه سفرها دنبال می کنیم، ایجاد وفاق و همدلی است؛ با رئیس جمهور تاجیکستان و نخست وزیر تایلند مذاکره داشتیم در همه این بحث ها، نگرانی هایی که در رابطه با منطقه وجود دارد را به اشتراک گذاشتیم.

پزشکیان گفت: به مرور به جایی می رسیم که زبان و نگاه مشترکی با کشورهای همسایه داشته باشیم و بتوانیم با صدای واحد و نگاه روشن دنیا را به آنجایی که دلمان می خواهد هدایت کنیم و اسراییل را سر جای خود بنشانند و اینها دست از جنایت و کشتاری که راه انداخته اند بردارند. امیدوارم بتوانیم منطقه را به صلح و امنیت هدایت کنیم و وفاق و همدلی و وحدت را بین کشورهای اسلامی داشته باشیم؛ برای همه اینها نقشه هایی که با هم می توانیم طراحی کنیم، برای اجرایی کردن آنها هماهنگ شویم.

وی تاکید کرد: در قطر ۶ میلیارد دلار دارایی داریم که رؤسای کل بانک مرکزی دو کشور جلسه گذاشتند؛ با امیر قطر هم در این زمینه گفت وگو کردیم؛ در این زمینه هم به تفاهم های خوبی رسیدیم.

رئیس‌جمهور پس از انجام دیدار رسمی با امیر قطر و شرکت و سخنرانی در اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا دوحه پایتخت قطر را به مقصد تهران ترک کرد و امشب وارد تهران شد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خسارت خانه ها و خودروها از سوی دولت پرداخت می‌شود
ژنرال صهیونیست: موشک‌های رهگیر کافی برای مقابله با موشک‌های بالستیک ایران نداریم
موج جدید حمله ایران به اراضی اشغالی +فیلم
آرامش در حوزه سلامت؛ تأمین کامل دارو و تجهیزات پزشکی در کشور
واکنش نایب رئیس باشگاه اینتر به غیبت «مهدی طارمی» در جام باشگاه‌ها
تکذیب هرگونه حادثه در اراضی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
هشدار دادستانی کل کشور درباره همکاری با رژیم صهیونی
سخنگوی آموزش‌وپرورش از لغو همه آزمون‌های مدارس کشور خبر داد
تجاوز رژیم صهیونیستی به برخی نقاط در شهر تهران؛ خسارت مردم پرداخت می‌شود
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
پزشکیان: اگر تجاوزها تکرار شود، پاسخ‌هایی کوبنده‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود
قطعنامه تاریخی سنای پاکستان: حمله اسرائیل جنایت جنگی است
زمان پیش‌فروش حضوری و غیرحضوری بلیت قطارها اعلام شد+جزییات
نحوه بازگشت اولین گروه حجاج ایرانی اعلام شد
شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ٰنشست اضطراری برگزار می‌کند
پدافند ایران در تبریز با تجاوز هوایی مقابله کرد؛ هیچ انفجاری در شهر رخ نداد
زمان تشییع پیکر شهدای جنایات اخیر اسرائیل اعلام شد+جزییات
نتانیاهو بعد ازحملات موشکی ایران از مخفیگاه خود بیرون آمد!
13 مدال طلا و نقره برای نمایندگان ایران در مسابقات قایقرانی قهرمانی آسیا
واکنش قاطع عراق به حمله رژیم صهیونیستی
دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد +فیلم و جزئیات
آتش سوزی شب گذشته در دو مخزن ذخیره سوخت در تهران/ مخازن آسیبی ندیدند + عکس
سخنگوی دولت: مترو از امشب 24 ساعته برای پناهگاه مردم باز خواهد بود+ فیلم
پیامی تاثیرگذار از یک هوادار برزیلی به پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران
جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال ادامه دارد
فریاد هنرمندان از جنایت رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد
واکنش صریح سازمان شانگهای: حمله به ایران تهدیدی برای صلح جهانی
هیچ منطقه‌ای در اسرائیل دیگر امن نیست + فیلم
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
وحشت در عمق زمین؛ جلسه اضطراری صهیونیست‌ها در پناهگاه
فریاد خون‌باری که خاموش نمی‌شود؛ زنان و کودکان قربانی ترور صهیونیستی
چمران: تهران پناهگاه ندارد؛ مترو بهترین گزینه در شرایط اضطراری است +فیلم
حمله ناجوانمردانه به اسطبل‌های کرمانشاه؛ اسب‌های بی‌دفاع قربانی جنون صهیونیستی
واکنش سریع مسئولان اصفهان به حادثه؛ شایعات بی‌اساس تکذیب شد
تل‌آویو در تله آتش؛ بازی دو سر باخت نتانیاهو
آغاز پرداخت مرحله نخست وام 50 میلیونی به بازنشستگان کشوری +تعداد ونحوه پرداخت
چرا اسرائیل به ایران حمله کرد؟
نورنما | معلمی که دانش آموزانش به شهادت رسیدند
خیابان خالد استامبولی تهران به نام «شهید سید حسن نصرالله» مزین شد
آرامش و رونق در بازارهای تهران؛ اصناف به روال عادی بازگشتند
تعطیلی موقت متروی مهرآباد؛ برنامه‌ریزی برای خدمات بهتر
زمان فعالیت بازار بورس عصر امروز مشخص می‌شود
عراقچی: هرگونه تحول نظامی در منطقه خلیج فارس، کل جهان را درگیر می‌کند +فیلم
رئیس هیأت‌مدیره استقلال: اخبار خوشی برای هواداران در راه است
تساوی اینتر میامی و الاهلی در اولین بازی جام باشگاه‌های جهان 2025 + خلاصه بازی
پوستر تیم ملی والیبال ایران در بازی خاص امروز مقابل اوکراین + جزئیات بازی
درس‏‏‌های اخلاق در شرایط بحران
مدار دیپلماسی | تله دیپلماسی/مذاکره یا میدان مین؟
معادله رژیم به هم خورد
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
X
آگهی تبلیغاتی